Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZARNA LISTA

RYSZARD KALETA

Jasienica 255

32-400 Myślenice

NIP 6811684627

Podpisana umowa na roboty budowlane zakres SSO, termin określony w umowie na kwiecień tego roku (oczywiście zależnie od warunków).

Dziś okazało się że jednak nie przyjdą w tym roku bo nie mają czasu, Nie polecam chyba że ktoś lubi współpracować z osobami niesłownymi.

Stan surowy zamknięty zrobiony.

Absolutnie biała lista:

Unimar okna Tarnów. Cena nie mała ale ekipa świetna, montaż fachowy. Polecam.

Brama Hormann OknoLux Tarnów/Brzesko bez zarzutu

Po kolejnym etapie mam nadzieję dopisać kolejnych

Teraz zapytanie o brukarzy z okolic Tarnowa ?

Mam do zrobienia 200m2

pozdrawiam

Moge polecic P. Krzysztofa Heryszka Firma Hery-Bruk solidnie , terminowo rozsadnie cenowo polozyli u mnie ponad 300m2 Firma godna polecenia http://www.herybruk.pl/kontakt.html

Pozdrawiam

Witam,

Ktoś poleci naprawdę dobrego speca od dachów (cieśla dekarz) z okolic Brzeska, Tarnowa.

pozdrawiam

Jeden z najlepszych Fachowcow jacy pracowali u mnie Pan Franciszek Wrona tel : 513067424 Dekarz nad Dekarzami nie ma dla niego rzeczy niemozliwych , swietna praca przy obrobkach blacharskich .

Witam,

ma ktoś zamontowane "Sufity Napinane"?

Będę wdzięczny za namiary na produkt oraz wykonawcę

dziekuje

A myslalam Panie Slusar , ze wszystko Pan potrafi

P.S.

Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil :D

P.S.

Moja zabudowa wciaz ma sie dobrze ( zadnych pekniec itp . ) az trudno uwierzyc , ze to nie Pan ja robil :D

moja tez nie ma pekniec tez trudno uwierzyc ze nie on robil Slusar chcial mnie naciagnac na wymiane zamontowanych juz płyt bo niby zle dociete

moja tez nie ma pekniec tez trudno uwierzyc ze nie on robil Slusar chcial mnie naciagnac na wymiane zamontowanych juz płyt bo niby zle dociete

Nie rozumiem po co te osobiste podjazdy-Moja oferta była nieatrakcyjna i tyle! Nie dogadaliśmy sie i dla Mnie temat jest zamknniety.

Wyraziłem Swoje zdanie co do montazu płyt gk i wyraźnie powiedziałem ze pod tym sie nie podpisze.

Nie bylem wykonawca tego poddasza-trzeba było dogadywać sie z wykonawcami na spoinowanie itp.

(przecież musial być jakiś powód przez który nie dokończyli )

Edytowane przez slusar

Brod-Bud Marcin Broda. CZARNA LISTA

Niestety i mnie się przytrafiło. Muszę dodać do czarnej listy.

Ekipa od ocieplenia Firma Brod-Bud Marcin Broda.

Gość ciężki w kontakcie ale to można przecierpieć. Najgorsze że elewacja zepsuta. Nie potrafią prosto przykleić styropianu, bardzo średnie wykończenie parapetów i narożników.

Szkoda kasy. Jeśli ktoś się na nich zdecydował uważać na i kontrolować na każdym etapie. Prace rozliczyć dopiero po dokładnym odbiorze prac. Później będziecie olewani.

• 2 weeks później...

Specjalista nie musi się znać na wszystkim.

Widocznie są lepsi od zespołu pana Piotra, co robią za miskę "ryżu"

Widocznie inwestor, nie był świadomy lub nie miał wiedzy jak to powinno się robić.

z FRB Ślusarczyk, nie łączy mnie nic, oprócz zlecenia przeze mnie jako inwestora (i kierownika budowy) wykonania zabudowy GK poddasza.

Myślę, że FRB Ślusarczyk, nie miało ze mną łatwo, to po zakończonej współpracy mogę podkreślić iż:

1. Wymagający Wykonawca, przestrzega technologi wykonawczej,

2. Przestrzega zasad, które narzuca systemodawca (rigips, isover, etc.),

3. Bazuje na swoim długoletnim doświadczeniu,

4. Nie daje sobie wcisnąć bzdetów.

Życzę każdemu inwestorowi, żeby trafiał na takie firmy wykonawcze, jak ekipa właściciela FRB ślusarczyk.

Co do wynagrodzenia: świadomy inwestor będzie wiedział ile usługa kosztuje, a nie świadomy będzie bazował na opinii kolegów, którzy budowlankę widzieli na bajce typu "sąsiedzi"

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Chcielibyśmy Was przestrzec przed polecanym tu na forum Panem wykonującym tynki maszynowe LIZOŃ.

60819.jpg

Działają na śląsku i chyba w małopolsce. W lutym tego roku umówiony termin na 8 maja. Przy rozmowach zapewniał, że termin rzecz święta, że może być jedynie wcześnije a nigdy później. Przychodzi termin wykonania tynków gość nie odbiera telefonów. Od 3 dni dzwonimy po 10 razy dziennie o różnych porach, nawet nie raczy oddzwonić :/ Straciliśmy kupę czasu :/ i przez to pieniędzy :/

Szczęśćie w nieszczęściu, że nie wpłaciliśmy zaliczki !!

posiadają 2 numery:

512 112 098

695 004 040

Nie polecam, omijajcie tę firemkę szerokim łukiem, szkoda waszego czasu na oczekiwanie, bo gdy zbliży się termin wykonania nie odbierze telefonu.