Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fliziarz idealny pan Paweł tel. 697 695 309. Pracuje szybko, dokładnie, z "pomyslunkiem", po robocie posprzątane :D jesteśmy bardzo z niego zadowoleni - tym bardziej, że cena nie zwala z nóg, wręcz przeciwnie :wink:

Moze robi dobrze ale zbyt szybka slawa moze zaszkodzic. Odbylem jedno spotkanie po czym pan nie odzwonil jak zapewnial z cenami za wykonczenie.

BIAŁA LISTA:

Sklep internetowy http://www.taniparkiet.pl/, należący do właściciela w Zielonej Górze: http://www.parkiet-bortnowski.pl/.

Poszukiwałam lakieru do podłóg Bona Traffic i znalazłam najtaniej właśnie tam. Zamówiłam telefonicznie, bezpośrednio u właściciela - P. Bortnowskiego i następnego dnia lakier miałam w domu :o :)

Biała lista

Polecamy naszego geodetę. Mieszka w Rącznej pod Krakowem. Pan Artur M. Solidny, niedrogi. Nam robił mapy do celów projektowych i tyczył dom, teściowej wyznaczał punkty graniczne lasu, podczas, gdy inny geodeta stwierdził, że po lesie to on nie będzie chodził.

Mojemu bratu dokonywał podziału działki.

Sami mamy go z polecenia, wiec polecamy dalej :lol:

Biała lista

Pan Sylwek godny polcenia wykonawca tarcicy, sprzedawał mi całe drewno na dach, okolo 14m^3 drewna. Tartak znajduje sie w Pcimiu woj Małopolskie.

tel do Pana Sylwka: 606670718

Sprzedał bardzo łądne drewno, cieśle chwalili poza tym daleko mu od "aptekarza":).

Refleksja: chciałbym dopisać więcej osób na białą listę lecz po wielu rozmowach z osobami polecanymi na tym forum muszę stwierdzić, że Ci z białej listy mocno i szybko ciemnieją, nie dość, że zapominają jak się powinno traktowac potencjalnego zleceniodawcę to jeszcze strasznie przeciągają zamiast odmówić np. z braku czasu. Ach czy My czasem nie psujemy sami sobie wykonawców? dając im więcej pracy chwaląc ich na forum?

Grzesiek

Biała lista

Refleksja: chciałbym dopisać więcej osób na białą listę lecz po wielu rozmowach z osobami polecanymi na tym forum muszę stwierdzić, że Ci z białej listy mocno i szybko ciemnieją, nie dość, że zapominają jak się powinno traktowac potencjalnego zleceniodawcę to jeszcze strasznie przeciągają zamiast odmówić np. z braku czasu. Ach czy My czasem nie psujemy sami sobie wykonawców? dając im więcej pracy chwaląc ich na forum?

Grzesiek

Dokladnie dlatego wszelkie przypadki popsucia sie polecanego fachowca lepiej umiesczac na tej liscie.

pzdr

dada_krk

Zdecydowanie mogę polecić wszystkim firmę ROSAL i jej właściciela p. Romka.

http://ruseq.vel.pl/adolf/index_pliki/Page390.htm

Ja trafiłem na nich przez allegro (ryzykując nieco) lecz opłaciło się. Firma ta wykonywała u mnie schody drewniane na konstrukcji drewnianej. Pan Romek 2 razy przyjeżdżał na bezpłatny pomiar (raz zmieniłem koncepcję), zaproponował ciekawe rozwiązanie, na miejscu dokonał całościowej wyceny (wraz z tralkami, balustradami, malowaniem). Montaż został przeprowadzony profesjonalnie, oraz przede wszystkim bardzo czysto i w ustalonym wcześniej terminie.

To jeden z niewielu fachowców, którzy przewinęli się przez moją budowę, a których mogę polecić innym.

Pozdrawiam,

Grzesiek

Do sprawdzonych przeze mnie fachowców dopisuję jeszcze firmę NAT-MEBEL i pana Piotrka z Myślenic.

Wykonywali u mnie meble kuchenne - bardzo profesjonalne podejście, praktyczne rozwiązania, bezpłatny projekt i dokładna wycena. I cena również przystępna. Wszystko dokładnie zmontowane w umówionym terminie.

Można zobaczyć ekspozycję w sklepie firmowym w Myślenicach (ul. Kasprowicza 5). Telefon do p. Piotrka mogę wysłać prywatną wiadomością.

Pozdrawiam,

Grzesiek

A są gdzieś jakieś zdjęcia mebli które produkują? Poproszę o telefon :)

W necie nie ma strony tej firmy. Jak pisalem maja ekspozycje i sam wlasciciel dysponuje zdjeciami swoich realizacji. Jak znajde czas to wrzuce jakies fotki naszej kuchni. Telefon poszedl na PW.

Pozdrawiam,

Grzesiek

fliziarz idealny pan Paweł tel. 697 695 309. Pracuje szybko, dokładnie, z "pomyslunkiem", po robocie posprzątane :D jesteśmy bardzo z niego zadowoleni - tym bardziej, że cena nie zwala z nóg, wręcz przeciwnie :wink:

Moze robi dobrze ale zbyt szybka slawa moze zaszkodzic. Odbylem jedno spotkanie po czym pan nie odzwonil jak zapewnial z cenami za wykonczenie.

my tez mielismy ostatnio taki przypadek (tez Paweł, ale wspolni znajomi i latwo bylo go namierzyc) - okazalo sie ze zgubil telefon ale strachu sie najeslismy (wszystko kupione i przygotowane a wykonawcy brak) :roll:

Kolejny wpis na BIAŁĄ LISTĘ :)

Internetowy sklep z klamkami i tego typu akcesoriami:

http://www.sparta.com.pl/c/pl/9002/5/1/0/short/klamki.html

Wczoraj poszedł przelew, dzisiaj kurier dostarczył zamówione komplety :)

Nota bene bardzo ładne i wygodne klamki z serii GAIA z Metal-Budu:

http://www.sparta.com.pl/photo/product_big/e/1/3/1_e1303bf7ea96.jpg

Kolejny wpis na BIAŁĄ LISTĘ :)

Internetowy sklep z klamkami i tego typu akcesoriami:

http://www.sparta.com.pl/c/pl/9002/5/1/0/short/klamki.html

Wczoraj poszedł przelew, dzisiaj kurier dostarczył zamówione komplety :)

Nota bene bardzo ładne i wygodne klamki z serii GAIA z Metal-Budu:

Z ciekawosci popatrzylem na ceny - ostatnio kupowalem Syriusza z Metalbudu i jestem prawie pewny (teraz nie mam faktur przy sobie zeby sprawdzic), ze w Hebanie mieli taniej ten model.