cannon 08.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam wszystkich . Polećcie proszę jakiegoś sensownego elektryka do zrobienia instalacji . Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam Poszukaj w "naszej liście' adres w stopce powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Z przykrością muszę sie całkowicie nie zgodzić z pozytywną opinią na temat robót Pana Frosztęgi. Wykonywał on kuchnię u nas w mieszkaniu oraz kilku jeszcze znajomych i niestety u wszystkich było podobnie. Meble zrobione co prawda dosyć tanio, ale i byle jak , niedokładnie i raczej nieładnie... Absolutnie odradzam wszystkim, którym zależy, aby ich kuchnie wyglądała dobrze:mad: To po co braliście kolejno kogoś, kto robi niedokładnie i nieładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaar 09.03.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do fundamentów z okolic Tarnowa. Z własnymi szalunkami. Proszę o informację na priv. Pozdrawiam,Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FeniX1 11.03.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Czy ktoś poleci solidną i sprawdzoną ekipę od kostki brukowej/granitowej ?? Podpisuję sie pod pytaniem, poszukuję solidnej ekipy z okolic Myślenic ,Podhala. Bardzo prosze o jakis sprawdzony namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.03.2014 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Z przykrością muszę sie całkowicie nie zgodzić z pozytywną opinią na temat robót Pana Frosztęgi. Wykonywał on kuchnię u nas w mieszkaniu oraz kilku jeszcze znajomych i niestety u wszystkich było podobnie. Meble zrobione co prawda dosyć tanio, ale i byle jak , niedokładnie i raczej nieładnie... Absolutnie odradzam wszystkim, którym zależy, aby ich kuchnie wyglądała dobrze:mad: To po co braliście kolejno kogoś, kto robi niedokładnie i nieładnie? Dorotko byc moze liczyli na to ,iz Pan Frosztega metoda prob i bledow wreszcie dojdzie do perfekcji i wlasnie u Nich wykona ladna kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaar 12.03.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do fundamentów z okolic Tarnowa. Z własnymi szalunkami. Proszę o informację na priv. Pozdrawiam, Kuba Nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanS 12.03.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 mi robiła firma WesBud. Tyle że moje fundamenty to bunkier. Całość podpiwniczona, ściany na pełną wysokość. Mają szalunki, własną betoniarnię itd... idzie się dogadać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 17.03.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Poszukuje pilnie ekipy od fundamentów (na razie, nie wykluczam dalszej współpracy). Z okolic Krakowa, Skawiny, Wadowic. Najlepiej z własnymi szalunkami. I z cenami nie powalającymi. Proszę wspomóżcie namiarami na swoich polecanych budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 27.03.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witam, Czy może ktoś polecić osobę/firmę do położenia kamienia na podmurówce domu. Niestety nie udało mi się znaleźć nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechotnik 03.04.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pan Janusz Kozyra - tel. 608 417 029 ,okolice Krakowa i nie tylko (pracują również na Śląsku i innych terenach):DACH, wykonuje również stany surowe, tynki, wylewki i ociepleniamonia i marek 21.05.09 +>>Opinia>>Opinia Zdecydowanie - nie! Czesc pracownikow niezla, ale na kazdym kroku trzeba pilnowac (jak to gorale, oni wiedza wszystko najlepiej!!!), czesc gosci z "lapanki". Jak ktos ma ojca, wujka, tescia na emeryturze znajacego sie na rzeczy lub samemu czas (ja nie niestety mam) i kupe nerwow do stracenia, zeby sie z nimi uzerac to moze sprobowac. Zadeklarowani fachowcy, ktorzy nie potrafia odpowiedziec na zadne konretne fachowe pytanie. Ciaglosc izolacji i termoizolacji to dla nich jak w wielu przypadkach "niepotrzebne pier...dolenie, oni zawsze tak robia i jest dobrze". Lubia robic gdy "nikt nad nimi nie stoi" wtedy rozwijaja skrzydla, a praca wre az milo! Pozniej przychodzi czas sprawdzenia i niestety odkrycia dziadowy, a checi do poprawek brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 15.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 BIAŁA LISTAKostka Brukowa naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić! Solidny, kulturalny, robił kostkę u teściów i sąsiadow! Pan Marcin 790853308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 15.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Zdecydowanie BIAŁA LISTA: Elektryk Krzysiek Kucik tel. 605064047 człowiek MYŚLĄCY! Skończył u mnie miesiąc temu Hydraulik Sławek Pacułt, tel 502168112 rewelacja szybko, bardzo solidnie i czyściutko! Rozsądna cena! Tynki maszynowe: Tomasz Olszewski tel. 504295644 my robiliśmy tradycyjne mega szybko w 8 dni zrobili wszystko! Równiutko, gładziutko! Pięknie po sobie posprzątali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2014 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Biala lista - elewacja + podbitka Odswiezam swoj wpis z poprzedniego roku , bo byc moze ktos bedzie poszukiwal sprawdzonej ekipy do wykonania docieplenia domu , a takiego Fachowca warto polecac . Pan Stanisław Wiśniewski tel : 660-972-144 Jakis czas temu Pan Stanislaw i Jego ekipa wykonywali u mnie min. docieplenie domu , drewniana podbitke .... gladzie bezpylowe . Swietny wykonawca , bardzo solidnie wykonane prace , ceny wiecej niz rozsadne ..... mozecie powolac sie na Edyte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 23.04.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Biala lista - elewacja + podbitka Odswiezam swoj wpis z poprzedniego roku , bo byc moze ktos bedzie poszukiwal sprawdzonej ekipy do wykonania docieplenia domu , a takiego Fachowca warto polecac . Pan Stanisław Wiśniewski tel : 660-972-144 Jakis czas temu Pan Stanislaw i Jego ekipa wykonywali u mnie min. docieplenie domu , drewniana podbitke .... gladzie bezpylowe . Swietny wykonawca , bardzo solidnie wykonane prace , ceny wiecej niz rozsadne ..... mozecie powolac sie na Edyte . Zalecam ostrożność. Korzystałem z usług P. Stanisława. Tak bardzo polecanemu wykonawcy na białej liście nie powinny zdarzać się takie błędy jakie popełnił na mojej elewacji. Nie zamierzałem dokonywać tego wpisu ale najbardziej denerwujące było kiedy za poprawę ewidentnego swojego błędu P. Stanisław kazał sobie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2014 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Zalecam ostrożność. Korzystałem z usług P. Stanisława. Tak bardzo polecanemu wykonawcy na białej liście nie powinny zdarzać się takie błędy jakie popełnił na mojej elewacji. Nie zamierzałem dokonywać tego wpisu ale najbardziej denerwujące było kiedy za poprawę ewidentnego swojego błędu P. Stanisław kazał sobie zapłacić. Znam Pana Stanislawa i Jego prace dostatecznie dlugo zeby wiedziec , iz On nie moglby popelnic TAKICH BLEDOW ...... zatrudnialam Go kilkakrotnie nie tylko w moim domu , ale rowniez w moich mieszkaniach wykonywal roznego rodzaju prace ( min. szpachlowanie , gladz ) . Zawsze Jego nadrzedna zasada bylo zadowolenie klienta ... zarzut , ze za poprawe swojego bledu kazal sobie zaplacic to juz kompletna bzdura .... On jako jedyny przy wycenie podal mi poprawne wyliczenie m2 elewacji ( wczesniej inne firmy zaproszone na rozmowe po pomiarach zawsze zawyzaly m2 ) Pan Stanislaw to jeden z uczciwszych wykonawcow jacy pracowali u mnie ( nie bylo ich wielu ) , gdyby popelnil jakas fuszerke to naprawilby ja na wlasny koszt , nie jest bowiem czlowiekiem malostkowym ,ktory za byle pierdole kaze sobie placic . Sama prosilam Go ( juz po ustalenich finansowych ) o wykonanie dodatkowych prac i wszystko zrobil w ramach wczesniej ustalonej kwoty , nawet nie chcial slyszec o doplacie ..... Slyszalam za to o inwestorach ktorzy mimo wczesniejszych ustalen przy koncowym rozliczeniu nagle z 250 m2 elewacji robia 220m2 , lub nagle nie " graja " metry gladzi czy malowania chociaz wczesniej przed rozpoczeciem prac wszystko sie zgadzalo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 26.04.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Znam Pana Stanislawa i Jego prace dostatecznie dlugo zeby wiedziec , iz On nie moglby popelnic TAKICH BLEDOW ...... zatrudnialam Go kilkakrotnie nie tylko w moim domu , ale rowniez w moich mieszkaniach wykonywal roznego rodzaju prace ( min. szpachlowanie , gladz ) . Zawsze Jego nadrzedna zasada bylo zadowolenie klienta ... zarzut , ze za poprawe swojego bledu kazal sobie zaplacic to juz kompletna bzdura .... On jako jedyny przy wycenie podal mi poprawne wyliczenie m2 elewacji ( wczesniej inne firmy zaproszone na rozmowe po pomiarach zawsze zawyzaly m2 ) Pan Stanislaw to jeden z uczciwszych wykonawcow jacy pracowali u mnie ( nie bylo ich wielu ) , gdyby popelnil jakas fuszerke to naprawilby ja na wlasny koszt , nie jest bowiem czlowiekiem malostkowym ,ktory za byle pierdole kaze sobie placic . Sama prosilam Go ( juz po ustalenich finansowych ) o wykonanie dodatkowych prac i wszystko zrobil w ramach wczesniej ustalonej kwoty , nawet nie chcial slyszec o doplacie ..... Slyszalam za to o inwestorach ktorzy mimo wczesniejszych ustalen przy koncowym rozliczeniu nagle z 250 m2 elewacji robia 220m2 , lub nagle nie " graja " metry gladzi czy malowania chociaz wczesniej przed rozpoczeciem prac wszystko sie zgadzalo .... Szanowna Koleżanko Byłaś tak uprzejma że przed wykonaniem u mnie elewacji pozwoliłaś zobaczyć wykonaną przez P. Stanisława elewację swojego domu. Jeśli nie wierzysz w to co piszę zapraszam do siebie do Krakowa. Po tak wykonanej pracy przez ekipę P. Stanisława to moje ostatnie dla nich zlecenie. Co do babola którego u mnie zmajstrował to krzywo wykonane szpalety do garaży. Były wykonane w ten sposób że szerokość przy futrynie była większa niż przy licu ściany przez co uchylna brama garażowa uderzała w kątownik przy otwieraniu. Nie wiem dlaczego zarzucasz mi że kłamię. Na poprawkę tego elementu musiałem zapłacić za przywiezione przez P. Stanisława materiały i dopłacić robociznę. Co do inwestorów którzy zaniżają m2. to widzę że zdążyliście się już z P. Stanisławem skontaktować i porozmawiać na mój temat. Tak, dokładnie sprawdziłem wyliczenia m2 przy końcowym rozliczeniu bo wydawało mi się że jest błędne. Po przeliczeniu P. Stanisław został wypłacony co do złotówki. Elewacja u Ciebie Szanowna Koleżanko wykonana była dobrze, wręcz bardzo dobrze. Dlatego zdecydowałem się na współpracę z ekipą P, Stanisława i po stawkach które zaproponował, jednak elewacja wykonana na moim budynku nie warta jest tej kwoty. Nie wiem w jakich stosunkach rodzinnych czy przyjacielskich pozostajecie Państwo między sobą, ale wychwalając profesjonalizm ekipy potrzeba pewnej dozy ostrożności. Do wykonywania podbitki na przykład, panowie zabierali się tak jakby robili to pierwszy raz i tak też wyszła. Panu Panie Stanisławie życzę trochę więcej pokory. Kilka razy w trakcie prac wypomniał mi Pan że jest Pan polecany na białej liście Muratora a to nie jest powód do wykonywania prac byle jak ale przede wszystkim zobowiązuje do trzymania pewnych standardów, chyba że nie zależy Panu na dobrej opinii. Więcej rozpisywał się nie będę, jeśli ktoś chciałby ocenić wykonanie polecanej wyżej ekipy zapraszam do Krakowa Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez mnowak355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 28.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witajcie Potrzebuje kupić szambo betonowe na deszczówke...możecie polecić kogoś z Krakowa lub okolic. Każdy chwali ze szczelne ale ciężko zweryfikować jak w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWEŁ WÓJCIK 29.04.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Serdecznie Budowę domu zakończyłem w listopadzie 2013 roku .Projekt nietypowy , nowoczesny .Realizacja Wieliczka - Raciborsko BIAŁA LISTA ROBOTY ZIEMNE ,KRUSZYWA - JUREK SARKA - normalne ceny , m3 zawsze się zgadzały link z kontaktem poniżej http://www.sarka.com.pl/ STAN SUROWY OTWARTY - FIRMA AKORD- RYSZARD ĆWIK, ANDRZEJ PIECH - firma wybrana po 5 miesiecznych poszukiwaniach , panowie znają się na budowaniu , jedyna firma która zaproponowała fundament żelbetonowy ,dla mojego domu który stoi na skarpie.Dach i sciany które budowałem w systemie porothem profi jak od linijki .Panowie od tynków byli w szoku !!!20 lat doswiadczenia w branży robi swoje .link z kontaktem ponizejhttp://akord.krakow.pl/ STOLARKA ALUMINOWA - OKNOPLAST ZAKOPIANKA - Waga jednego z moich okien to blisko 500 kg ,panowie poradzili sobie bez problemuhttp://oknokoncept.pl/kontakt TYNKI , WYLEWKI , ELEWACJA - FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA OMEGA ZEGAN PAWEŁ Polecam wielki pozytw , mało takich fachowców . Szef codziennie na budowie ,sam pracuje .Ul. Beskidzka 5134-600 Limanowawoj. małopolskie TEL 602 120 337 OCIEPLENIE I ZABUDOWA PODDASZA , GŁADZIE ,MALOWANIE . PIOTR ŚLUSARCZYK Z WRZĄSOWIC Najlepsza firma z jaką współpracowałem przy budowie domu.Pan Piotr to pełen profesjonalista w swoim fachu , dokładny i szczegółowy .Jego firma posiada własny nowoczesny sprzęt , przy którym większość firmy z tej branży może się schować.Polecam w 100 % wielki pozytyw .Na facebooku można oglądnąć wiekszość jego prac w tym prace z mojego domu Link do kontaktu poniżej http://www.pslusarczyk.pl/ INSTALACJE WOD-KAN TOMASZ WITCZAK FIRMA RURMUS - 1300 m rur ogrzewania podłogowego ułożonych tak ,że nawet inne firmy wykonawcze były zaskoczone dokładnością i estetyką .Wszystko wykonane bezbłednie , nic nie przecieka .Bardzo dziękuje i Polecam wszystkim !!! Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez PAWEŁ WÓJCIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWEŁ WÓJCIK 29.04.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 KONTAKT Tomasz Witczak Rurmus Instalacje Sanitarne tel. kom. 698 963 169 al. 29 Listopada 41 a lok. 331-425 Krakówwoj. małopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts