Sloneczko 04.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A ja potrzebuję fliziarza, sumiennego i niedrogiego. Na wczoraj Muszę wyflizować łazienkę w domku syna. Podzielcie się namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 04.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A ja potrzebuję fliziarza, sumiennego i niedrogiego. Na wczoraj Muszę wyflizować łazienkę w domku syna. Podzielcie się namiarami sumiennego i niedrogiego... nie chcę Cie załamywać ale też takiego szukam i NIC... do niesumienności żaden sie nie przyznaje ale cennik mają zdecydowanie europejski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 12.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 to ja podnoszę temat, i dodaję do BIAŁEJ LISTY sieci (przyłącza) wod/gaz - P.Kula, 501 416 830 Ja tez polecam. Profesjonalni, zgrani, szybcy . Choc moze nie najtansi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A ja potrzebuję fliziarza, sumiennego i niedrogiego. Na wczoraj Muszę wyflizować łazienkę w domku syna. Podzielcie się namiarami Nieurodzaj jakiś na sprawdzonych fliziarzy? Ja potrzebuję fliziarza sprytnego, który poradzi sobie z wykonaniem brodzika bez brodzika, czyli położy płytki pod prysznicem tak, żeby woda spływała do kratki i nie stała w brodziku, którego nie będzie. I jeszcze jedno: czy fliziarz podłączy syfon? Bo nasz hydraulik mówi, że powinien, ale to może tylko wymówka, a jemu się nie chce do nas przychodzić na taką małą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwitek 21.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 CZARNA LISTAAntoni Hajdecki - Wielka Wieś, tel. 503/962218 - bramy, ogrodzenia, balustrady. Zdecydowanie czarna lista. Dwa razy przyjeżdżał mierzyć balustrady i po wykonaniu nic nie pasowało. Całe balustrady były do przeróbki, a i tak wyszły nie takie jakie miały być. Do tego półtora miesięczne niedotrzymanie terminu. BIAŁA LISTAPiotr Koczwara - Wola Dębińska tel. 691/540594 - wylewki maszynowe.Pełen profesionalizm realizacji, terminowość. Choć nie najtańsi, zdecydowanie do polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 21.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Hejka... buduje w Bronowicach Wielkich mam stan surowy zamkniety z instalacjami i teraz szukam namirów na jakąś brupę, która mogłaby robić dalej. Proszę podajcie jakieś kontakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 22.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 BIAŁA LISTA Zdecydowanie polecam Marian Zięba 608439956 elektryk Robią wszystko ja robiłem z nimi nie tylko elektrykę ale również komputer telefon, alarm czyli wszystkie takie instalacje. Mozna im śmiało zaufac jestem z nich strasznie zadowolony. Mozna się na mnie smiało powołać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 22.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zdecydowanie czarna (grobowa wręcz) lista: Zakład Instalacji i Budownictwa Ogólnego Krzysztof Zięba Myślenice, ul. Słowackiego szczegóły mailem szkoda, że go kiedykolwiek spotkałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 23.11.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Hej! A moze macie namiary na jakiegos niedrogiego acz sumiennego kominkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 23.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Agduś podaj dane tych geodetów, jak inni powyzej z innymi nierzetelnymi firmami. Od tego jest ta lista Właściwie to racja. Jeden to Maciej Wszołek (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia), drugi ma na imię Bartek, nazwiska nie zapisałam i zapomniałam. Obaj pracują w "Odnowie". Ich wyczyny opisałam w dzienniku budowy i, krócej, w "grupie krakowskiej". W takim razie podam też namiary na tych pozytywnych bohaterów naszej opowieści o budowaniu: Firma Zebud - Marek Zdeb 502 654 494 Wszelkiego rodzaju kable (elektryczne, komputer, telefon, anteny, alarmy itp) - Aleksander Śliwa - 500 564 560 Wod - kan - Marcin Kafel - 501 252 202 Wylewki (maszynowo) Sławomir Nosek - 502 261 350 Dachy, schody, parkiety (na razie mamy tylko dach, ale zamówliśmy też schody i pewnie układanie parkietu). Józef Ryś - 602 465 117 Więźba - Tadeusz Zapała 018 331 30 81 Agduś Naisz proszę czy p.Kafel wykonuje instalacje CO i np.podłogowe ogrzewanie ,czy zajmuje się tylko przyłączami. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 24.11.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właściwie to racja. Jeden to Maciej Wszołek (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia), własnie robie porządki w moich "namiarach" , jak to dobrze, że nie wzięłam tego Pana. Miał mi działkę wytyczać od punktu 50 zł bierze, ale jakoś mój kierbud polecił mi kogoś innego i jemu zaufałam. Zaraz biegne spalić karteluszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 24.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 i okna drewniane http://www.mazurokna.pl Editta, poważnie myślę nad wyborem tej firmy, dostałam dobre ceny na drewniane okna i ogród zimowy. Czy mogłabys napisać, dlaczego ich polecasz? Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Agduś Naisz proszę czy p.Kafel wykonuje instalacje CO i np.podłogowe ogrzewanie ,czy zajmuje się tylko przyłączami. Dzięki Przepraszam, że z opóźnieniem - nie wiem, dlaczego, nie dostawałam powiadmień o odpowiedziach. P. Kafel proponował nam zrobienie podłogówki, ale jakoś nie potrafił nas przekonać, że ma w tym względzie duże doświadczenie. Wszelkie instalacje wykonał szybko i sprawnie, nie mieliśmy zastrzeżeń też do koszów. Natomiast później, gdy chcieliśmy, żeby wykonał przyłącze, nie znalazł dla nas czasu i musieliśmy szukać kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Czy ktoś mogłby mi polecić sprawdzonego i solidnego geotechnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Stropy Terriva - jeśli ktoś szuka wykonawcy - firma PREFBUD 012 275 11 05b.terminowo, solidnie, można płacić przelewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ark 25.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Chciałem dołaczyć do czarnej listy (i przestrzec) firmę PEGAZ z Krakowa z ul. Dekerta zajmującą się kominkami. Totalni partacze, poszczególne części kominka krzywo połączone - totalna porażka. Do tego chamstwo właścicieli (bracia bliźniacy), które wychodzi niestety dopiero po podpisaniu umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izzarider 26.12.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 BIAŁA LISTA Biuro projektowa z Krakowa Aprojekt, ul. Dobrego Pasterza. Wykonują zlecenia fachowo i niedrogo. Robiłem u nich adaptację gotowego projektu, w stosunku do innych to są o ponad połowę tańsi!. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 27.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A ja w końcu trafiłem na super ekipę od pokryć dachowych. Robią dachy idealnie i nie jest to tylko moja opinia ale wielu oglądających. Robią powoli i bardzo dokładnie, z dachy wielospadowego ponad 300m2 zostało dosłownie odrobina scinek z dachówek. Wszystkie "obciete" dachowki wykorzystywali na docinki. Dachowka Creaton. Ekipa sumienna, pracowita, nie kombinują, nie kręcą, można ich spokojnie zostawic na budowie i nie martwic sie o efekty. tel p.Jozek 608736727Tarnow i okolice No i muszę ostrzec przed tym panem wszystkich, ponieważ w zimie zauważyłem cieknącą wodę obok komina, następnie w czasie deszczu zacieki przy jaskółkach. Wykonałem kilkanaście telefonów od stycznia i nikt nawet nie raczył przyjechać zobaczyć co sie dzieje. Stwierdzil tylko że "to niemożliwe". Następnie inny dekarz stwierdził że przez obróbki przez nich robione woda musiała się lać gdyż nie robili podwójnego kołnierza(?) i nie wcinali się w komin z blachą. Więc nie polecam takiej ekipy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dachy, schody, parkiety (na razie mamy tylko dach, ale zamówliśmy też schody i pewnie układanie parkietu). Józef Ryś - 602 465 117 Agdus, czy jestes zadowolona z uslug tego pana ? Polecalabys go innym forumowiczom? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonga 09.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Zdecydowanie czarna, najczarniejsza ze wszystkich list. Reklamuje się na Forum, dlatego zdecydowałam się Was ostrzec. Przeklinam dzień, w którym ich poznałam. Szczegóły mogę podać mailem... Niestety będzie proces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts