mk1 03.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To ja też Pana Jacka będę bronić, a co?! Chociaż jeszcze nie skończył u mnie, więc jak skończy, to napiszę, jak działa. Ale póki co - nie mam zastrzeżeń - terminy są jakie są, ale czekam cierpliwie, bo wiem, że różnie bywa. Ja jestem klientem koszmarnym, nie wiem, czego chcę, mam potwornego pecha i zawsze mi się przydarzają jakieś rzeczy, których w okolicy nikt nie widział. Pan Jacek cierpliwie póki co znosi moje "ale ja nie mam pojęcia o co kaman" i zapewne ma o kim anegdoty opowiadać, ale jeszcze nie uciekł, co jest wielkim plusem. Zatem u mnie Aqua póki co na liście białej. I jeszcze tynki pana Żmudy - PIĘKNE SĄ!!! Był już tu namiar gdzieś na niego podawany, ale jak ktoś chce, to odkopię u siebie. Świetna robota. Podpisuje się Aqua też na białej liście u mnie, jak na razie ponieważ też jeszcze nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy andrzej 03.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To ja też Pana Jacka będę bronić, a co?! Chociaż jeszcze nie skończył u mnie, więc jak skończy, to napiszę, jak działa. Ale póki co - nie mam zastrzeżeń - terminy są jakie są, ale czekam cierpliwie, bo wiem, że różnie bywa. Ja jestem klientem koszmarnym, nie wiem, czego chcę, mam potwornego pecha i zawsze mi się przydarzają jakieś rzeczy, których w okolicy nikt nie widział. Pan Jacek cierpliwie póki co znosi moje "ale ja nie mam pojęcia o co kaman" i zapewne ma o kim anegdoty opowiadać, ale jeszcze nie uciekł, co jest wielkim plusem. Zatem u mnie Aqua póki co na liście białej. I jeszcze tynki pana Żmudy - PIĘKNE SĄ!!! Był już tu namiar gdzieś na niego podawany, ale jak ktoś chce, to odkopię u siebie. Świetna robota. prosze o namiar na tynkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To ja też Pana Jacka będę bronić, a co?! Chociaż jeszcze nie skończył u mnie, więc jak skończy, to napiszę, jak działa. Ale póki co - nie mam zastrzeżeń - terminy są jakie są, ale czekam cierpliwie, bo wiem, że różnie bywa. Ja jestem klientem koszmarnym, nie wiem, czego chcę, mam potwornego pecha i zawsze mi się przydarzają jakieś rzeczy, których w okolicy nikt nie widział. Pan Jacek cierpliwie póki co znosi moje "ale ja nie mam pojęcia o co kaman" i zapewne ma o kim anegdoty opowiadać, ale jeszcze nie uciekł, co jest wielkim plusem. Zatem u mnie Aqua póki co na liście białej. I jeszcze tynki pana Żmudy - PIĘKNE SĄ!!! Był już tu namiar gdzieś na niego podawany, ale jak ktoś chce, to odkopię u siebie. Świetna robota. prosze o namiar na tynkarza P. Żmuda u mnie robił w październiku i właśnie teraz szoruję papierem ściernym tynki aby zrzucić ten piaseczek na wierzchu. Wychodzi równiusieńko, raczej na 98% nie będę kładł gładzi gipsowych. Mogę dopisać się do pochwał : tel: 722 05 18 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oola 04.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 biała lista: elektryk - p.Andrzej - Elektrodomekkom. 517 517 700 dobry kontakt, dobre ceny, dobre wykonanie!wlasnie u nas skonczyl, nie mam zastrzeżeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Stolarz meblowy, terminowy i solidny bardzo nam jest potrzebny. Może ma ktoś jakieś nowe namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 04.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Stolarz meblowy, terminowy i solidny bardzo nam jest potrzebny. Może ma ktoś jakieś nowe namiary? a u Domańskiego próbowałaś? był tu na forum polecany, u nas też robił - co prawda schody i blaty - ale wiem, że meblami też się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.02.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Próbowałam, ale drogi jest Sobarnia spod Tarnowa jest tańszy, ale szukam jeszcze trzeciego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 05.02.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 U mnie robiła firma AKORD. Firma moze nie najtansza ale solidna. Wszystko zrobione na czas i dokładnie. A moja kuchnia nie była prosta do roboty. http://www.akord.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki Wysłałam do nich pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyno 07.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie, Niedawno zakonczylismy stan surowy i postanowilismy dorzucic swoje dwa grosze: BIALA LISTA :(aczkolwiek z czarnymi plamami) Sklad Budowlany Budrol w Kocmyrzowie - kupilem tam pustak porotherm 25 na caly dom ,35 palet, towar bez dodatkowych oplat przetrzymano mi ponad pol roku do czasu rozpoczecie budowy nie bylo rowniez problemu z terminem dostawy, mam za to duze zastrzezenia do jakosci tych cegiel - moi murarze twierdzili ze niektore z pustakow rozpadaja sie w rekach i niestety mieli racje Ja tez mialem podobna sytuacje. Złóż reklamacje. Przyjdzie ekspert i oceni ,potem oddaja pieniadze lub pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doorcia 08.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 szukamy dobrej, solidnej i niedrogiej firmy brukarskiej -> czy ktos moze polecic kogos, ewentualnie przestrzec przed jakas firma? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro736 08.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zdecydowanie nie polecam firmy HELMUT z Zimnodołu. Mimo, że została przeszkolona co do krycia blachodachówką firmy Ahi Roofing na poprawki czekam już rok. Totalni partacze, zwodzą co do terminów, nie mozna skomtaktowac się z włascicielem "firmy". Teraz nawet psiej budy nie dałbym im do pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darmik 09.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam,Szukam stolarza lub firmy która wykonuje meble do łazienki na wymiar z drewna.Proszę o namiar. Ewentualnie podaję maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muddy 09.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jesteśmy na szczęście już na finale naszych zmagań z budową. Wymieniam na razie dwie ekipy, które ewidentnie wpisują sie w białą i czarną liste: Czarna lista- firma AQUA z Myślenic, podpisuje się pod wszystkimi zarzutami, niesamowite krętactwo!!! Uważajcie na Pana Jacka, bo to strata czasu i nerwów. Witaj w klubie .... Nie chce mowic "a nie mowilem..." patrz moj post w tym watku na temat AQUA... zenada... Pozdrawiam A to takie polskie jest – przyp…ć komuś (najlepiej będąc schowanym za monitorem) – przecież mnie nie dosięgnie… U mnie - podobnie jak u wielu Forowiczów - pan Jacek wykonał całość prac związanych z ogólnie pojętym wod-kan-co. I jestem wyjątkowo zadowolony ! I tylko mi się Prezesie nie rozpłyń w zachwycie nad sobą Polecam pana Jacka każdemu – BIAŁA lista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozzia 10.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Do tej pory miałam włączoną opcję "czytaj" , ale przyszła kryska .... Bardzo proszę o namiary na pana Roberta Pilcha. Do tej pory tylko na pw był podawany, i to 2 lata temu... Jeśli ktoś ma i może podać to byłabym bardzo wdzięczna. Może być na pw. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A ja mam przyjemnosc wpisac na biala jak snieg liste firme wykonczeniowa Contractors. http://www.contractors.info.pl/index.php Moja posadzka betonowa zbiera komplementy, ale robia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozzia 10.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja już dziękuję za namiary, chyba będą niepotrzebne. Udało mi się zgrać w terminach wylewki z polecanym Panem Markiem i tynki z innym Panem Markiem. Uff. Bo troszkę zaspałam i faktycznie za późno się wzięłam za dzwonienie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kantorowski 10.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Biała lista - porządnie i fachowo a przede wszystkim tanio... Elektryk do 1 kW Pan Bogdan Kociura - Kraków tel. 664590029 (pytać o Bogdana - elektryka) p.s Malarz też z niego jest - fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 10.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Najczarniejsza z czarnych list - Pan MAREK S. Zakład wykonawstwa Energtycznego (ul.Domagały) - makabra!!!!!!!! Pzesuwał słup a zalegalizaownie tego trwa już 7 msc. BEZ KOMENTARZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabrysek 11.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witajcie,kolejny wpis na biała listę i to śnieżno białą to ekipa fliziarzy Pana Józefa 695399530 Bardzo sympatyczni, terminowi ( co nie znaczy że szybkie terminy - ale warto czekać) zgrani i bardzo dobrzy!Flizy kładą świetnie, ładnie docinki robią jak fabryczne i na krawędziach robią fazy - żadnych listew wykończeniowych. Do tego dobrze nam doradzili z blatem łazienkowym za który nie wiedzieliśmy jak się zabrać - oni zrobili całą konstrukcję i wymyślili ładne wykończenia. Po tym jak zrobili 2 łazienki , WC, przedpokój i wiatrołap jesteśmy pod dużym wrażeniem, zwłaszcza, że wzięli naprawdę niedużo. Niestety mamy porównanie bo w garażu flizy robiła inna ekipa pana Szymona W. , która wzięła tyle samo a robili długo i spieprzyli robotę. Na białą listę dodajemy też wylewki na d którymi wszyscy cmokają Pan Domagała 501293050 -tutaj była dobra cena i szybki czas no i jak twierdzą kolejne ekipy jakość. Pozdrawiam Sabrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts