kaura 20.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Polecam geodetę- Działa w rejonie Wieliczki, szybko i niedrogop.Stanek 502 317 628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 20.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Biała lista: architekt wnetrz - Michał Głuszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 20.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Biała lista: architekt wnetrz - Michał Głuszak Potrzebny jeszcze mały niuans - namiar na tego architekta wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 20.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Biała lista: architekt wnetrz - Michał Głuszak Potrzebny jeszcze mały niuans - namiar na tego architekta wnętrz. http://www.interiorstudio.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://www.interiorstudio.pl/ To moze jeszcze jakies fotki wnetrz, ktore robil u Ciebie, lub chociaz wizualizacje, bo tak to brzmi jak reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 20.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Prosze podac adres email na ktory ma wyslac te wizualizacje, poniewaz dom w tym momecie jest 'wykanczany' (a moze fotki z realizacji takze?) . Z zalozenia nie pokazuje publicznie zdjec mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 To moze jeszcze jakies fotki wnetrz, ktore robil u Ciebie, lub chociaz wizualizacje, bo tak to brzmi jak reklama... A chcesz fotki moich wnętrz, w których pracował elektryk, wylewkarz itp. na których namiary tu podawałam? Przecież taka jest zasada Białej (i Czarnej) Listy, by podawać namiary polecające lub przestrzegające. Może sama skorzystasz? A jeśli już zabierasz tu głos, masz kogoś godnego polecenia? Poszukuję np. solidnego wykonawcy płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 To moze jeszcze jakies fotki wnetrz, ktore robil u Ciebie, lub chociaz wizualizacje, bo tak to brzmi jak reklama... A chcesz fotki moich wnętrz, w których pracował elektryk, wylewkarz itp. na których namiary tu podawałam? Przecież taka jest zasada Białej (i Czarnej) Listy, by podawać namiary polecające lub przestrzegające. Może sama skorzystasz? A jeśli już zabierasz tu głos, masz kogoś godnego polecenia? Poszukuję np. solidnego wykonawcy płotu. Nie chce Twoich, ale w moim dzienniku jest duzo moich, jesli chcesz zobaczyc. Akurat jest roznica miedzy wylewkarzem a architektem wnetrz - tego drugiego ocenia sie wylacznie po wizualizacjach i fotkach. Nie ma sie co denerwowac - juz dostalam wizualizacje i bardzo mi sie podobaja. Jesli ceny tez przystepne to potwierdzam, ze warto. Niestety nie buduje domu, mam mieszkanie, wiec nie pomoge w sprawie plotu i wiekszosc moich "fachowcow" juz umiescilam na czarnej liscie. Mam nadzieje umiescic w koncu na bialej ekipe, ktora teraz u mnie pracuje jak tylko skoncza i wszystko bedzie OK. Rozumiem zasady bialej i czarnej listy, jednak byla juz tu taka afera, ze facet sam sie wpisal na biala liste i potwierdzal dobre opinie pod roznymi nickami, a potem sie okazalo, ze to oszust i naciagacz, wiec samo pojawienie sie tutaj nic nie znaczy. Jesli ktos ma tyle postow, ile Ty to akurat mozna miec do niego zaufanie, a jesli mniej to chyba warto zweryfikowac opinie. Wesolych Swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrwiner 21.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Biała lista - firma budowlaną z okolic Krakowa. Wybudowali mi dom od stanu zero pod tzw klucz z materiałami, ale z tego co wiem to budują i materiałem inwestora, naprawde solidni i godni polecenia a co najważniejsze posiadaja referencjetel kontaktowy P. Rafał 604 622 549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 22.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Biała lista - firma budowlaną z okolic Krakowa. Wybudowali mi dom od stanu zero pod tzw klucz z materiałami, ale z tego co wiem to budują i materiałem inwestora, naprawde solidni i godni polecenia a co najważniejsze posiadaja referencje tel kontaktowy P. Rafał 604 622 549 Dwa wpisy wszystkie polecaja ekipe budowlana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 22.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Biała lista - firma budowlaną z okolic Krakowa. Wybudowali mi dom od stanu zero pod tzw klucz z materiałami, ale z tego co wiem to budują i materiałem inwestora, naprawde solidni i godni polecenia a co najważniejsze posiadaja referencje tel kontaktowy P. Rafał 604 622 549 U mnie 3 miesiace robili fundamenty (czesciowe podpiwniczenie, zamiast desek - szalunki systemowe, z zalozenia dzieki szalunkom mialo byc szybciej...). Pierwsza warstwe ytonga kladli 2 tygodnie (udalo im sie zrobic 75% pierwszej warstwy). Kolejna ekipa musiala odkuc pustaki - rozjazd scian w stosunku do projektu rzedu 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrwiner 23.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Biała lista - firma budowlaną z okolic Krakowa. Wybudowali mi dom od stanu zero pod tzw klucz z materiałami, ale z tego co wiem to budują i materiałem inwestora, naprawde solidni i godni polecenia a co najważniejsze posiadaja referencje tel kontaktowy P. Rafał 604 622 549 U mnie 3 miesiace robili fundamenty (czesciowe podpiwniczenie, zamiast desek - szalunki systemowe, z zalozenia dzieki szalunkom mialo byc szybciej...). Pierwsza warstwe ytonga kladli 2 tygodnie (udalo im sie zrobic 75% pierwszej warstwy). Kolejna ekipa musiala odkuc pustaki - rozjazd scian w stosunku do projektu rzedu 10cm. Ja jestem zadowolony ich poprzednie budowy są sprawdzone, nie wiem która ekipa P Rafała Panu budowała, bo z tego co wiem to ma ich kilka, mi dom stawiali górale z okolic mszany i wystawili go w 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 23.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja jestem zadowolony ich poprzednie budowy są sprawdzone, nie wiem która ekipa P Rafała Panu budowała, bo z tego co wiem to ma ich kilka, mi dom stawiali górale z okolic mszany i wystawili go w 2 miesiące Dla mnie nie ma znaczenia skad jest ekipa. Ja zamawiam usluge u wlasciciela firmy, moga to byc ludzie nawet z drugiego konca Polski, byle robili dobrze i zgodnie z umowa. To wlasciciel odpowiada za jakosc i tempo pracy a nie fakt pochodzenia ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Biała lista - firma budowlaną z okolic Krakowa. Wybudowali mi dom od stanu zero pod tzw klucz z materiałami, ale z tego co wiem to budują i materiałem inwestora, naprawde solidni i godni polecenia a co najważniejsze posiadaja referencje tel kontaktowy P. Rafał 604 622 549 U mnie 3 miesiace robili fundamenty (czesciowe podpiwniczenie, zamiast desek - szalunki systemowe, z zalozenia dzieki szalunkom mialo byc szybciej...). Pierwsza warstwe ytonga kladli 2 tygodnie (udalo im sie zrobic 75% pierwszej warstwy). Kolejna ekipa musiala odkuc pustaki - rozjazd scian w stosunku do projektu rzedu 10cm. świetna firma chyba warto ostrzec potencjalnych klientów przed firmą reklamowaną przez 'piotrwiner', postów: 3 [w tym reklamowych: 3] oto i firma wraz z kontaktem: Jeśli planujesz budowe domu, to bardzo dobrze trafiłeś jesteśmy firmą budowlaną która zajmuje się budową domów oraz wielakiego rodzaju instalacjami elektrycznymi i teletechnicznymi na terenie całego kraju, w zakres naszych usłóg wchodza : budowa od podstaw remonty wykończenia dekarstwo ocieplenia budynków wszelkiego rodzaju instalacje elektryczne hydraulika możliwość obejrzenia naszych prac referencje tel kont 604 622 549 >>> http://forum.muratordom.pl/zbudujemy-ci-dom-malopolska,t93645.htm Ja jestem zadowolony ich poprzednie budowy są sprawdzone, nie wiem która ekipa P Rafała Panu budowała, bo z tego co wiem to ma ich kilka, mi dom stawiali górale z okolic mszany i wystawili go w 2 miesiące Dla mnie nie ma znaczenia skad jest ekipa. Ja zamawiam usluge u wlasciciela firmy, moga to byc ludzie nawet z drugiego konca Polski, byle robili dobrze i zgodnie z umowa. To wlasciciel odpowiada za jakosc i tempo pracy a nie fakt pochodzenia ekipy. może woli tworzyć kolejne nicki w celu oszukiwania Forumowiczów ? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik40818.htm http://forum.muratordom.pl/uzytkownik65534.htm taka ciekawostka >> jedna i druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.03.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ban.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 no i proszę... kolejny który się nie nauczył, że zaufania nie buduje się tworząc samemu referencje )) czasem ręce opadają po prostu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elatar 25.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam forumowiczów z Małopolski. Polecam geodetę z Krakowa pana Bogusława. Rzetelność punktualność i sprawność działania. Nasz dom w Michałowicach p. Bogusław wytyczył idelanie. tel. 607 79 62 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafimata 25.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam forumowiczów z Małopolski. Polecam geodetę z Krakowa pana Bogusława. Rzetelność punktualność i sprawność działania. Nasz dom w Michałowicach p. Bogusław wytyczył idelanie. tel. 607 79 62 94 ooo to "mój" geodeta, którego polecałam na 3 stronie czyli kolejny plus na jego koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam forumowiczów z Małopolski. Polecam geodetę z Krakowa pana Bogusława. Rzetelność punktualność i sprawność działania. Nasz dom w Michałowicach p. Bogusław wytyczył idelanie. tel. 607 79 62 94 ooo to "mój" geodeta, którego polecałam na 3 stronie czyli kolejny plus na jego koncie Co za zbieg okolicznosci! I konta macie zalozone w podobnym czasie! Niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.03.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam forumowiczów z Małopolski. Polecam geodetę z Krakowa pana Bogusława. Rzetelność punktualność i sprawność działania. Nasz dom w Michałowicach p. Bogusław wytyczył idelanie. tel. 607 79 62 94 Taa? A po co aż z Krakowa, skoro w Zielonkach jest dwóch znanych i cenionych geodetów, p.Andrzej Poseł (604 616 196) i p. Wójcik (012 636 28 57), i wszyscy z okolicy korzystają z ich usług? Dziwny ten Twój wpis. Jesteś geodetą? To się po prostu przyznaj! Kręceniem zaufania nie wzbudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts