mathiasso 03.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 a niech tam napisze w takim razie tutaj, dla zadowolenia wszystkich tynki oczywiście maszynowe, ja dostałem cene: 25 za gipsowe i 26 za cem-wap, oczywiście na gotowo z materiałem. Ale dużo zależy jakie są ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 04.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 zdecydowanie czarna lista firma STAŃKO usługi koparki z Wróblowic, facet niesłowny jak się umawia nie przyjeża...., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 05.08.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 planujesz "pozew zbiorowy" czy szukasz chętnych do zrzucenia się na prezent, jako dar wdzięczności za usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 CZARNO o Bel-Polu na Dobrego Pasterza:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=83085884 Znalazłam, to wklejam. Wpis wygląda na wiarygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 07.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 CZARNO o Bel-Polu na Dobrego Pasterza: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=83085884 Znalazłam, to wklejam. Wpis wygląda na wiarygodny. POTWIERDZAM, byłam i traktują " z buta" tacy "mili" a nawet niestarzy panowie. Niestety handlować trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_Radek 09.08.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 DOdam do Bialej listy Firma Gamp System P. Zub 0602 33 10 80 Wlasciciel ma upr Kier budowy Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca. Oooo, mój wykonawca Mi wybudowali cały dom (nie licząc instalacji) - mieszkam już 2 lata. Budowa zgodnie z harmonogramem (w sumie równy rok, mimo kilku przestojów nie z ich winy), jakość OK, ogólna kultura pracy na poziomie. Polecam, choć ostrzegam że nie jest najtańszy i pewnie ma terminy zajęte... ja się dołączam do BARDZO POZYTYWNYCH opinii o tej firmie. U mnie również wszystko zrobione w terminie, super solidnie, uczciwie. W ogóle nie trzeba było pilnować robotników, wiedzą, co i kiedy robić, żadnej bumelki, dni wolnych itp. Porządek na budowie aż szokujący. Wszystko mamy równiutkie, naprawdę super. Nie jestem w stanie wymyślić nic na minus. Aha - robili nam stan surowy otwarty - z ich materiałami, więc nie interesowało nas nic, poza oczywiście cotygodniowymi wizytami w celu obejrzenia tego, co "urosło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 12.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cholera, skąd ja to znam??? Nasze fundamenty wyglądały jeszcze gorzej bo pseudo wykonawca miał inną robotę i nie było go półtora miesiąca . Skończyliśmy sami, malowanie dysperbitem, zasypka, lanie chudziaka. Umówiliśmy się wcześniej, że będzie wykonywał SSO. Chcieliśmy podpisać umowę na dalsze prace tj. SSO, który miał być zrobiony do końca tego roku - wykonawca stwierdził, że nie będzie dalej budował, a my mamy mu zapłacić za wymurowanie ścian fundamentowych z ociepleniem taką sumę jaką żada bo tyle bierze za metr roboty i wogóle to jesteśmy wredni a on biedny i wykorzystany został, bo przecież się nie rozdwoi ( budowę zleciliśmy mu rok temu, twierdził, że taką chatkę to on stawia z palcem w dupie 2 m-ce ) I teraz to my zostaliśmy z palcem w dupie - stan zero budował 4 m-ce; a w tej chwili znależć ekipę, która zacznie pracę od zaraz, to naprawdę graniczy z cudem NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH ZNAJOMKÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajki 13.08.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Po wielu perypetiach i trzech nieudanych próbach znalezienia normalnej ekipy budowlanej znalazłam taką,która dała mi więcej niż oczekiwałam!Odpowiedzialni,kreatywni,bardzo dokładni,elastyczni cenowo,czyści,skrupulatni no i z nastawieniem na specjalizacje,czyli jak cieśla to fachowiec a nie ktoś koło cieśli stał..hihi a jak hydraulik to z uprawnieniami...same superlatywy!!!Mój architekt powiedział,że on sam nie byłby w stanie polecić mi lepszej ekipy z całej małopolski!A ja ich sciągnełam z Lubina z polecenia znajomego. Tak im sie spodobało w Krakowie,ze chcą zostać na stałe hihi.Polecam zatem ekipę Artura Morawskiego tel.518028120.Wybudują,zaadaptują,wykończą, doradzą i nawet jeden z ekipy przymierza się do produkcji mebli na wymiar.Ekipa do niedawna pracowała wyłącznie w Niemczech.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 13.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a ja mogę przestrzec przed panem Pawłem z Iwanowic: kładzie z ojcem płytki (ojciec w porządku), poleca sie także do poddaszy (ale robi to inna ekipa - on tylko wpada na chwilkę), co mu zarzucam? -nie odbiera w ogóle telefonów (oczywiście oprócz tego pierwszego przy pierwszym kontakcie), -nie pojawia się na umówione terminy. -zrobił nam poddasze do którego zużył określoną ilośc folii ale wełny doliczył o kilka bali za dużo a pieniążki policzył sobie jak za wyrobienie całej wełny. Miał nam robic jeszcze łazienki więc po dokładnym przeliczeniu upomnieliśmy sie o nadpłate i miał doliczyc do łazienek. Miał miec chwile przerwy i potem zrobic nam te nieszczęsne łazienki - od tej chwili zniknął. Jak pisałam brak reakcji na telefony, w domu go nigdy nie ma... A wydawał się taki super, wszystko dla niego było "bajka" (ulubione powiedzonko, bardzo charakterystyczne ) jestem zła i mysle ze kiedys ktoś tez mu tak zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 O tym Pawle, który powiada "bajka", a nie wykonuje zleconych zadań, jest tu już kilka czarnych wpisów.Jak to się dzieje, że wciąż znajdują się ludzie którzy go zatrudniają, a potem narzekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 14.08.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Jak to się dzieje, że wciąż znajdują się ludzie którzy go zatrudniają, a potem narzekają...Bo wpisy z tego wątku należałoby wrzucić do jakiegoś malutkiego programu bazodanowego. On pozwalałby filtrować listę wprowadzonych wykonawców wg branż, usług i wtedy by było wszystko wiadomo. Przeszukiwanie naszego wątku o wykonawcach jest trudne, a poza tym informacje w nim zawarte są "nieuczesane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 14.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 o Pawle ja juz wczesniej pisalam ale pytanie czy tez wczesniej przez kogos wspominany Paweł to ten sam człowiek? Musze sie dowiedziec jego nazwiska...., bo to był polecony przez znajomych Podalam tez miejscowosc dla lepszego okreslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 14.08.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja sobie wrzuciłam dane do exela. Spędziłam nad tym cały dzień, ale teraz jak szukam kogoś, to zaczynam od mojej listy. Tylko że speca od kominka nadal nie mam żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 14.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 o Pawle ja juz wczesniej pisalam ale pytanie czy tez wczesniej przez kogos wspominany Paweł to ten sam człowiek? Musze sie dowiedziec jego nazwiska...., bo to był polecony przez znajomych Podalam tez miejscowosc dla lepszego okreslenia. A czy z nikim nie podpisujecie umowy, chocby takiej w ktorej sa zawarte ceny za wykonianie ? Wtedy spokojnie mozna podac imie i nazwisko. dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijas 21.08.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Po wielu perypetiach i trzech nieudanych próbach znalezienia normalnej ekipy budowlanej znalazłam taką,która dała mi więcej niż oczekiwałam!Odpowiedzialni,kreatywni,bardzo dokładni,elastyczni cenowo,czyści,skrupulatni no i z nastawieniem na specjalizacje,czyli jak cieśla to fachowiec a nie ktoś koło cieśli stał..hihi a jak hydraulik to z uprawnieniami...same superlatywy!!!Mój architekt powiedział,że on sam nie byłby w stanie polecić mi lepszej ekipy z całej małopolski!A ja ich sciągnełam z Lubina z polecenia znajomego. Tak im sie spodobało w Krakowie,ze chcą zostać na stałe hihi. Polecam zatem ekipę Artura Morawskiego tel.518028120.Wybudują,zaadaptują,wykończą, doradzą i nawet jeden z ekipy przymierza się do produkcji mebli na wymiar.Ekipa do niedawna pracowała wyłącznie w Niemczech.pozdrawiam Dzwoniłem pod ten numer i dla sprostowania; to Krzysztof Morawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 23.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja sobie wrzuciłam dane do exela. Spędziłam nad tym cały dzień, ale teraz jak szukam kogoś, to zaczynam od mojej listy. Tylko że speca od kominka nadal nie mam żadnego. hydraulika masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 23.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 CZARNA LISTApan Jarosław z Nowa Biała-tynki gipsowe mam na ten temat założony wątek BIAŁA LISTApan Marcin łopuszna - hydraulikpan Stanisław łopuszna-- elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 CZARNA LISTA pan Jarosław z Nowa Biała-tynki gipsowe mam na ten temat założony wątek BIAŁA LISTA pan Marcin łopuszna - hydraulik pan Stanisław łopuszna-- elektryka A jakies namiary na tych chociaz z bialej listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 24.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Marcin -- hydraulik 693721847elektryka muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja sobie wrzuciłam dane do exela. Spędziłam nad tym cały dzień, ale teraz jak szukam kogoś, to zaczynam od mojej listy.. Ja podobnie jak Blutka - wrzuciłem do exela ale tylko "białych". Chwilę to trwało ale mam nadzieję, że się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts