Agnieszka i Daniel 21.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czy ktoś zna dobrych murarzy do wykonania stanu surowego otwartego w Rabce Zdroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 21.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czy ktoś zna dobrych murarzy do wykonania stanu surowego otwartego w Rabce Zdroju? To nie jest lista poszukujacych ale lista polecanych ekip ! dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 21.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 dada_krk, oczywiście masz rację, porządek należy utrzymywać.Może warto byłoby pomyśleć aby ktoś miał prawa moderatora przynajmniej do tego tematu. w ten sposób można byłoby kasować zbędne posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniSG 31.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Zdecydowanie CZARNA LISTA: Firma EBRO Kajdas sp. j. , ul. Zakopiańska 56 Kupilam u nich 2 pary drzwi zew., jedna Formatu za 8 tys. a drugie Interdooru za 1800zl. Najpierw byl problem z dotrzymaniem terminu, potem z serwisem tych drzwi. Okazalo sie, ze po miesiacu zepsula sie klamka w drzwiach Format, a reszta na zdjeciach. Tak wygladaja moje drzwi za 8 tys. zlotych i nie moge sie doprosic o reklamacje http://img516.imageshack.us/img516/1645/p1090387uq0.jpg http://img99.imageshack.us/img99/8169/p1090388gr2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6018/p1090389hv6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Rafał 02.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Biała lista - Pan Ryszard Kas spod Krakowa - zrobił nam piękne drewniane schody, a przy podpisaniu umowy sam nalegał na określenie terminu i kar umownych za spóźnienie. Oczywiście wyrobił się ze wszystkim. Skład Fliś-Bud z Bodzanowa. Zaopatrzyli nam całą niemal budowę. Ceny ok, szybka dostawa, płaciliśmy nieraz dawno po otrzymaniu towaru, kiedy uzbierała się jakaś większa sumka. A ja odradzam sklad w Bodzanowie. Chcialem kupic maksa. Obslugiwala pani. Okazalo sie ze nie ma i nie wiadomo po ile bedzie, jak bedzie. Postanowilem ze zadzwonie za pare dni... a tak przy okazji zapytalem. - A jak kupie wieksza ilosc maksa, bede mogl odebrac pozniej (jak rozpoczne budowe)? - Nie ma takiej mozliwosci, w ten sam dzien pan placi i zabiera towar. - OK, mozna placic przelewem (krotkoterminowym), albo karta? - Nie - Tzn. mam przywiesc 20 000zl w gotowce?! - Tak... XXI wiek... zostawiam to bez komentarza... i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 09.02.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witamodebrałem pozwolenie na budowę więc mogę polecić 2 osoby:architekta Jarosława Szklarskiego z firmy Aprojekt (obecnie mają siedzibę na ul.Bronowickiej w Krakowie),oraz Pana Zenona Albanowskiego - wykonuje projekty zjazdów - w ciągu 5 dni wykonał projekt zjazdu po wczesniejszej wizji lokalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekKraków 10.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 witam,proszę o namiar na Pana który wykonuje projekty zjazdów. Ile taki projekt kosztuje (u mnie z drogi wewnętrznej na gminną)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 12.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To i ja dołożę moich wykonawców do białej listy: - wykończeniówka (łazienki, podłogi, malowanie, regipsy, płytki - flizy jak kto woli itd.) - Janusz Żelichowski tel. 607831272; 691199410. Generalnie działa z jednym współpracownikiem. Potrafią doradzić, zaproponować inne rozwiązanie. Duży plus to wchodzą na robotę i robią aż skończą, bo słyszałem o ekipach które skaczą z budowy na budowę i końca nie widać. - elektryka, instalacja odgromowa - p. Krzysiek tel. 607732169 - sprawnie, terminowo - no i piękne upusty na hurtowni pomógł wynegocjować na osprzęt elektryczny - no i dołaczę się do Ryśka650 - firma Logo-Service (p. Jacek) przedstawiciel firmy Oknoplast, 012 425-82-89; 012 643 04-17 Biuro Al. Pokoju 81 (bud. Polmozbytu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 POLECAM biuro projektowe "KONSTRUKTOR"z Chrzanowa - rzeczowa, fachowa i sympatyczna obsługa, duża pomoc w załatwieniu formalności aż do pozwolenia na budowę, dobre ceny projektu (do negocjacji), póki co brak błędów w projekcie. BIAŁA LISTA !!! Mogę też podać na priv namiary na super operatora koparki, ale to już przydatne tylko w okolicach mojej miejscowości. Polecam skład budowlany "Monbud" w Chrzanowie przy ul. Szpitalnej - duże możliwości negocjacji cen, miła i fachowa obsługa, szybka dostawa z HDS na mniejsce budowy - POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 BIAŁA LISTA:montaz drzwi antywłamaniowych i zwykłych wewnętrznych, p. Janusz Duda, tel. 604 167 916Montował u nas drzwi wewnętrzne, solidnie - czysto, niedrogo, dorzucił parę "gratisów", m. in. odebrał drzwi ze składu i dowiózł na budowę, wywiercił dodatkowo otwory wentylacyjne w drzwiach których on akurat nie zakładał i poprawił zacinające się drzwi wejściowe - poprawka po poprzedniku... Porządny i słowny wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 13.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Biała lista - Pan Ryszard Kas spod Krakowa - zrobił nam piękne drewniane schody, a przy podpisaniu umowy sam nalegał na określenie terminu i kar umownych za spóźnienie. Oczywiście wyrobił się ze wszystkim. Skład Fliś-Bud z Bodzanowa. Zaopatrzyli nam całą niemal budowę. Ceny ok, szybka dostawa, płaciliśmy nieraz dawno po otrzymaniu towaru, kiedy uzbierała się jakaś większa sumka. A ja odradzam sklad w Bodzanowie. Chcialem kupic maksa. Obslugiwala pani. Okazalo sie ze nie ma i nie wiadomo po ile bedzie, jak bedzie. Postanowilem ze zadzwonie za pare dni... a tak przy okazji zapytalem. - A jak kupie wieksza ilosc maksa, bede mogl odebrac pozniej (jak rozpoczne budowe)? - Nie ma takiej mozliwosci, w ten sam dzien pan placi i zabiera towar. - OK, mozna placic przelewem (krotkoterminowym), albo karta? - Nie - Tzn. mam przywiesc 20 000zl w gotowce?! - Tak... XXI wiek... zostawiam to bez komentarza... i nie polecam Nie podniecaj się. Też nie wydałbym towaru za 20tys nieznajomej osobie na przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Biała lista Dacholand Firma z Gaja w Mogilanach :)Super wszystko szybko na czas i z rabatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiek650 15.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Do białej listy dodaję elektryka . Pan Leszek Celer 603188958 wykonał mi instalację zgodnie z przygotowanym wcześniej kosztorysem w rozsądnych cenach. Jak wynika z wcześniejszego postu belina polecam Wam solidne firmy. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 17.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Biała lista - Pan Ryszard Kas spod Krakowa - zrobił nam piękne drewniane schody, a przy podpisaniu umowy sam nalegał na określenie terminu i kar umownych za spóźnienie. Oczywiście wyrobił się ze wszystkim. Skład Fliś-Bud z Bodzanowa. Zaopatrzyli nam całą niemal budowę. Ceny ok, szybka dostawa, płaciliśmy nieraz dawno po otrzymaniu towaru, kiedy uzbierała się jakaś większa sumka. A ja odradzam sklad w Bodzanowie. Chcialem kupic maksa. Obslugiwala pani. Okazalo sie ze nie ma i nie wiadomo po ile bedzie, jak bedzie. Postanowilem ze zadzwonie za pare dni... a tak przy okazji zapytalem. - A jak kupie wieksza ilosc maksa, bede mogl odebrac pozniej (jak rozpoczne budowe)? - Nie ma takiej mozliwosci, w ten sam dzien pan placi i zabiera towar. - OK, mozna placic przelewem (krotkoterminowym), albo karta? - Nie - Tzn. mam przywiesc 20 000zl w gotowce?! - Tak... XXI wiek... zostawiam to bez komentarza... i nie polecam Nie podniecaj się. Też nie wydałbym towaru za 20tys nieznajomej osobie na przelew. A dla mnie bardzo dziewne, jeszcze nie spotkalam Firmy, ktora nie uwzglednialaby przelewow czy platnoscia karta... Wydawalo mie sie ze to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 a ja nie spotkalem w polsce np. stomatologa ktory zgodzil sie na przelew lub platnoscia karta ( brak terminala) nie znam lekarza ktory zgodzil sie na przelew po wykonaniu zabiegu ( platne przed zabiegiem gotowka) kto z was placil budowlancowi cala kwote przed zakonczeniem prac? chyba nikt.czyli nie mialas do czynieni z lekarzami w polsce? zycze duzo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 17.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Co to wnosi do tematu ? O ile brak mozliwosci placenia karta jakos rozumiem (prowizje, pieniadze z opoznieniem), o tyle brak mozliwosci placenia przelewem jest bardzo dziwny. No chyba, ze komus zalezy zeby nie bylo sladu po transkacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.02.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Rozmywacie temat. Tutaj podajemy tylko namiary na dobrych i złych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 18.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 więc ja w temacie bardzo BIAŁA lista: wylewki maszynowe miksokretem i świetną ekipąBET-MIXwłasciciel p.Marektel.012 397 78 150 501 651 600również z układaniem papy i styropianu ma chyba więcej niż jedną ekipe, u mnie był p.Piotr z kolegamiwylewki równiutkie, poziomy i ich żądane różnice zachowanena wylewce w garażu bez obaw można myśleć o malowaniu posadzki - korekt nie potrzeba ceny przyzwoite terminowo, rzetelnie, kulturalnie - marzeniem byłoby spotykać tylko takie firmy pozdrawiamBaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 więc ja w temacie bardzo BIAŁA lista: wylewki maszynowe miksokretem i świetną ekipą BET-MIX własciciel p.Marek tel.012 397 78 15 0 501 651 600 również z układaniem papy i styropianu Potwierdzam tę dobrą opinię w całej rozciągłości P. Marek z Prądnika Czerwonego również i u nas robił wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 a ja nie spotkalem w polsce np. stomatologa ktory zgodzil sie na przelew lub platnoscia karta ( brak terminala) nie znam lekarza ktory zgodzil sie na przelew po wykonaniu zabiegu ( platne przed zabiegiem gotowka) kto z was placil budowlancowi cala kwote przed zakonczeniem prac? chyba nikt. czyli nie mialas do czynieni z lekarzami w polsce? zycze duzo zdrowia Byłem w Krakowie w kilku gabinetach dentystycznych i u kilku lekarzy u których można było płacić kartą i zawsze płaciłem po zabiegu. Więc myśle że mało znasz lekarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts