Nervil18 23.03.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 przestań kłamać na forum bo nigdy nie podnośiłem ceny za usługę zawsze to co ustaliłem to wykonałem a w ogule jak ci nie pasowało coś to nie pisze sie głupot tylko należy powiedzieć w oczy wogule czy ja dla ciebie robiłem oto jest pytanie Kolego, żeby było łatwiej połapać się do kogo się zwracasz napisz nazwę forumowicza lub najlepiej zacytuj jego wypowiedz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 23.03.2020 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 przestań kłamać na forum bo nigdy nie podnośiłem ceny za usługę zawsze to co ustaliłem to wykonałem a w ogule jak ci nie pasowało coś to nie pisze sie głupot tylko należy powiedzieć w oczy wogule czy ja dla ciebie robiłem oto jest pytanie To zdanie powinno być poddane dogłębnej analizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 23.03.2020 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 I ortografii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotwicz 30.03.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Kilka dni temu zakończony został montaż okien drewnianych (modrzew syberyjski) w kamienicy w Wieliczce. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić zakład stolarski pana Andrzeja Trybuły ze Spytkowic. Duże zaangażowanie (stolaż pasjonat), staranność, wysokiej jakości komponenty (lakiery Sikkens, uszczelki premium okucia Maco). Okna zostały starannie zamontowane z ciepłym montażem. Bardzo konkurencyjne ceny - POLECAM. Dla zainteresowanych okna są zamontowane w Wieliczce przy ul. Kosiby 6. Przed wyborem producenta zebrałem ok. pięciu ofert i spotkałem się z kilkoma stolarzami, a nawet policzyłem mniej więcej koszt produkcji okien i marżę. Zapoznałem się też dość dogłębnie z materiałami więc miałem nie najgorsze rozeznanie w temacie okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotwicz 30.03.2020 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Z tą firmą zrealizowałem kilka inwestycji. Ostatnia z nich nadbudowa kamienicy w Wieliczce była naprawdę trudnymi organizacyjnie i technicznie przedsięwzięciem (m.in. podbicie fundamentów, na parterze i w przyziemiu działająca firma i kręcący się ludzie, wiele niewiadomym co do konstrukcji budynku, specjalny strop gęstożebrowy itp.) Firma zawsze wzorowo wywiązuje się z powierzonych zadań. Szefowie pan Ryszard i pan Andrzej mają ogromne doświadczenie budowlane i w zasadzie nie ma problemu z którym by sobie nie poradzili. Z kolei majstrowie i robotnicy myślą za nim coś zrobią i są naprawdę nieźli manualnie. Firma ma doskonałą organizację i logistykę i zawsze po sobie sprząta Odnośnie do cen - zawsze przed robotami jest uczciwa wycena lub przynajmniej możliwie dokładne określenie wielkości kosztów. Rozliczenia są uczciwe a ceny rozsądne i konkurencyjne. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 02.04.2020 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 kotwicz, a tu na forum możesz mi zrobić wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 02.04.2020 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Ostatnio zakończyłem murowanie ogrodzenia z bloczków Joniec. Około 22mb. Jeśli ktoś jest zainteresowany kontaktem , zapraszam na PW. Chłopaki są z Myślenic, robią różne usługi budowlane natomiast u mnie robili właśnie ogrodzenie. Szybko a przede wszystkim niezwykle staranni i dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalisko1980 24.04.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Szukam na juz sprawdzonej ekipy do wykonania tynkow cem wap zacierane pod malowanie. Cena nie gra az takiej roli. Jestem wymagajacy co do jakosci wykonania. Ekipa ktora miala wykonac tynki mnie wystawila...Okolice Wieliczki dom jednorodzinny okolo 580m2 tynków. ( Jest zrobiony szpryc Kreisel wiec dalsze prace rowniez chce aby byly na Kreislu) Na oknach sa juz listwy i sa zabezpieczone folia. Jest tez zalozonoch kilka naroznikow. Dom gotowy do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 26.04.2020 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Szukam na juz sprawdzonej ekipy do wykonania tynkow cem wap zacierane pod malowanie. Cena nie gra az takiej roli. Jestem wymagajacy co do jakosci wykonania. Ekipa ktora miala wykonac tynki mnie wystawila...Okolice Wieliczki dom jednorodzinny okolo 580m2 tynków. ( Jest zrobiony szpryc Kreisel wiec dalsze prace rowniez chce aby byly na Kreislu) Na oknach sa juz listwy i sa zabezpieczone folia. Jest tez zalozonoch kilka naroznikow. Dom gotowy do tynkowania. Witaj, Nie ma tynkow pod malowanie, Tamke sa ale do momentu jak nie oprze się o nie slonce lub nie zostana czyms podswietlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient Italbud Kęty 28.04.2020 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Ostrzeżenie przed cieślą - firma Italbud z Kęt 32-650 ul. Sienkiewicza 4 Firma ta wykonywała u mnie remont dachu.i zrobiła to na prawde fatalnie. Złe okucie komina, niezafugowany komin, przedewszystkim dach się zapadł wszystki zdjęcią i szczegółowe opisy Italbud Kęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 28.04.2020 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Witaj, Nie ma tynkow pod malowanie, Tamke sa ale do momentu jak nie oprze się o nie slonce lub nie zostana czyms podswietlone Zaręczam, że są. Mam takowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 28.04.2020 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Zaręczam, że są. Mam takowe . Tylko pozazdroscic, jaka cena i kto wykonywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 28.04.2020 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Tylko pozazdroscic, jaka cena i kto wykonywal? 5 lat temu SuperTynki, ceny nie pamiętam, ciut wyższa niż przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 28.04.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Szukam na juz sprawdzonej ekipy do wykonania tynkow cem wap zacierane pod malowanie. Cena nie gra az takiej roli. Jestem wymagajacy co do jakosci wykonania. Ekipa ktora miala wykonac tynki mnie wystawila...Okolice Wieliczki dom jednorodzinny okolo 580m2 tynków. ( Jest zrobiony szpryc Kreisel wiec dalsze prace rowniez chce aby byly na Kreislu) Na oknach sa juz listwy i sa zabezpieczone folia. Jest tez zalozonoch kilka naroznikow. Dom gotowy do tynkowania. poltynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkrdKRK 30.04.2020 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na czarną listę : KOPARKA ELPRONAR KRAKOW Nie polecam tej firmy. Pracownicy źle pracują. Celowo pracują powoli, aby zarobić więcej pieniędzy i są nieprzyjemni, Szef, Pan Sylwester Gołdyn, nie slowny i oszukuje klienta podczas płatności. Melepata ! 602241310122597060122597085604645727 ElpronarSylwester GołdynFHUB SYLWESTER GOŁDYNUl Boguszówka 2 31-579 Kraków [email protected]http://www.elpronar.plNIP 9451000188REGON 350893580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 10.05.2020 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Dziękuję za dotychczasowe polecenia i proszę o kolejne: 1. Najważniejsze co potrzebuję to firmę która wykona profesjonalnie i zgodnie ze sztuką taras nad pomieszczeniem ogrzewanym oraz dach płaski nad garażem. Było by bardzo miło jakby w swoim zakresie mieli też wykonywanie elewacji. 2. Profesjonalne i zgodne ze sztuką wykonanie ocieplenia dachu wełną + sufity podwieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 16.05.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Dziękuję za dotychczasowe polecenia i proszę o kolejne: 1. Najważniejsze co potrzebuję to firmę która wykona profesjonalnie i zgodnie ze sztuką taras nad pomieszczeniem ogrzewanym oraz dach płaski nad garażem. Było by bardzo miło jakby w swoim zakresie mieli też wykonywanie elewacji. 2. Profesjonalne i zgodne ze sztuką wykonanie ocieplenia dachu wełną + sufity podwieszane. W temacie pkt. 2 mysle ze moglbym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalska 18.05.2020 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) x Edytowane 18 Maja 2020 przez skalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.05.2020 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 W temacie pkt. 2 mysle ze moglbym pomóc jak to jest ten slusar o ktorym mysle to w ciemno mozna tego Pana brac na to poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 07.06.2020 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 chciałabym jeszcze dopisac do białej listy wykonawców 2 osoby: 1. Pana, który wykonuje drewniane domki dla dzieci - solidnie, terminowo(!), jak mówi, że będzie to będzie, cena też bardzo ok, i nawet mojemu tacie się podoba a on jest dość krytyczny zazwyczaj... namiary na Pana to Michał Grabowski - tel. 537543044 2. Meble Grzewka - Panowie są terminowi, solidni, wykonają to człowiek wymyśli a my wymyśliliśmy wiele.. i normalnych cenach jak mówią, że będą to będą, nie ma odmawiania dzień przed ustalonym terminem, zawsze odbierają telefony ewentualnie oddzwaniają (inni stolarze mieli z tym spory problem..) tel. Pan Grzegorz Mętel 883589518. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts