gembski1 06.12.2023 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Dzień dobry,szukam polecenia solidnego wykonawcy do wykonania SSO w technologii tradycyjnej.Lokalizacja inwestycji, tj 33-100 Tarnów.Dom z poddaszem użytkowym ~150m2.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolceNaPtaki.pl 12.12.2023 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Z czystym sumieniem mogę polecić Józka Pijanowskiego z okolic Gdowa- Łapanowa. Stawiał mi dom w Krakowie w 2022/2023, wcześniej budował dom sąsiada. Za niedługo też zaczyna budować dom kuzyna. tel. 508-124-861 Jeszcze nie zrobiłem podsumowania wykonawców ale niebawem to zrobię wiec podsumuję resztę ekip Edytowane 12 Grudnia 2023 przez KolceNaPtaki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukana2022 15.01.2024 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) # CZARNA LISTA ELEKTRYK DANIEL UL. ALEKSANDRY KRAKÓW Przestrzegam przed nawiązaniem współpracy z elektrykiem P. Danielem Korne..., zamieszkałym w Krakowie przy ul. Aleksandry (nr tel. zaczynający sie od 734). Opis szczególny: niski, gruby, w okularach, wiek około 45 lat. Pod koniec 2022 roku, Pan Daniel wycenił wymianę elektryki w mieszkaniu ~62m2 na 5500 złotych. Poniżej podsyłam kilka przykładów z wykonanej przez niego pracy: * Zamiast umówionej lampy na suficie został pociągniety kabel na dodatkowy punkt (kinkiet) w ścianie wykonanej z regipsu. Pan Daniel zapewniał, że 2 kinkety wystarczą jako oświetlenie główne, gdzie tak naprawdę chodzilo mu o to żeby nie kuć 1.5m w suficie z płyty, które i tak trzeba było wykonać gdyż w pokoju było zbyt ciemno. * Kable do kuchni oraz łazienki zamiast wkute do ściany zostały w większości poprowadzone przez pawlacze bez zabezpieczenia ich chociażby korytkiem gdyż Pan Daniel twierdził, że "on też tak ma w domu". * W łazience nie został wymieniony wyłącznik do lampy, a gniazdo do pralki nie zostało podłączone na osobym obwodzie, tak jak to ustaliliśmy wcześniej. "Fachowiec" zostawił również 3m kabel do wkucia pod 3 gniazda bo jak twierdził zepsuła mu się wiertarka za 2500tys zł. Za niezrobione 3 punkty policzyl sobie jednk po 160zł każdy, prosząc swojego kolegę fliziarza żeby ten dokończył jego pracę... * W kuchni nie została podprowadzona nowa instalacja do lampy oraz wyłącznika. Kable do oświetlenia led podszafkowego zostały zrobione za nisko, co wiązało się z dodatkowym kuciem ściany przez kolejnego fachowca. * W przedpokoju nie została zrobiona lampa na suficie, a w jednym z pawlaczy zostawił przerwany kabel do oczka led. Nie działa mi również dzwonek do drzwi, gdzie po wyszpachlowaniu i wymalowaniu ściany niestety było już za późno żeby naprawić usterkę więc finalnie kupowałam dzwonek podłączany do gniazdka * W pokojach mam niewymienioną instalację (10x gniazd, 2x wyłączniki, 2x lampy). 2x kable oświetlenia led pod karniszami zostały pociągniete ze starej instalacji znajdującej się w gniazdach. *Oprócz tego w trakcie jego pracy, sama zabezpieczałam przez zniszczeniem parkiet or flizy folia/kartonem gdyż Pan Daniel twierdził, że on tego nie powinien robić... Ogólnie zachowanie P. Daniela pozostawia wiele do życzenia, pomijając "fachowo" wykonaną przez niego pracę. Na moje propozycje zejścia z ceny za niezrobione punkty, Pan Daniel uparcie twierdził, że wymienił całą instalację grożąc, że jak nie zapłacę to zniszczy mi rozdzielnię i nie będę mieć w mieszkaniu prądu... Po całej akcji facet widząc mnie w sklepie ucieka do WC Edytowane 15 Stycznia przez Oszukana2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opty-k 05.02.2024 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego ponieważ powoli zbliżam się do końca wykańczania i przeprowadzka już na horyzoncie (wiadomo, na święta mogę dodać nastepną rekomendację dla ekipy https://lmdesign.com.pl/ polecanej już na tym forum, Panowie rzetelni, terminowi oraz potrafiący doradzić najlepsze rozwiązanie inwestorowi, ale chyba największą ich zaletą jest to że jeśli poprzednikom zdarzą się wpadki (u mnie nie popisali się tynkarze) to Panowie nie zostawiają tematu tylko robią co w ich mocy (z dobrym rezultatem) żeby efekt końcowy cieszył oko, zresztą nie tylko oko ale i ekipy które robiły coś po nich (np. szklarz) chwaliły robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyna21 15.02.2024 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego Jakie balustrady polecacie na balkony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 31.05.2024 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja Poszukuję sprawdzonych wykonawców, lub najlepiej jednej kompleksowej firmy do wykonania ogrodzenia (mieszane murowane + panelowe) oraz kostki brukowej (chodniki, taras, podjazd). Bardzo zależy mi na poleceniu solidnej firmy z myślącymi ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicio79 11.06.2024 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca Ostrzegam przed skorzystaniem z usług osoby zamieszczającej ogłoszenia na profilu facebook "Fliziarz Bud" tel. 794794107 Nie polecam.- Płytki ułożone krzywo oraz utopione,- Problem z wodą wypływającą spod brodzika (złe doszczelnienie),- Wadliwie zrobiona hydroizolacja (duża dziura pod brodzikiem)- Brak zdolności manualnych w montażu urządzeń,- Zostawia po sobie bałagan. (puszki z papierosami, opakowania po jedzeniu, wszędzie bałagan),- Pan czuły na krytykę, problemy z komunikacją,- Braki w narzędziach,- Osoba paląca,- Osoba zuchwała w relacji Wykonawca - Klient. + Punktualność (codziennie realizowane kolejne etapy prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel-Elektryk 19.06.2024 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) Polecam usługi Pana Piotra Ślusarczyk - FRB Ślusarczyk. Zaangażowanie i dokładność to mało powiedziane. Firma znakomicie przygotowana, wyposażona w niezbędny, solidny sprzęt. Firma Pana Piotra realizowała u mnie zabudowę poddasza z ociepleniem, szpachlowanie na poziomie Q1, Q2, Q3, a więc calopowierzchniowe szpachlowanie oraz gładzie na tynkach CW. Polecam z uwagi na staranność, czystość wykonywania prac i przystępność cenową.Dane kontaktowe do Pana Piotra:Tel: 505 090 553Strona www : https://frbslusarczyk.pl Edytowane 19 Czerwca przez Daniel-Elektryk brak danych kontaktowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz87krk 25.07.2024 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca Chciałem z czystym sumeniem polecić usługi Pana Michała z firmy LM Design. Wybierając wykonawcę przejrzałem tutaj mnóstwo opini i o LM Design znalazłem same pozytywy - teraz sam mogę to potwierdzić. Panowie z tej firmy to mega kulturalni i dokładni fachowcy. Pracują na topowych materiałach, a efekt jest dokładnie taki jak sobie zaplanowaliście. Absolutnie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts