Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja z czystm sumieniem moge polecić firmę "Drwalnik"

http://www.drwalnik.pl

robili u mnie drzwi wejściowe i parapety. Wszystko na wysokim poziomie. Ekipa, fachowa, miła i ma jeszcze jedną super zaletę. SPRZĄTA PO SOBIE!!! Niestety jest to jeszcze rzadkością a powinno być standardem każdej ekipy.

Drzwi i parapety można zobaczyć w moim albumie. :wink:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biała lista

Bud-Mar pan Marek , bardzo fachowo, dokładnie(do znudzenia poprawki),

u mnie to suche tynki, malowanie ,gładzie, takie dziwne roboty które nie wiadomo komu zlecić np, montaż drzwi, zakładanie lamp , karniszy, różne przeróbki. Facet ma naprawdę cierpliwość (inni nie mieli). Ogólnie polecam , najblizszy remont zlecę właśnie jego firmie (terminy ma jednak odległe- paskudna wada).

ja również mogę po raz kolejny dać wpis na białą listę.

polecany już tutaj (stąd wziąłem namiar) elektryk Marcin Ciaranek, super gość, bardzo sympatyczny a robota perfekcyjna i ceny przyzwoite tel. 608-072-669

zdecydowanie polecam

Kładzie instalacje? Ma uprawnienia i może zrobić projekt przyłącza (bo chyba takowy trzeba mieć, nie?)?

Witam wszystkich,

przeczytałam calutki wątek i trafiłam na polecaną firmę parkieciarską Grodex. A czy ktoś miał jakieś doświadczenia z jakąś inną firmą w Krakowie? Może z Centrum Parkieciarza (http://www.centrumparkieciarza.pl/)? Jeśli tak, to kwalifikują się na białą czy czarną listę?

pozdrawiam,

pulkovnica

no i kolejni na białą jak śnieg listę, Panowie tynkarze, już tutaj polecani, tynki rzeczywiście gładkie i raczej nie trzeba gładzi, uwinęli się raz dwa. tel 722-051-874

a co do elelktryka, to myśle że ma wszystkie potrzebne papiery, bo u mnie robił też przyłącz po działce, czyli od domu do ogrodzenia (ok 100m).

teraz czas na wylewkarzy, też tutaj polecanych, zobaczymy jak się sprawdzą. Jak na razie polecenia z tej listy wypaliły w 100%. :D

Na białą listę !!!!!!!!!!!!!!!

CIEŚLA I DEKARZ w jednej osobie. Porządnie wykonał mi dach. Wszystko równiutko, solidnie, estetycznie i nie drogo. Dach mam skręcany, brzegi dachu ładnie okute, krokwie ładnie wyrzeźbione i heblowane. Naprawdę polecam. MOże później zamieszczę zdjęcie.

Pan JANUS z miejscowości Grabie/małopolskie. Tel. 880 489 899

no i kolejni na białą jak śnieg listę, Panowie tynkarze, już tutaj polecani, tynki rzeczywiście gładkie i raczej nie trzeba gładzi, uwinęli się raz dwa. tel 722-051-874

a co do elelktryka, to myśle że ma wszystkie potrzebne papiery, bo u mnie robił też przyłącz po działce, czyli od domu do ogrodzenia (ok 100m).

teraz czas na wylewkarzy, też tutaj polecanych, zobaczymy jak się sprawdzą. Jak na razie polecenia z tej listy wypaliły w 100%. :D

A te tynki to ręczne czy maszynowe. I oczywiście ile za mkw.

A te tynki to ręczne czy maszynowe. I oczywiście ile za mkw.

poszło na prive