Januszstu 12.03.2017 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Ogrodzenie z siatki - poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki + podmurowka z gotowych modułow. Okolice Krakowa. Czy możecie kogoś polecić? Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rene_krakow 21.03.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 CZARNA LISTA RYSZARD KALETA Jasienica 25532-400 MyśleniceNIP 6811684627 Podpisana umowa na roboty budowlane zakres SSO, termin określony w umowie na kwiecień tego roku (oczywiście zależnie od warunków).Dziś okazało się że jednak nie przyjdą w tym roku bo nie mają czasu, Nie polecam chyba że ktoś lubi współpracować z osobami niesłownymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.03.2017 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Stan surowy zamknięty zrobiony. Absolutnie biała lista: Unimar okna Tarnów. Cena nie mała ale ekipa świetna, montaż fachowy. Polecam. Brama Hormann OknoLux Tarnów/Brzesko bez zarzutu Po kolejnym etapie mam nadzieję dopisać kolejnych Teraz zapytanie o brukarzy z okolic Tarnowa ? Mam do zrobienia 200m2 pozdrawiam Moge polecic P. Krzysztofa Heryszka Firma Hery-Bruk solidnie , terminowo rozsadnie cenowo polozyli u mnie ponad 300m2 Firma godna polecenia http://www.herybruk.pl/kontakt.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.03.2017 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, Ktoś poleci naprawdę dobrego speca od dachów (cieśla dekarz) z okolic Brzeska, Tarnowa. pozdrawiam Jeden z najlepszych Fachowcow jacy pracowali u mnie Pan Franciszek Wrona tel : 513067424 Dekarz nad Dekarzami nie ma dla niego rzeczy niemozliwych , swietna praca przy obrobkach blacharskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.03.2017 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, ma ktoś zamontowane "Sufity Napinane"? Będę wdzięczny za namiary na produkt oraz wykonawcę dziekuje A myslalam Panie Slusar , ze wszystko Pan potrafi P.S. Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 22.03.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 A myslalam Panie Slusar , ze wszystko Pan potrafi P.S. Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil Pozostaje pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 23.03.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 A myslalam Panie Slusar , ze wszystko Pan potrafi P.S. Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil moja tez nie ma pekniec tez trudno uwierzyc ze nie on robil Slusar chcial mnie naciagnac na wymiane zamontowanych juz płyt bo niby zle dociete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 23.03.2017 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) moja tez nie ma pekniec tez trudno uwierzyc ze nie on robil Slusar chcial mnie naciagnac na wymiane zamontowanych juz płyt bo niby zle dociete Nie rozumiem po co te osobiste podjazdy-Moja oferta była nieatrakcyjna i tyle! Nie dogadaliśmy sie i dla Mnie temat jest zamknniety. Wyraziłem Swoje zdanie co do montazu płyt gk i wyraźnie powiedziałem ze pod tym sie nie podpisze. Nie bylem wykonawca tego poddasza-trzeba było dogadywać sie z wykonawcami na spoinowanie itp. (przecież musial być jakiś powód przez który nie dokończyli ) Edytowane 23 Marca 2017 przez slusar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orchidea55 25.03.2017 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Brod-Bud Marcin Broda. CZARNA LISTA Niestety i mnie się przytrafiło. Muszę dodać do czarnej listy. Ekipa od ocieplenia Firma Brod-Bud Marcin Broda.Gość ciężki w kontakcie ale to można przecierpieć. Najgorsze że elewacja zepsuta. Nie potrafią prosto przykleić styropianu, bardzo średnie wykończenie parapetów i narożników.Szkoda kasy. Jeśli ktoś się na nich zdecydował uważać na i kontrolować na każdym etapie. Prace rozliczyć dopiero po dokładnym odbiorze prac. Później będziecie olewani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacZenio 03.04.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A myslalam Panie Slusar , ze wszystko Pan potrafi Specjalista nie musi się znać na wszystkim. Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil Widocznie są lepsi od zespołu pana Piotra, co robią za miskę "ryżu" moja tez nie ma pekniec tez trudno uwierzyc ze nie on robil Slusar chcial mnie naciagnac na wymiane zamontowanych juz płyt bo niby zle dociete Widocznie inwestor, nie był świadomy lub nie miał wiedzy jak to powinno się robić. z FRB Ślusarczyk, nie łączy mnie nic, oprócz zlecenia przeze mnie jako inwestora (i kierownika budowy) wykonania zabudowy GK poddasza. Myślę, że FRB Ślusarczyk, nie miało ze mną łatwo, to po zakończonej współpracy mogę podkreślić iż: 1. Wymagający Wykonawca, przestrzega technologi wykonawczej, 2. Przestrzega zasad, które narzuca systemodawca (rigips, isover, etc.), 3. Bazuje na swoim długoletnim doświadczeniu, 4. Nie daje sobie wcisnąć bzdetów. Życzę każdemu inwestorowi, żeby trafiał na takie firmy wykonawcze, jak ekipa właściciela FRB ślusarczyk. Co do wynagrodzenia: świadomy inwestor będzie wiedział ile usługa kosztuje, a nie świadomy będzie bazował na opinii kolegów, którzy budowlankę widzieli na bajce typu "sąsiedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 04.04.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Poszukuje dobrej ekipy od elewacji (malowanie, drobne poprawki) z okolic Skawina, Wadowice. Bardzo proszę o namiary na sprawdzoną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papucy 10.04.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam Czy ktoś jescze korzystał z usług 'Ogólna budowlanka + dekarze: Pan Sławek Dudek 510-141-704 (Firma Budowlana Dudek) ' z Alwerni ( Regulice) znalazłem jednen wpis na forum ( pozytywny ) może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek2017 10.04.2017 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 firma budowlana z okolic Chrzanowa do stanu sso, polecacie kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter08 23.04.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 poszukuje firmy budowlanej do budowy domku jednorodzinnego 180m2 SSO ,gmina Zabierzów obok Krakowa,może ktoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambert86 06.05.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Chcielibyśmy Was przestrzec przed polecanym tu na forum Panem wykonującym tynki maszynowe LIZOŃ. Działają na śląsku i chyba w małopolsce. W lutym tego roku umówiony termin na 8 maja. Przy rozmowach zapewniał, że termin rzecz święta, że może być jedynie wcześnije a nigdy później. Przychodzi termin wykonania tynków gość nie odbiera telefonów. Od 3 dni dzwonimy po 10 razy dziennie o różnych porach, nawet nie raczy oddzwonić :/ Straciliśmy kupę czasu :/ i przez to pieniędzy :/ Szczęśćie w nieszczęściu, że nie wpłaciliśmy zaliczki !! posiadają 2 numery: 512 112 098 695 004 040 Nie polecam, omijajcie tę firemkę szerokim łukiem, szkoda waszego czasu na oczekiwanie, bo gdy zbliży się termin wykonania nie odbierze telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 07.05.2017 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Poleci ktos jakis brukarzy z okolic Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucano 15.05.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Witam, Potrzebuje namiaru na rzetelną firmę, która wykona instalację CO + CWU i doradzi przy tym jaki piec + zasobnik zastosować.Poleci ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 16.05.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, Potrzebuje namiaru na rzetelną firmę, która wykona instalację CO + CWU i doradzi przy tym jaki piec + zasobnik zastosować. Poleci ktoś ? Zdecydowanie polecam FullInstal Wojciech Leniartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anettia 16.05.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, a czy ktoś poleci dobrego STOLARZA, który robi meble kuchenne na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 16.05.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, a czy ktoś poleci dobrego STOLARZA, który robi meble kuchenne na wymiar? DAWID Bodzioch +48 600 097 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts