comeon 27.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Poleci ktoś dokładnego i ogarniętego fachowca do zrobienia zabudowy i obudowy kominka z granitu? Docelowo ma to wyglądać bardzo purystycznie: Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Poszukuje sprawdzonej firmy od projektowania ogrodów - możecie kogoś polecić? Było już u nas kilka osób, ale widzę, że z racji kilku poziomów zaprojektowanie ogrodu nie będzie takie łatwe... witam, poszukuje sprawdzonych ekip do isnstalacji - hydraulika - wod-co-gaz, do kominka z płaszczem wodnym, ekipy do tynkow maszynowych cem-wap, wylewek. Za wszelkie namiary dziekuje Południowa - odnośnie tynków maszynowych cem-wap polecam SuperTynki z Krakowa - www.supertynki.pl - zdjęcia u mnie w wątku. Kontakt telefoniczny: Tomek - 601-667-101. Powołaj się na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 28.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Poleci ktoś dokładnego i ogarniętego fachowca do zrobienia zabudowy i obudowy kominka z granitu? Docelowo ma to wyglądać bardzo purystycznie: [ATTACH=CONFIG]173250[/ATTACH] Sprawdź elkominki.pl - u mnie robili coś w podobnym stylu (zdjęcia w dzienniku) - proste, tyle że kominek narożny, również obudowany granitem, ciepła bryla (o ile pamiętam, mają też kilka pozytywnych opinii na białej liście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 28.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Poszukuje sprawdzonej firmy od projektowania ogrodów - możecie kogoś polecić? W uporządkowanej liście Zbigniewa w dziale "projektanci" znalazło się -ku mojej dużej zawodowej satysfakcji-kilka wpisów mnie polecających http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-MAŁOPOLSKA-biała-i-czarna-lista-wykonawców&p=4056113&viewfull=1#post4056113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc2000 03.03.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) ŚNIEŻNO BIAŁO-ZŁOTA LISTAPan PIOTR ŚLUSARCZYK, tel. 505 090 553 http://pslusarczyk.pl/ Był początek października 2012 roku. Szukałem kogoś do ocieplenia dachu.Telefon do Pana Piotra w środku tygodnia, spotkanie w sobotę na budowie.Krótka wizja lokalna, dogadanie ceny i zaczynamy pracę w najbliższą środę.W ciągu 8 dni, Pan Piotr wraz z pracownikami, ocieplił całe poddasze!Cena bardzo dobra, jakość świetna, tempo prac rewelacyjne. Jako że nie miałem wybranej ekipy do dalszych prac wykończeniowych a byłem bardzo zadowolony, dodatkowo na moje szczęście Panu Piotrowi wypadła z terminarza ogromna robota, zaczęliśmy rozmawiać o możliwości kontynuowania współpracy. Byliśmy tak zadowoleni z efektów, że zakres prac powiększył się o drugi dom (jest to budowa typu bliźniak, za ścianą rodzina). W taki oto sposób, z prac mających trwać 2 tygodnie, Pan Piotr "zadomowił" się u nas na kolejne 4 miesiące.Podsumowując cały zakres prac:- zostały wykonane gładzie (1300m2)- malowanie (1300m2) - zabudowy karton-gipsowe (zdjęcia tych majstersztyków już niebawem) - drobne poprawki elektryczne (nie było potrzeby wzywania elektryka) Jako darmowy bonus(bez żadnych ukrytych dopłat): ułożenie paneli podłogowych (180m2), montaż karniszy, montaż schodów strychowych wraz z obróbką, drobne tapetowanie, krótko mówiąc wszystko co potrzebne do wprowadzenia! Jako ciekawostkę należy dodać, że zarówno gładzie jak i malowanie zostały wykonane maszynowo, przez co efekt jest powalający - jednolita tafla!!! Drugą ciekawostką jest fakt, że Pan Piotr udostępnił nam swój maksymalny rabat na materiały u producenta. W trakcie całej współpracy należy zwrócić uwagę na wyjątkową dbałość o porządek (z kompleksowym wysprzątaniem budowy przed wyjazdem), samodzielność wykonawcy (jak jest potrzeba coś dokupić, Pan Piotr wchodzi na internet i sam szuka gdzie można coś kupić w okolicy), żadnego narzekania, natychmiastowe poprawki, fachowe doradztwo. Na sam koniec miła rozmowa i dodatkowy rabat na robociznę, więc pożegnanie wyjątkowo sympatyczne. Z czystym sumieniem mogę polecić. Polecenie należy policzyć x2, ponieważ inwestorzy z obu domów są zadowoleni.Niedowiarków zapraszam do obejrzenia efektów.A Panu Piotrowi i jego ekipie pozostaje mi jeszcze raz podziękować i pozdrowić. Edytowane 3 Marca 2013 przez mc2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 03.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Poszukuję sprawdzonej firmy od alarmów- możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.03.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Poszukuję sprawdzonej firmy od alarmów- możecie kogoś polecić? Mieliśmy okazję współpracować z firmą "Alarm", www.alarm.krakow.pl i w sumie współpraca bez zarzutów. Terminowo, cenowo na tle konkurencji dość dobrze. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 04.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) ŚNIEŻNO BIAŁO-ZŁOTA LISTA Pan PIOTR ŚLUSARCZYK, tel. 505 090 553 http://pslusarczyk.pl/ Był początek października 2012 roku. Szukałem kogoś do ocieplenia dachu. Telefon do Pana Piotra w środku tygodnia, spotkanie w sobotę na budowie. Krótka wizja lokalna, dogadanie ceny i zaczynamy pracę w najbliższą środę. W ciągu 8 dni, Pan Piotr wraz z pracownikami, ocieplił całe poddasze! Cena bardzo dobra, jakość świetna, tempo prac rewelacyjne. Jako że nie miałem wybranej ekipy do dalszych prac wykończeniowych a byłem bardzo zadowolony, dodatkowo na moje szczęście Panu Piotrowi wypadła z terminarza ogromna robota, zaczęliśmy rozmawiać o możliwości kontynuowania współpracy. Byliśmy tak zadowoleni z efektów, że zakres prac powiększył się o drugi dom (jest to budowa typu bliźniak, za ścianą rodzina). W taki oto sposób, z prac mających trwać 2 tygodnie, Pan Piotr "zadomowił" się u nas na kolejne 4 miesiące. Podsumowując cały zakres prac: - zostały wykonane gładzie (1300m2) - malowanie (1300m2) - zabudowy karton-gipsowe (zdjęcia tych majstersztyków już niebawem) - drobne poprawki elektryczne (nie było potrzeby wzywania elektryka) Jako darmowy bonus(bez żadnych ukrytych dopłat): ułożenie paneli podłogowych (180m2), montaż karniszy, montaż schodów strychowych wraz z obróbką, drobne tapetowanie, krótko mówiąc wszystko co potrzebne do wprowadzenia! Jako ciekawostkę należy dodać, że zarówno gładzie jak i malowanie zostały wykonane maszynowo, przez co efekt jest powalający - jednolita tafla!!! Drugą ciekawostką jest fakt, że Pan Piotr udostępnił nam swój maksymalny rabat na materiały u producenta. W trakcie całej współpracy należy zwrócić uwagę na wyjątkową dbałość o porządek (z kompleksowym wysprzątaniem budowy przed wyjazdem), samodzielność wykonawcy (jak jest potrzeba coś dokupić, Pan Piotr wchodzi na internet i sam szuka gdzie można coś kupić w okolicy), żadnego narzekania, natychmiastowe poprawki, fachowe doradztwo. Na sam koniec miła rozmowa i dodatkowy rabat na robociznę, więc pożegnanie wyjątkowo sympatyczne. Z czystym sumieniem mogę polecić. Polecenie należy policzyć x2, ponieważ inwestorzy z obu domów są zadowoleni. Niedowiarków zapraszam do obejrzenia efektów. A Panu Piotrowi i jego ekipie pozostaje mi jeszcze raz podziękować i pozdrowić. Dziękuję! Edytowane 4 Marca 2013 przez slusar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Na prośbę mojego stolarza aktualizuje dane, bo zmieniła sie mu strona internetowa: http://www.bdjstolarnia.pl Jakby ktos szukal dobrego stolarza - to polecam pana Domanskiego raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorwinn 08.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Poszukuję sprawdzonej firmy od alarmów- możecie kogoś polecić? Ja skorzystalem z ELECTRO COMFORT - 600 288 490. Alarm z powiadamianiem bo sasiedzi cos chyba ogłuchli Edytowane 8 Marca 2013 przez gregorwinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 11.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Absolutnie biała lista wykonawców w zakresie szeroko rozumianej elektryki, instalacji alarmowej, tv, internet, tel - ogólnie wszystko co związane z kablami.Fachowe doradztwo, zrozumienie i 100% zadowolenie inwestora - co się b. rzadko zdarzaWykonawca co prawda pochodzi z okolic Nowego Targu ale również skorzystałem z usług z polecenia i odległość nie stanowiła przeszkód:P. Grzegorz tel 604524098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 11.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Lustrzana, u siebie w Łuczanowicach masz kierbuda - p.Henryk Baran, polecany tu na forum. Nie potwierdzę jeszcze sama, jak dokładnie układa się z nim współpraca, bo my dopiero na początku budowania (za kilka dni się tyczymy), ale opinie widziałam dobre, rozmawialiśmy też z sąsiadami (budujemy się w Węgrzynowicach), który go mieli i byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 12.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, pisałam na grupie krakowskiej ale pozostało bez odzewu, więc może tutaj będę miała więcej szczęścia....poszukuje kogoś do wykonania ogrodzenia - front z klinkieru, pozostała część - siatka na podmurówce. Polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, pisałam na grupie krakowskiej ale pozostało bez odzewu, więc może tutaj będę miała więcej szczęścia....poszukuje kogoś do wykonania ogrodzenia - front z klinkieru, pozostała część - siatka na podmurówce. Polecicie kogoś? Może ktoś z tej listy ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w.&p=4056161&viewfull=1#post4056161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.03.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Niestety, po wykonaniu kilku telefonów z listy Zbigniewa, nie znalazłam tam fachowców od wykonania ogrodzenia z klinkieru i/lub siatki. Telefony do typowych wykonawców ogrodzeń milczą, nie są odbierane. Reszta osób na liście to bramy, balustrady kute. Wykonawcę do tej pracy już mam, a potrzebuję po prostu ogrodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.03.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Niestety nie ma pewności czy wszyscy z listy dalej działają .Jeżeli ktoś ,coś ustali odnośnie konkretnego wykonawcy, prosze o informacje , zawsze mogę nanieść aktualne namiary. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamel88 14.03.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 W sumie dziwie się że dokonaliście zakupów w PanelPol przecież w internecie jest mnóstwo negatywnych opinii na ich temat. Ja osobiście budując dom skorzystałem z firmy Graffiti na Węgrzcach czyli ok 2 km za PanelPol i nie powiem żebym miał jakie kol wiek zarzuty. Kupiłem u nich okna, bramę drzwi, podłogi, schody - i wszystko jest OK poza regulacjami. Co najważniejsze czułem że rozmawiam z profesjonalistami. Polecam przede wszystkim sprzedawcę Pana Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
upiór1719511196 16.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Bardzo poważnie przestrzegam przed pseudo firmą raf-tynk (kaszów-rybna)facet nie ma kompletnie pojęcia o tynkach,tynki w jego wykonaniu to prawdziwa masakra,krzywizny,dziury,wybulenia,brak kątów,szpalety masakrycznie krzywe,dramat!!!nie odbiera telefonów,poprawek nie umie wykonać,na budowie syf,pijaństwo.przestrzegam przed rafałem irlikiem,szkoda nerwów,kasy i wogóle,nawet za darmo nie warto go brać.moja przygoda z tym delikwentem ma finał w sądzie,wystrzegajcie się go!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 18.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Bardzo poważnie przestrzegam przed pseudo firmą raf-tynk (kaszów-rybna)facet nie ma kompletnie pojęcia o tynkach,tynki w jego wykonaniu to prawdziwa masakra,krzywizny,dziury,wybulenia,brak kątów,szpalety masakrycznie krzywe,dramat!!!nie odbiera telefonów,poprawek nie umie wykonać,na budowie syf,pijaństwo.przestrzegam przed rafałem irlikiem,szkoda nerwów,kasy i wogóle,nawet za darmo nie warto go brać.moja przygoda z tym delikwentem ma finał w sądzie,wystrzegajcie się go!!!!!!!!! Ale ten Pan ma już gdzieś teczkę o ile dobrze pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonroe 18.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 szukam parkieciarza z duzym doswiadczeniem (teren warszawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts