edit-blondi 15.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a ja z czystm sumieniem moge polecić firmę "Drwalnik" http://www.drwalnik.pl robili u mnie drzwi wejściowe i parapety. Wszystko na wysokim poziomie. Ekipa, fachowa, miła i ma jeszcze jedną super zaletę. SPRZĄTA PO SOBIE!!! Niestety jest to jeszcze rzadkością a powinno być standardem każdej ekipy. Drzwi i parapety można zobaczyć w moim albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pw122 16.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 poszukuje ekipy na dach miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 poszukuje ekipy na dach miedziany A "niech będzie pochwalony" (znaczy: witajcie) przy debiucie na forum, to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 18.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Polecam Geodete Pana Krzysztofa - aktualnie skończyliśmy podział działki , jesteśśmy w trakcie rysowania mapy 1:500 a następnie będziemy robić tyczenie - jak otrzymam Pnb. Konkretny , rzeczowy , terminowy i cenowo konkurencyjny. Działa na terenie Krakowa i okolic tel kont 505 936 984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz kraków 21.07.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Korzystał ktoś z usług stolarza z kalwarii Pan Jacek Płaczek robi kuchnie na zamówienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 21.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Korzystał ktoś z usług stolarza z kalwarii Pan Jacek Płaczek robi kuchnie na zamówienie! nie daliśmy rady skorzystać miał przygotować wstępną ofertę i przyjechac na "wizję lokalną" - ale słuch o nim zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 22.07.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 to juz kolejni do bialej listy: - Dach - p. Weglarz z okolic Myslenic/Wisniowej - 691 920 060; do góralskiego gadania juz sie przyzwyczailam, wiec to mnie nie rusza (dom skoczony, garaz tez prawie). Dach zrobiony naprawde przyzwoicie i cena tez OK (ok. 45 PLN /m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 22.07.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Biała listaBud-Mar pan Marek , bardzo fachowo, dokładnie(do znudzenia poprawki),u mnie to suche tynki, malowanie ,gładzie, takie dziwne roboty które nie wiadomo komu zlecić np, montaż drzwi, zakładanie lamp , karniszy, różne przeróbki. Facet ma naprawdę cierpliwość (inni nie mieli). Ogólnie polecam , najblizszy remont zlecę właśnie jego firmie (terminy ma jednak odległe- paskudna wada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 22.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 acha , jeszcze tel. 602 46 44 89 Pan Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 22.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ja również mogę po raz kolejny dać wpis na białą listę.polecany już tutaj (stąd wziąłem namiar) elektryk Marcin Ciaranek, super gość, bardzo sympatyczny a robota perfekcyjna i ceny przyzwoite tel. 608-072-669zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 23.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja również mogę po raz kolejny dać wpis na białą listę. polecany już tutaj (stąd wziąłem namiar) elektryk Marcin Ciaranek, super gość, bardzo sympatyczny a robota perfekcyjna i ceny przyzwoite tel. 608-072-669 zdecydowanie polecam Kładzie instalacje? Ma uprawnienia i może zrobić projekt przyłącza (bo chyba takowy trzeba mieć, nie?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 24.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich, przeczytałam calutki wątek i trafiłam na polecaną firmę parkieciarską Grodex. A czy ktoś miał jakieś doświadczenia z jakąś inną firmą w Krakowie? Może z Centrum Parkieciarza (http://www.centrumparkieciarza.pl/)? Jeśli tak, to kwalifikują się na białą czy czarną listę? pozdrawiam,pulkovnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 29.07.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 no i kolejni na białą jak śnieg listę, Panowie tynkarze, już tutaj polecani, tynki rzeczywiście gładkie i raczej nie trzeba gładzi, uwinęli się raz dwa. tel 722-051-874 a co do elelktryka, to myśle że ma wszystkie potrzebne papiery, bo u mnie robił też przyłącz po działce, czyli od domu do ogrodzenia (ok 100m). teraz czas na wylewkarzy, też tutaj polecanych, zobaczymy jak się sprawdzą. Jak na razie polecenia z tej listy wypaliły w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszkamg 31.07.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam! Poszukuję osoby, która miała lub ma kłopoty z firmą Star-Mar, w celu zjednoczenia sił. Jest to firma świadcząca usługi ogólnobudowlane, w tym elewacje. Właściciel to p. Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszkamg 31.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam! Poszukuję osoby, która miała lub ma kłopoty z firmą Star-Mar, w celu zjednoczenia sił. Jest to firma świadcząca usługi ogólnobudowlane, w tym elewacje. Właściciel to p. Mariusz.Kontakt przez priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilunia 01.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Na białą listę !!!!!!!!!!!!!!! CIEŚLA I DEKARZ w jednej osobie. Porządnie wykonał mi dach. Wszystko równiutko, solidnie, estetycznie i nie drogo. Dach mam skręcany, brzegi dachu ładnie okute, krokwie ładnie wyrzeźbione i heblowane. Naprawdę polecam. MOże później zamieszczę zdjęcie. Pan JANUS z miejscowości Grabie/małopolskie. Tel. 880 489 899 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 01.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Biała lista -Paweł Ryś 509121513.Stany surowe .Szybko i sprawnie .100% zadowolenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no i kolejni na białą jak śnieg listę, Panowie tynkarze, już tutaj polecani, tynki rzeczywiście gładkie i raczej nie trzeba gładzi, uwinęli się raz dwa. tel 722-051-874 a co do elelktryka, to myśle że ma wszystkie potrzebne papiery, bo u mnie robił też przyłącz po działce, czyli od domu do ogrodzenia (ok 100m). teraz czas na wylewkarzy, też tutaj polecanych, zobaczymy jak się sprawdzą. Jak na razie polecenia z tej listy wypaliły w 100%. A te tynki to ręczne czy maszynowe. I oczywiście ile za mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 02.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 no i kolejni na białą jak śnieg listę, Panowie tynkarze, już tutaj polecani, tynki rzeczywiście gładkie i raczej nie trzeba gładzi, uwinęli się raz dwa. tel 722-051-874 a co do elelktryka, to myśle że ma wszystkie potrzebne papiery, bo u mnie robił też przyłącz po działce, czyli od domu do ogrodzenia (ok 100m). teraz czas na wylewkarzy, też tutaj polecanych, zobaczymy jak się sprawdzą. Jak na razie polecenia z tej listy wypaliły w 100%. A te tynki to ręczne czy maszynowe. I oczywiście ile za mkw. poszło na prive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 03.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 A te tynki to ręczne czy maszynowe. I oczywiście ile za mkw. poszło na prive Czy ja też mogę prosić o taką informację? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts