slusar 10.07.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Poszukuję ekipy budowlanej do SSO, która świadczy swe usługi w okolicach Krakowa/Wieliczki. Gdybyście mieli kogoś sprawdzonego to bardzo proszę o kontakt na PW. Ps. tak wiem, że jest od tego 181 stron, ale niestety wiele zachwytów nad konkretną firmą widać u osób z 1 postem Przeprowadziłem już kilka rozmów, ale nie zaszkodzi na pewno popytać jeszcze paru wykonawców. Jak wyżej-Firma Tuptex Wspomnialem kiedyś również o firmie Koziol z Rzeszotar Obawiam się ze terminy dopiero na przyszly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meqi 11.07.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Tadzior - Kto robił płytę? Polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ec-Synek 16.07.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 slusar dziękuję za pomoc. Jeszcze jedno pytanko.Biuro projektowe z Wieliczki lub okolic może ktoś polecić ?Najlepiej aby współpracowało z Archonem bo tam mamy upatrzony projekt. Potrzebujemy kogoś do adaptacji, "kosmetycznych" poprawek w projekcie i załatwienia formalności (projekty przyłączy, zgłoszenia/pozwolenia itp).Na stronie Archonu znaleźliśmy min. Biuro Projektów Fasada Andrzej Moroński oraz Geohit z Wieliczki, ale nie spotkałem się z żadnymi opiniami na ich temat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maqdzik 17.07.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 czarna lista : elektryk Krzysztof Cygan Chciałam wszystkich przestrzec przed tym panem. Długo by pisać, ale szkoda pieniędzy i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 18.07.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Opisz coś więcej, masz jednego posta więc warto byśmy wiedzieli co się stało i czym podpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basa08 19.07.2017 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam Potrzebuję sprawdzonego fliziarza do wykończenia mieszkania (flizowanie) w miejscowości Niepołomice. Z góry dziękuję za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mro11 19.07.2017 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Panie Łukasz789 z Tej strony właściciel firmy Parkiety AVI. 8 JEST TO JEDYNA NEGATYWNA OPINIA W INTERNECIE O MOJEJ FIRMIE. Moje doswiadczenie: Firma podjela sie realizacji zlecenia w Niemczech. Spieszacy sie do kraju wlasciciel (rzekomo rodzaca zona w szpitalu) wyludzil ode mnie calosc pieniedzy za usluge przed kontrola wykonania. Przy kontroli okazalo sie, ze Firma nie zalozyla listew konczacych parkiet, nie wyrownala przy tym klepek, nie dociela i nie dopasowala drzwi, nie zmontowala zdemontowanych przez siebie mebli. Prace mialy zostac dokonczone po tygodniu, w tym czasie wlasciciel przestal odpowiadac na smsy i maile a nastepnie oswiadczyl, ze pracy nie dokonczy, bo mu sie plany zmienily (sic!). Zostalem z rozbabrana praca na kilka dni przed przeprowadzka rodziny, w srodku wakacji musze na gwalt szukac miejscowej firmy ktora poprawi rozbabrane przez p. Kryszczuka zlecenie. Zdecydowanie ostrzegam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo004 20.07.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Szukam firmy do tynku gipsowego Knauf Diamant na terenie małopolski - może ktoś zna dobrych i co do września mogą zrobić cały nowy dom? Tynk tech ma wolne pod koniec października dopiero ale nie wiem jak z cenami u nch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.07.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Znam dobrych, ale pewnie mają porezerwowane terminy na ten rok. Możesz zadzwonić i spytać.Aktualnie u mnie tynkują Diamantem, firma nazywa się Supertynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarnydon 21.07.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Szukam sprawdzonej ekipy do lekkiego remontu w domu typu:-malowanie ścian -podwieszane sufity-ew. lekkie flizowanie (przyklejenie kilku skutych płytek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo004 21.07.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 dzięki - może jeszcze jakieś namiary. Może ktoś zna inne dobre firmy z Podkarpacia lub Górali co się Knauf-em parają z dobrym skutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 21.07.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ja prowadzę skład w dolinie tynkarzy i wylewkarzy co drugi dom to tynki, wylewki i elewację....okolice Zakliczyna mam sporo namiarow na sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarnydon 22.07.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Ja prowadzę skład w dolinie tynkarzy i wylewkarzy co drugi dom to tynki, wylewki i elewację....okolice Zakliczyna mam sporo namiarow na sprawdzone ekipy. Przemysłowe wylewki też by potrafili odpowiednio wykonać? Daj parę namiarów jak coś... Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 22.07.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Co znaczy przemysłowe wylewki....Na moim terenie działa kilkanaście małych i bardzo małych firm wykonujących tynki i wylewki, robienie dużych inwestycji czesto jest dla nich nieoplacalny z uwagi na umowy, zabezpieczenia i dlugie terminy platnosci.Mam kilku wylewkarzy którzy robią na Krakowie po 2 domki dziennie, szybka robota szybka kasa w ten sam dzień.Ale jeśli chodzi o typowe posadzki przemysłowe to polecam dużą firmę w tym.specjalizującą się Bekir z Brzeska.Dobre ekipy mają roboty na kilka miesięcy na przód i teraz wybrzydzają i szukają robót jak najbliżej zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whiti1 27.07.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Długo zwlekałam ale w końcu się uzewnętrznię. Ostrzegam przed ekipą budowlaną z okolic Gorlic a jej szefem jest Mieczysław Wiejaczka. Standard - ekipa górali, niezarejestrowani, żadnych umów, ale do rzeczy. Wiem, że na forum były przypadki że kogoś wystawiła ekipa, ale pan Mietek przebił wszystkich w perfidii swoich kłamstw. Panowie mieli wejść na budowę na przełomie sierpnia/ września 2016 r. Byliśmy umówieni około pół roku wcześniej. Jak już wiedzieliśmy kiedy będzie pozwolenie na budowę to miesiac wcześniej daliśmy mu znać - powiedział że nie ma problemu. Przyznał się że złapał robotę u miejscowego dewelopera i trochę doszło mu roboty ale pamieta o nas. Tydzień później był już problem z kontaktem, przez kilka dni nie odbierał, chyba że zadzwoniliśmy z innego nr który potem też przestał odbierać. Udało nam się z nim skontaktować we wrześniu, powiedział że będzie w następny poniedziałek [KŁAMAŁ DO KOŃCA]. Postawiliśmy blaszak, kupiliśmy paletę cementu, geodeta przyszedł wytyczyć dom. Tutaj kontakt urwał się na amen. Wytyczenie stało do marca 2017 r. [płaciliśmy drugi raz za geodete]. Cement był do wyrzucenia. Co więcej, jeden ze znajomych zadzwonił zapytać czy ma terminy na jesień 2016 żeby postawić dom, to powiedział, że OCZYWIŚCIE. Po prostu byliśmy jednym z tych inwestorów których olał dla innych fuch. Starciliśmy przez niego kupę nerwów i czasu. Gdyby dotrzymał umowy to dom byłby sezonowany. Trochę ochłonęłam bo mam już dzięki Bogu SSZ z inną ekipą. Gościa powinnam ciągać po sądach ale znajomi mnie od tego odwiedli. Ostrzeżenie dla innych: sama umowa nic nic daje [choć przyznaje się bez bicia że nawet tego nie mieliśmy], musi tam być kara umowna za brak terminowego rozpoczęcia - tylko kto się na coś takiego zgodzi? I taka oczywista rzecz - warto znać adres zamieszkania, choćby po to żeby gościa odwiedzić ze starszymi braćmi i namówić na działanie gdy majster próbuje odstawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.07.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Biała Lista: Tynki maszynowe Knauf Diamant - Supertynki, http://www.supertynki.pl , świetna współpraca z Panem Marcinem Wołkowskim. Nazwa firmy mówi sama za siebie. Ekipa profesjonalna, skrupulatna, panowie błyskawicznie wytynkowali nam dom, wystarczyło raz określić, gdzie chcemy gładko, a gdzie na ostro i idealnie tak właśnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ec-Synek 01.08.2017 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Bardzo proszę o polecenie kogoś do SSO z okolic Wieliczki/Krakowa.Większość polecana z forum nie ma już terminów na wiosnę przyszłego roku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radar22 01.08.2017 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Bardzo proszę o polecenie kogoś do SSO z okolic Wieliczki/Krakowa. Większość polecana z forum nie ma już terminów na wiosnę przyszłego roku :/ Ekipa Pana Sikory tel 600328847 U nas budowali w tym roku do SSO z dachem. Szybko, solidnie i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ec-Synek 02.08.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ekipa Pana Sikory tel 600328847 U nas budowali w tym roku do SSO z dachem. Szybko, solidnie i bez problemów Dziękuję za pomoc. Kontaktowałem się już z tym Panem jakiś czas temu, ale chcę mieć nieco większy wybór jeśli chodzi o ekipy budowlane. Dodatkowo oferta Pana Sikory jest póki co najwyższa (najdroższa) ze wszystkich, które otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSkotniki 03.08.2017 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Drodzy Malopolscy Muratorzy! Poszukuje solidnych i sprawdzoncyh ekip do: Ocieplenie wylewki na gruncie i na poddaszu Ocieplenie i zabudowa poddasza Ocieplenie budynku z zewnatrz Bardzo dziekuje za wskazowki. Krzysiek Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez KrzysiekSkotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts