niezapominajki 13.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witam i od razu przestrzegam przed wykonawcą EDWARD ŁASAK z Krakowa i okolic.Niezrównowazony emocjonalnie pan,który zostawił mnie z otwartymi fundamentami na cały tydzien po tym jak otrzymał dodatkową fuchę.Jego jedynym argumentem było tłumaczenie ,ze potrzebuje wiecej pieniędzy.Dodam,ze otrzymał spora zaliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dodam,ze otrzymał spora zaliczkę.I to był błąd. Ale człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajki 13.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 sprytnie mnie podszedł,bo maił bardzo pokrną minke, prosił o zrozumienie tłumaczac ze na innej budowie ktos mu nie zapłacił. Powiedział ze jak dam mu pieniadze teraz i tyle ile chce to drugi etap prac wykona zupełnie bez zaliczek i ze nawet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajki 15.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam serdecznieChciałabym przestrzec przed ekipą budowlaną z okolic Krakowa.Czarna lista:EDWARD ŁASAK-zostawił mnie z otwartymi fundamentami,gdy tylko otrzymał dodatkową fuchę pod pretekstem ,ze powinnam mu płacic z góry za wykonana prace.Ponadto jest niezrównoważony emocjonalnie, drogi,leniwy,nie potrafi obliczyc ilosci danego materiału na powierzchnię.Jest chodzącą krową która duzo ryczy a mało mleka daje.Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajki 15.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam i podaję namiary na Złotą Rączkę i naprawdę dobrego fachowca,który kilkanascie lat przepracował w Niemczech.Jest dobrym koordynatorem budowy,bardzo dokładnie robi wykonczenia,ma wyobraznie,dba o optymalizacje kosztów i jest hmm..nie moge powiedziec ze tani,ale na pewno nie drogi.Waldemar Mazurkiewicz0504257040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmg 15.06.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam Biała Lista: Pan Paweł 606 500 191 (płytki - schody, łazienki, tarasy itp) Pan Adam 696 758 410 (kamień naturalny - ogrodzenia, posadzki itp, płytki) Polecam jestem bardzo zadowolony - praca wykonana naprawdę solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 15.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam i podaję namiary na Złotą Rączkę i naprawdę dobrego fachowca,który kilkanascie lat przepracował w Niemczech.Jest dobrym koordynatorem budowy,bardzo dokładnie robi wykonczenia,ma wyobraznie,dba o optymalizacje kosztów i jest hmm..nie moge powiedziec ze tani,ale na pewno nie drogi. Waldemar Mazurkiewicz0504257040 Zaciekawily mnie 2 ostatnie maile od razu po fundamentach wykanczales ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor2007 23.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam, Zdecydownie odradzam wszystkim budującym usługi firmy ABIL p. Bogdan Lignar. Robili u mnie wylewki, tynki i regipsy. Praktycznie niczego nie zrobili dobrze, ale wylewki to prawdziwa KATASTROFA i bez zrobienia wylewek poziomujacych nic nie dalo się na nich położyć. Po zgłoszeniu moich uwag telefonicznie i uzyskaniu zapewnien że usterka będzie usunieta, więcej razy do p. Lignara dodzwonic mi się nie udało ... Zyczę sukcesow i cierpilwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 23.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Biała lista Wszytkim, którzy myślą o zakupie okien Avante, polecam salon sprzedaży OKNA-KOSIM z Kluczy. Naprawdę kupować okna w tym salonie to sama przyjemność. Handlują jeszcze drzwiami, bramami itp.Posiadają również kilka salonów w innych miastach na Śląsku. Reszta na stronie. http://www.okna-kosim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 BIAŁA LISTA: Wszechstronna, rodzinna ekipa budowlana z własnym noclegiem w przyczepach kempingowych, solidni, uczciwi, fachowi. Murują, tynkują, robią wylewki, podbitkę, dach, zakładają drzwi, malują... i wciąż są pełni humoru Nie wymagają żywienia (kawę owszem i piwko po pracy ) Aktualnie wolni od końca lipca. Tel. P. Krzysiu 887 872 413 Polecam ich z najczystszym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
depp 29.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Witam ,podsumowanie po zakończeniu etapu stanu surowego. CZARNA LISTA :Biuro projektów " Dom dla ciebie" z ulicy Kościuszki w Krakowie.Największy błąd jaki popełniłem całkowity brak kompetencji i wiedzy przez Panią która tam obsługuje. Z ich winy przygotowanie papierów trwało zamiast tak jak obiecywali do 3 miesięcy to około 7 miesięcy i to czas do momentu złożenia dokumentów do architektury gdzie następnie okazało się że są takie braki że składali je dwa razy. Poziom i umiejętność doradzenia zerowy jakby pierwszy raz to robili musiałem interweniować chyba z 30 razy aby w końcu złożyć dokumenty do pozwolenia na budowę a pieniądze za to niemałe wzięli. Reasumując tragedia. Następna firma to Pan od szamb ogłasza się w skotnikach przy składzie budowlanym PSB jego telefon jest napisany na betonowych szambach więcej info na email.i ostania firma która zalazła za skure to " Dach Centrum" z Zawiłej.Jak do tej pory czytałem kilka dobrych opini na tym forum o nich w moim przypadku to całkowita odwrotność jak chodzi o obsługę ,kompetencje osób tam pracujących i podejście do klienta .Odradzam stanowczo. BIAŁA LISTA:Pan Madeja już wcześniej tu polecany ,budował mi cały stan surowy z dachem i kilkoma innymi rzeczami. Po prostu super robili szybko dokładnie skończyli przed terminem ustalonym w umowie , naprawdę tanio ,a mój kierownik budowy był zaskoczony taką dbałością o jakość wykonania POLECAM GORĄCO. Skład budowlany STC-2 w Skainie koło przejazdu kolejowego. Super ceny ,super obsługa ,wszystko zawsze na czas i po uzgodnionej cenie ,przechowywali mi materiały 4 miesiące Bardzo Polecam Biuro geodezyjne "Geoprzem" ze Skawiny przy elektrowni ,szybko ,solidnie i bez problemu. Na razie tyle jutro dodam nowych białych i czarnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 02.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 pomocy !!! Szukam pilnie kogoś dobrego do położenia płytek (fliz ) wykruszył się nam gość (wspomniany Paweł - nie odbiera telefonów) a wszystko czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 02.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 pomocy !!! Szukam pilnie kogoś dobrego do położenia płytek (fliz ) wykruszył się nam gość (wspomniany Paweł - nie odbiera telefonów) a wszystko czeka.... Coz EWAF moge tylko wspolczuc, przypomne ze wpisalem nierzetelne zachowanie tego pana, a jedna z forumowiczek nie widziala w tym nic dziwnego ... Moi maja terminy juz na pazdziernik. pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 pomocy !!! Szukam pilnie kogoś dobrego do położenia płytek (fliz ) wykruszył się nam gość (wspomniany Paweł - nie odbiera telefonów) a wszystko czeka.... Coz EWAF moge tylko wspolczuc, przypomne ze wpisalem nierzetelne zachowanie tego pana, a jedna z forumowiczek nie widziala w tym nic dziwnego ... Moi maja terminy juz na pazdziernik. pzdr dada_krk No i my niestety "sparzyliśmy" się na - polecanym przez nas!!! - Pawle W zeszłym roku u nas robił - bajka.. W tym roku, wiosną robił - równiez bajka... byliśmy (i - robota - wciąz jesteśmy) zachwyceni... Ale ostatnio robił u znajomych i...cóz... chyba mu się "tu i ówdzie" poprzewracało może od nadmiaru klientów bo nie dość że nie skończyl tam roboty to jeszcze się awanturował że za mało mu płaca ! No i głupia sytuacja - nam wstyd, że poleciliśmy gościa a znajomi - cóż z tego, że maja pieknie zrobione, jak tylko połowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 03.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 mam nadzieję, że mówimy o innych Pawłach: ja pisałam że mój tez ma imię Paweł i nie odbiera telefonów jak u dada_krk - wtedy jednak jeszcze zginął mu telefon i dlatego nie odbierał;no a teraz wykrakałam - ani widu ani słychu ale cały czas się łudze że to inny P. chociaż jego ulubionym słówkiem jest "wszystko bajka" - czyli bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knapciu 03.07.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Potwierdzam - Pan Jozek ze swoim kolega pracowali i u nas - POLECAM! Przemek BIAŁA LISTA: Zbigniew Blak, 603 166 263 - instalacje elektryczne, odgromowe. Bardzo dobrze się z nim współpracowało i do wykonania nie mam zastrzeżeń. - Pan Blak ma drugi plusik - robil nam przylacz do domu, ktorego nikt nie chcial sie podjac i kolejni na biala liste: - fliziarz, tynkarz - P. Jozek 695 399 530 - rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 03.07.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 do białej listy dodaje Oknoplus, a dokładnie przedstawiciela z ulicy Gabrieli Zapolskiej, grupa montujaca też super goście, objaśnili wszystko po zamontowaniu, uwinęli się w 5 godzin i okna jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 10.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy ktokolwiek slyszał cokolwiek na temat Janusza Guzika i jego firmy "Daremny trud" z Zawoji? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nazwa firmy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 10.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 HEHEHE przerażający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts