szymek008 14.11.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Biała lista: SuperTynki z Krakowa: Świetna współpraca od samego początku. Od razu widać że jest to ekipa z dużym doświadczeniem. Podczas odbioru prac nie mieliśmy żadnych uwag. Wszystkie ściany trzymają pion (sprawdzane 2,5 metrową poziomicą) a efekt zdecydowanie powyżej naszych oczekiwań. Poziomica w każdym miejscu przylega gładko do ściany. Pełen profesjonalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orchidea55 15.11.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Witajcie, chciałabym dodać do najczarniejszej z list SKŁAD BUDOWALNY - FIRMA "ZYCHBUD", JAROSŁAW ZYCH z Szymbarku Dwa miesiące temu zamówiliśmy pustaka na kwote prawie 15 000, zapłacone przelewem z góry. Do tej pory towaru nie ma... Mają tysiąc wymówek, od "cegielnia nie wyprodukowała", "już w środę dostawa", "proszę zadzwonić jutro bo ustalamy grafik dostaw" aż po "przecież nic nie zamawialiście u nas". W tym momencie mamy miesiąc opóźnień na budowie, brak materiałów oraz pieniędzy. Sprzedają wirtualny towar - olx, allegro. Mają również drugą firmę, NATUM. Łatwo znaleźć po numerze telefonu: +48 602 754 847 Jarosław. To chyba mają już trzecią firmę Natum Plus. Telefon stacjonarny pod którym oszukują to 18 35103020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orchidea55 15.11.2018 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Zychbud oszuści.Zychbud. Natum, Natum Plus. Wszystkie działają pod jednym telefonem. OSZUŚCI. Omijać szerokim łukiem. Pieniądze wpłacone i ani towaru ani zwrotu kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszpawlik 16.11.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Cześć, na geodetę polecam "R-Geo" Rafał Mieszaniec Usługi Geodezyjne Na razie bez zarzutów wykonana mapa DCP. Umówieni jesteśmy na wiosnę na tyczenie oraz na koniec inwestycji do inwentaryzacji. Kompleksowa obsługa, brak problemów. Można się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 17.11.2018 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Poleci ktoś dobrego fliziarza z południa Małopolski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek331 17.11.2018 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 (edytowane) Ktoś godny polecania do wylewek? Może być anhydryt. Najlepiej rejon Tarnowa Edytowane 17 Listopada 2018 przez arek331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek1608 19.11.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Biała lista: FRB ŚlusarczykFirma wykonywała podłogę strychu z płyt OSB i ocieplenie całego poddasza wełna wraz z zabudowa gk. Całość wykonana bardzo solidnie, fachowo i czysto. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boldix 20.11.2018 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Moja biała lista: Temat budowy mam juz za sobą, związku z tym chciałbym się podzielić z kontaktami ekip, które polecam(budowa pod Krakowem):- stan surowy firma rodzinna z pod Limanowej : 781159295- tynki kwarcowe(robota pierwsza klasa) usługi wykonują na terenie południowej Polski i w Warszawie : https://www.facebook.com/tynkikwarcowe/- najlepsze ceny dachówek , wełny, styropianu(nalezy się targowac od wyceny): https://www.edachy.com.pl/- wentylacja mechaniczna firma z Bochni ale wykonują usługi na terenie południowej Polski : tel 502728226-okna Vetrex firma Unimar Tarnów- stolarz(najlepszy wykonawca jakiego miałem, super cena,terminowy,precyzyjna robota) Rzeszów, ale usługi wykonuje w promieniu 300km tel 781211605- podłogi drewniane , firma z Podkarpacia, ale jeżdzą po Polsce: http://www.podlogisklep.pl- barierki zew z nierdzewki firma z pod Tarnowa: http://www.api-steel.com.pl/- meble kuchenne firma z Radomska : 604266149Dodam jeszcze że wycena w firmach z Krakowa to strata czasu, ceny mają nieraz 2 razy wyższe niż firmy z poza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 21.11.2018 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Ktoś godny polecania do wylewek? Może być anhydryt. Najlepiej rejon Tarnowa Jeśli anhydryt to bezapelacyjnie Szczepan Gac z Zakliczyna 665956487, robi też zwykle cementówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszpawlik 22.11.2018 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Moja biała lista: Temat budowy mam juz za sobą, związku z tym chciałbym się podzielić z kontaktami ekip, które polecam(budowa pod Krakowem): - stan surowy firma rodzinna z pod Limanowej : 781159295 - tynki kwarcowe(robota pierwsza klasa) usługi wykonują na terenie południowej Polski i w Warszawie : https://www.facebook.com/tynkikwarcowe/ - najlepsze ceny dachówek , wełny, styropianu(nalezy się targowac od wyceny): https://www.edachy.com.pl/ - wentylacja mechaniczna firma z Bochni ale wykonują usługi na terenie południowej Polski : tel 502728226 -okna Vetrex firma Unimar Tarnów - stolarz(najlepszy wykonawca jakiego miałem, super cena,terminowy,precyzyjna robota) Rzeszów, ale usługi wykonuje w promieniu 300km tel 781211605 - podłogi drewniane , firma z Podkarpacia, ale jeżdzą po Polsce: http://www.podlogisklep.pl - barierki zew z nierdzewki firma z pod Tarnowa: http://www.api-steel.com.pl/ - meble kuchenne firma z Radomska : 604266149 Dodam jeszcze że wycena w firmach z Krakowa to strata czasu, ceny mają nieraz 2 razy wyższe niż firmy z poza Świetne informacje, my startujemy dopiero w czerwcu, ale bardzo uważnie śledzimy ten wątek. Dzięki za kontakty, na pewnie skorzystamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann300 23.11.2018 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Wylewki robiła nam firma z Tarnowa. Mixokret. Wyszło OK. tel. 509429111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniarz 26.11.2018 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Witamna wiosnę zaczynamy budowę domu,mamy na oku firmę Pol-buk Jarosław Bukowski.Czy ktoś z forumowiczów miał z nimi styczność?Na internecie wiele o nich niema,a gość już woła zaliczkę na zaklepanie terminu.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 26.11.2018 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Witam na wiosnę zaczynamy budowę domu,mamy na oku firmę Pol-buk Jarosław Bukowski.Czy ktoś z forumowiczów miał z nimi styczność?Na internecie wiele o nich niema,a gość już woła zaliczkę na zaklepanie terminu.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Żadnych zaliczek, chyba że masz za dużo kasy i chcesz ją na początku rozdawać na prawo i lewo. Kasa dopiero po wykonaniu części prac, końcówka po odebraniu etapu bez uwag kierbuda lub wyprostowaniu ewentualnych niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 26.11.2018 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 By zaklepać termin, podpisz umowę. W umowie zaznacz odpowiednie kary umowne dla 2 stron by miał pewność że mu nie uciekniesz. Dodatkowo płatność po etapach a nie przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekJ 27.11.2018 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Wybrałem do współpracy 3 firmy Tynki P.P.H.U LIZOŃ TYNKI MASZYNOWE LIZOŃ KRZYSZTOF Brzyna 1, 33-389 Jazowsko Hydraulik Salon Techniki Grzewczej Fullinstal ul. Pisary 16 32-050 Skawina Wylewki Anhydryt Glosbud Andrzej Główka ulica Stalmacha 13B/1 Kędzierzyn-Koźle Ekipe FullInstall wybrałem na podstawie opinii forum zobaczymy czy się sprawdzą i potwierdza swoją "aptekarską" opinię. Natomiast czy ma ktoś jakieś informacje na temat pozostałych 2 ekip ? Pan Lizoń Krzysztof był polecany w tym temacie ostatnio w 2009r ( tyle znalazłem przeglądając temat) Ciekawi mnie czy od tego czasu coś się zmieniło i czy po 2009r ktoś z forum korzystał z ich usług i może coś na ten temat powiedzieć ? Również ciekawi mnie zdanie o Panu Andrzeju Główce - Trafił do mnie poprzez serwis oferteo, nie dane nam się było jeszcze osobiście spotkać ,ale przez telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Jeśli ktoś korzystał z usług tego Pana to bardzo proszę o opinie. Firma jest z Kędzierzyn - Koźla ale bardzo dużo robią w Małopolsce co potwierdziła Myślenicka betoniarnia ,z której planują przywieźć anhydryt. Jesteś z okolic KRAKOWA?! Zapraszam na budowĘ mam 100% zepsutą wylewka przez tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanio3 28.11.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Czy ktoś poleci jakąś uczciwą i rzetelną firmę budowlaną do budowy domu w stanie surowym z okolic Wieliczki? Dzień dobry, polecam firmę Tadeusz Włodek Usługi Budowlane z Czyżowa. Roboty wykonują w terminie, rzetelnie i zgodnie ze sztuką budowlaną. Zapraszam również do współpracy ze mną, świadczę usługi kierownika budowy. Poniżej link do ofert: https://www.oferteo.pl/krzysztof-wasko-bimont-sp-z-o-o/firma/3438351 https://oferia.pl/wykonawca/krzysztof-wasko/1092888 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekJ 28.11.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Wybrałem do współpracy 3 firmy Tynki P.P.H.U LIZOŃ TYNKI MASZYNOWE LIZOŃ KRZYSZTOF Brzyna 1, 33-389 Jazowsko Hydraulik Salon Techniki Grzewczej Fullinstal ul. Pisary 16 32-050 Skawina Wylewki Anhydryt Glosbud Andrzej Główka ulica Stalmacha 13B/1 Kędzierzyn-Koźle Ekipe FullInstall wybrałem na podstawie opinii forum zobaczymy czy się sprawdzą i potwierdza swoją "aptekarską" opinię. Natomiast czy ma ktoś jakieś informacje na temat pozostałych 2 ekip ? Pan Lizoń Krzysztof był polecany w tym temacie ostatnio w 2009r ( tyle znalazłem przeglądając temat) Ciekawi mnie czy od tego czasu coś się zmieniło i czy po 2009r ktoś z forum korzystał z ich usług i może coś na ten temat powiedzieć ? Również ciekawi mnie zdanie o Panu Andrzeju Główce - Trafił do mnie poprzez serwis oferteo, nie dane nam się było jeszcze osobiście spotkać ,ale przez telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Jeśli ktoś korzystał z usług tego Pana to bardzo proszę o opinie. Firma jest z Kędzierzyn - Koźla ale bardzo dużo robią w Małopolsce co potwierdziła Myślenicka betoniarnia ,z której planują przywieźć anhydryt. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radar22 01.12.2018 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Hej, Poszukujemy ekipy do wykonania SSO z dachem, albo nawet i kolejnych etapów jesli faktycznie się sprawdzają i oferuja takie usługi. Budowa domu ok 200m2 pow, parterowy z poddaszem bez piwnicy, Tyniec Kraków. Budowa w przyszłym roku. Bardzo będę wdzięczna za polecenia Waszych ekip, póki co udało mi się stąd wywnioskować, że polecacie Pana Sikorę i Tuptex - czy te polecenia aktualne, czy może jeszcze macie jakąś firmę ? Pozdrawiam! Mi Sikora budował dom na początku 2017. Nadal jestem zadowolony z tego co zrobili Była to jedna z bardziej ogarniętych i zorganizowanych ekip które miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokly 03.12.2018 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Witam forumowiczów, czy ktoś w Państwa miał doświadczenia ze ściankami industrialnymi / loftowymi? Coś jak na zdjęciuhttps://loftmylove.com/wp-content/uploads/2017/12/przeszklona-sciana-dzialowa.jpg Poszukuję rzetelnego fachowca, który nie weźmie za to milionów monet. Za wszelkie rekomendacje, ostrzeżenia z góry dziękuję,Pozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luthien.tinuviel 04.12.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Czy ktoś się orientuje, gdzie dostanę dobre ceny na okna firmy Daco?Nie mają wielu punktów partnerskich w Małopolsce ale może ktoś miał przyjemność (lub nieprzyjemność) nabrać doświadczenia w którymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts