dygus 07.02.2019 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Uwielbiam 1 postówców którzy akurat 1 post i polecają kogoś, tak się składa że mieszkam niedaleko mogę podjechać i zobaczyć na własne oczy że sam siebie nie reklamujesz? Bo firmy nie kojarzę.... Zapraszam, na działkę. Też nie kojarzę wszystkich firm z okolicy, chociaż bardzo bym chciał, bo zaczynam teraz budowę, i bardzo by mi sie przydała ta wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qualcolm_ 10.02.2019 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Moja CZARNA lista oraz zdecydowanie odradzam: Firma od tynków wewnętrznych (oraz może jeszcze czegoś) to RM-BUD Rafała Maciejowskiego, wszędzie reklamująca się jako EkoTynk lub Eko-tynk. Firma z Bochni, ul. Wygoda. Pan Rafał Maciejowski jak tylko pobierze wystarczającą ilość pieniędzy która go zadowala zwija ekipę się z budowy i nic więcej nie robi. Jeśli ktoś korzystał bądź korzysta z usług tej firmy proszę o kontakt na PW. Moje rozgrzebane tynki w tym temacie, polecam galerię zdjęć:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?353031-Tynki-wewn%C4%99trzne-wykonawca-si%C4%99-zmy%C5%82-co-dalej Edytowane 10 Lutego 2019 przez Qualcolm_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 10.02.2019 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Od kilku dni hula u mnie oczyszczalnia Kingspan Biopura, czy to dobry czy zły wybór się okaże przez lata, niestety na 5 fachowców którzy wyceniali mi oczyszczalnie 4 proponowalo Biopure a jeden EkoPol.U mnie robił Maciej Strąg z Rudy Rysia, sąsiad mieszkający 800 m od domu, wybrałem go bo cena była najniższa, bardzo rozsądnie wytłumaczył zagadnienie i wydać że robi to na codzień. Z samej roboty jestem bardzo zadowolony przy okazji trochę podwórko uporządkował w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marton 10.02.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Czy może ktoś polecić sprawdzoną ekipę zajmującą się izolacją dachów płaskich w systemie EPDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strada79 12.02.2019 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Kierownik budowy Wieliczka Mariusz Nawrot 602407502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asan2019 17.02.2019 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Moja CZARNA lista oraz zdecydowanie odradzam: Firma od tynków wewnętrznych (oraz może jeszcze czegoś) to RM-BUD Rafała Maciejowskiego, wszędzie reklamująca się jako EkoTynk lub Eko-tynk. Firma z Bochni, ul. Wygoda. Pan Rafał Maciejowski jak tylko pobierze wystarczającą ilość pieniędzy która go zadowala zwija ekipę się z budowy i nic więcej nie robi. Jeśli ktoś korzystał bądź korzysta z usług tej firmy proszę o kontakt na PW. Moje rozgrzebane tynki w tym temacie, polecam galerię zdjęć: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?353031-Tynki-wewn%C4%99trzne-wykonawca-si%C4%99-zmy%C5%82-co-dalej Witam Az tak źle z nimi jest?! Ja jestem z nimi umówiona na tynki na wiosnę. I lekko się przerazilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asan2019 17.02.2019 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 WitamProsze o opinie o firmie eko tynk z Bochni Maciejowski RafałJedna znalazłam już negatywna opinie A czy jest jeszcze ktoś kto zna ich Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qualcolm_ 20.02.2019 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Firma od tynków wewnętrznych (oraz może jeszcze czegoś) to RM-BUD Rafała Maciejowskiego, wszędzie reklamująca się jako EkoTynk lub Eko-tynk. Firma z Bochni, ul. Wygoda Witam Az tak źle z nimi jest?! Ja jestem z nimi umówiona na tynki na wiosnę. I lekko się przerazilam Jak tylko lekko to przejrzyj galerie zdjęć z mojej budowy. Czy jest z nimi źle? Moje tynki zaczęli w 2017roku i tym sposobem jestem ponad rok w plecy dzięki temu Panu. Pisma z wezwaniami nie pomagały. Teraz to jest na etapie sądowym... Gdzie ich znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evela_86 23.02.2019 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Witam,Chcemy na jesień 2019 postawić fundamenty a z początkiem 2020 rozpocząć dalszy etap SSO domu parterowego wg projektu https://www.extradom.pl/projekt-domu...a1-v01-WOJ1018 . Jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy oraz kierownika budowy. Mamy na oku 2 ekipy, słynnego Pana Józka (Józef Węgrzyn) z tym, że terminy mają dopiero od początku roku 2020 lub ekipę Pana Andrzeja Łagosza, która mogłaby fundamenty zrobić już na jesień. Cena u obu ekip za robociznę jest podobna. Jeżeli możecie jeszcze kogoś polecić to będziemy wdzięczni w celu porównania cen, terminów i współpracy.Niestety jeżeli chodzi o kierownika budowy to jest wielki problem bo albo z polecenia z bardzo daleka i w związku z tym za dojazdy dużo trzeba by dopłacać i nie mogli by w każdej chwili podjechać albo nie mają terminów albo już nie pracują w zawodzie. Będziemy wdzięczni za każde polecenie. Dobrego kierownika nie jest łatwo znaleźć i to żeby był z "okolicy" - budujemy się w Łuczycach. Jeszcze jedna kwestia jeśli chodzi o umowę na wykonanie robót, podpisywaliście? Jeśli tak to jakie? Z karmi za zwłokę i w przypadku ewentualnego wycofania się z budowy przez ekipę, czy podstawową tylko cena, termin i co mają zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 23.02.2019 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Witam Prosze o opinie o firmie eko tynk z Bochni Maciejowski Rafał Jedna znalazłam już negatywna opinie A czy jest jeszcze ktoś kto zna ich Pozdrawiam No nie mogę świerzbi Cię kasa czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qualcolm_ 23.02.2019 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 No nie mogę świerzbi Cię kasa czy cuś Napisał byś coś więcej, rozwinął swoją wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK1973 23.02.2019 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Witam,Szukam ekipy do montażu bramy przesuwnej i ogrodzenia oraz brukarzy. Ktoś ma sprawdzoną ekipę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strada79 25.02.2019 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Szukam osoby bądz ekipy do wykonczenia podlogi w domu Wieliczka Betonową posadzka będącą wersją finalną wykończenia podłogi.polerowana ktos zna moze polecic kto sie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 25.02.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Szukam osoby bądz ekipy do wykonczenia podlogi w domu Wieliczka Betonową posadzka będącą wersją finalną wykończenia podłogi.polerowana ktos zna moze polecic kto sie zajmuje A teraz prosimy to samo po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecia 26.02.2019 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Bardzo proszę o polecenie kogoś do wykonania więźby oraz pokrycia w nowym budynku mieszkalnym. Najbardziej zależy nam ,.żeby bylo zrobione prosto i równo,v Dachówka ceramiczna płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azauriel 27.02.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Bardzo proszę o polecenie kogoś do wykonania więźby oraz pokrycia w nowym budynku mieszkalnym. Najbardziej zależy nam ,.żeby bylo zrobione prosto i równo,v Dachówka ceramiczna płaska. Polecam ekipę cieśli i dekarzy od Pana Roberta Sikory. U mnie skończyli w zeszłym tygodniu i jestem bardzo zadowolony. Bardzo rzetelni, super kontakt naprawdę pierwsza klasa i mogę śmiało polecić. Nie wiem jak z terminem, ale to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azauriel 27.02.2019 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Czy ktoś miał kontakt z firmą POL-MACH ze Skawiny? Mam ich ofertę na okna OKNOPLAST oraz rolety LUNA. Proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliP 27.02.2019 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Hejmy mamy z Polmachu - montowane latem zeszłego roku. Montaż szczelny - inne ekipy chwalą. Przy montażu spadła jedna szyba - wymienili po 3 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radar22 27.02.2019 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Polecam ekipę cieśli i dekarzy od Pana Roberta Sikory. U mnie skończyli w zeszłym tygodniu i jestem bardzo zadowolony. Bardzo rzetelni, super kontakt naprawdę pierwsza klasa i mogę śmiało polecić. Nie wiem jak z terminem, ale to już inna sprawa Nie wiem czy to ci sami nadal co u mnie, ale fakt trzeba przyznać że dach zrobili super (blacha na rąbek rukki classic). Dach montowali mi w czerwcu 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszcia 27.02.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Na w zimie chciałem się w takie okienko wepchnąć i oczywiście 4 ekipy miały termin...podnieśli ceny o 50% niż zazwyczaj i jak frajer się zgodzi to komuś odmówią albo przeciągną o kilka miesięcy.....stanęło na tym iż dom wybudowała mi miejscowa ekipa która w poprzednim sezonie cierpiała na brak ludzi i nie brali zleceń ale teraz to już budowy na 2019 idą. W sumie jakby ktoś potrzebował w okolicy Brzeska to mogę dać namiar, u mnie spisali się świetnie. witam czy mozna tez prosic o namiary na ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts