Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DOdam do Bialej listy

Firma Gamp System

P. Zub 0602 33 10 80

Wlasciciel ma upr Kier budowy

Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " :lol:

Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry

Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca.

Oooo, mój wykonawca :D

Mi wybudowali cały dom (nie licząc instalacji) - mieszkam już 2 lata.

Budowa zgodnie z harmonogramem (w sumie równy rok, mimo kilku przestojów nie z ich winy), jakość OK, ogólna kultura pracy na poziomie.

Polecam, choć ostrzegam że nie jest najtańszy i pewnie ma terminy zajęte...

ja się dołączam do BARDZO POZYTYWNYCH opinii o tej firmie. U mnie również wszystko zrobione w terminie, super solidnie, uczciwie. W ogóle nie trzeba było pilnować robotników, wiedzą, co i kiedy robić, żadnej bumelki, dni wolnych itp. Porządek na budowie aż szokujący. Wszystko mamy równiutkie, naprawdę super. Nie jestem w stanie wymyślić nic na minus. Aha - robili nam stan surowy otwarty - z ich materiałami, więc nie interesowało nas nic, poza oczywiście cotygodniowymi wizytami w celu obejrzenia tego, co "urosło"

Cholera, skąd ja to znam??? :x Nasze fundamenty wyglądały jeszcze gorzej :evil: bo pseudo wykonawca miał inną robotę i nie było go półtora miesiąca :evil: :evil: :evil: . Skończyliśmy sami, malowanie dysperbitem, zasypka, lanie chudziaka. Umówiliśmy się wcześniej, że będzie wykonywał SSO. Chcieliśmy podpisać umowę na dalsze prace tj. SSO, który miał być zrobiony do końca tego roku - wykonawca stwierdził, że nie będzie dalej budował, a my mamy mu zapłacić za wymurowanie ścian fundamentowych z ociepleniem taką sumę jaką żada bo tyle bierze za metr roboty i wogóle to jesteśmy wredni a on biedny i wykorzystany został, bo przecież się nie rozdwoi ( budowę zleciliśmy mu rok temu, twierdził, że taką chatkę to on stawia z palcem w dupie 2 m-ce ) I teraz to my zostaliśmy z palcem w dupie - stan zero budował 4 m-ce; a w tej chwili znależć ekipę, która zacznie pracę od zaraz, to naprawdę graniczy z cudem :o NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH ZNAJOMKÓW.

Po wielu perypetiach i trzech nieudanych próbach znalezienia normalnej ekipy budowlanej znalazłam taką,która dała mi więcej niż oczekiwałam!Odpowiedzialni,kreatywni,bardzo dokładni,elastyczni cenowo,czyści,skrupulatni no i z nastawieniem na specjalizacje,czyli jak cieśla to fachowiec a nie ktoś koło cieśli stał..hihi a jak hydraulik to z uprawnieniami...same superlatywy!!!Mój architekt powiedział,że on sam nie byłby w stanie polecić mi lepszej ekipy z całej małopolski!A ja ich sciągnełam z Lubina z polecenia znajomego. Tak im sie spodobało w Krakowie,ze chcą zostać na stałe hihi.

Polecam zatem ekipę Artura Morawskiego tel.518028120.Wybudują,zaadaptują,wykończą, doradzą i nawet jeden z ekipy przymierza się do produkcji mebli na wymiar.Ekipa do niedawna pracowała wyłącznie w Niemczech.pozdrawiam

a ja mogę przestrzec przed panem Pawłem z Iwanowic: kładzie z ojcem płytki (ojciec w porządku), poleca sie także do poddaszy (ale robi to inna ekipa - on tylko wpada na chwilkę), co mu zarzucam?

-nie odbiera w ogóle telefonów (oczywiście oprócz tego pierwszego przy pierwszym kontakcie),

-nie pojawia się na umówione terminy.

-zrobił nam poddasze do którego zużył określoną ilośc folii ale wełny doliczył o kilka bali za dużo a pieniążki policzył sobie jak za wyrobienie całej wełny. Miał nam robic jeszcze łazienki więc po dokładnym przeliczeniu upomnieliśmy sie o nadpłate i miał doliczyc do łazienek. Miał miec chwile przerwy i potem zrobic nam te nieszczęsne łazienki - od tej chwili zniknął. :cry:

Jak pisałam brak reakcji na telefony, w domu go nigdy nie ma...

A wydawał się taki super, wszystko dla niego było "bajka" :evil: (ulubione powiedzonko, bardzo charakterystyczne :lol: )

jestem zła i mysle ze kiedys ktoś tez mu tak zrobi

Jak to się dzieje, że wciąż znajdują się ludzie którzy go zatrudniają, a potem narzekają...
Bo wpisy z tego wątku należałoby wrzucić do jakiegoś malutkiego programu bazodanowego. On pozwalałby filtrować listę wprowadzonych wykonawców wg branż, usług i wtedy by było wszystko wiadomo. Przeszukiwanie naszego wątku o wykonawcach jest trudne, a poza tym informacje w nim zawarte są "nieuczesane".

o Pawle ja juz wczesniej pisalam ale pytanie czy tez wczesniej przez kogos wspominany Paweł to ten sam człowiek? Musze sie dowiedziec jego nazwiska...., bo to był polecony przez znajomych :roll:

Podalam tez miejscowosc dla lepszego okreslenia.

A czy z nikim nie podpisujecie umowy, chocby takiej w ktorej sa zawarte ceny za wykonianie ? Wtedy spokojnie mozna podac imie i nazwisko.

dada_krk

Po wielu perypetiach i trzech nieudanych próbach znalezienia normalnej ekipy budowlanej znalazłam taką,która dała mi więcej niż oczekiwałam!Odpowiedzialni,kreatywni,bardzo dokładni,elastyczni cenowo,czyści,skrupulatni no i z nastawieniem na specjalizacje,czyli jak cieśla to fachowiec a nie ktoś koło cieśli stał..hihi a jak hydraulik to z uprawnieniami...same superlatywy!!!Mój architekt powiedział,że on sam nie byłby w stanie polecić mi lepszej ekipy z całej małopolski!A ja ich sciągnełam z Lubina z polecenia znajomego. Tak im sie spodobało w Krakowie,ze chcą zostać na stałe hihi.

Polecam zatem ekipę Artura Morawskiego tel.518028120.Wybudują,zaadaptują,wykończą, doradzą i nawet jeden z ekipy przymierza się do produkcji mebli na wymiar.Ekipa do niedawna pracowała wyłącznie w Niemczech.pozdrawiam

Dzwoniłem pod ten numer i dla sprostowania; to Krzysztof Morawski :)