BOHO 12.03.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Kucharski jest ok mnie robił projekt mojemu bratu i wszystko załatwił w przeciągu 4-5 miesięcy z pozwoleniem na budowę i kierownikiem i wytyczeniem za śmieszna kasę bo ok 4000zł od projektu jest uczciwy bo zawsze pisał fakturę a nie jak inii (ze słyszenia wiem ze ściemę wala ze vat itp) przypadkowe wejście na forum, przypadkowo zadowolonego klienta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 12.03.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Spider11 napisał: Kucharski jest ok mnie robił projekt mojemu bratu i wszystko załatwił w przeciągu 4-5 miesięcy z pozwoleniem na budowę i kierownikiem i wytyczeniem za śmieszna kasę bo ok 4000zł od projektu jest uczciwy bo zawsze pisał fakturę a nie jak inii (ze słyszenia wiem ze ściemę wala ze vat itp) _________________ Fakturę owszem wystawia, ale ta kwota 4000 tyś to chyba z poprzedniego wieku. No chyba, że mi tak policzył bo poprawiałam jego "wypociny". Niech brat się cieszy ale ja i tak nie chciałabym go więcej widzieć na mojej budowie. BOHO dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spider11 12.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nikus nie wiem kim ty jestes ale chyba coś sciemniarz zeskanuj fakturę jeżeli masz racje to ci uwiężę bo jeżeli nie to cos kłamiesz na całego ja i brat tyle zapłaciliśmy i było ok mieszkamy P. Andrzej był u nas kierownikiem budowy i wszystko było zamknięte na ostatni guzik uważam go za bardzo profesjonalnego człowieka nie cwaniaka więcej takich ludzi i budowa nie byla by taka ciężka, wiec zeskanuj mi fakturę i poślij ok mój e-mail [email protected] albo zamiesc na formu ok pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 12.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nikus nie wiem kim ty jestes ale chyba coś sciemniarz zeskanuj fakturę jeżeli masz racje to ci uwiężę bo jeżeli nie to cos kłamiesz na całego ja i brat tyle zapłaciliśmy i było ok mieszkamy P. Andrzej był u nas kierownikiem budowy i wszystko było zamknięte na ostatni guzik uważam go za bardzo profesjonalnego człowieka nie cwaniaka więcej takich ludzi i budowa nie byla by taka ciężka, wiec zeskanuj mi fakturę i poślij ok mój e-mail [email protected] albo zamiesc na formu ok pozdrawiam wszystkich na forum Niby nic mi do tego, ale nie rozumiem, po co nikus mialaby wysylac Ci fakture, obcej osobie, tylko dlatego, zeby udowodnic cos w co nie wierzysz? Nie chcesz to nie wierz, po co mialaby klamac? W jakim celu? Dla zabawy? przypadkowe wejście na forum, przypadkowo zadowolonego klienta..... Dokladnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 12.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie mam zamiaru nic udowadniać . Dla mnie ten etap już jest zakończony. Kto chce posłucha, kto nie niech sprawdzi, Ja Nikogo nie obrażam, bo to nie w moimstylu, tylko ostrzegam trzeba być czujnym A swoją drogą to dziwne te twoje posty spider11 . Czyżby Pan Andrzej był dla Ciebie kimś "bliskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spider11 12.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nikus czy ty jesteś poważny? wyrażam moje zdanie ale dziw mnie bierze ze jesteś tak aktywny na moje wypowiedzi czyżbyś miał niezbyt szczere intencje? ja np. nie mogę się podać moje nazwiska i numeru tel w celu weryfikacji bo dalej coś uważam ze kręcisz ale to już nie moja sprawa są ludzie którym chyba nie dogodzi hihihihih pozdrawiam p.s. mój tel 602384502 imię Łukasz Pyrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 12.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nikus czy ty jesteś poważny? wyrażam moje zdanie ale dziw mnie bierze ze jesteś tak aktywny na moje wypowiedzi czyżbyś miał niezbyt szczere intencje? ja np. nie mogę się podać moje nazwiska i numeru tel w celu weryfikacji bo dalej coś uważam ze kręcisz ale to już nie moja sprawa są ludzie którym chyba nie dogodzi hihihihih pozdrawiam p.s. mój tel 602384502 imię Łukasz Pyrek Ja tez chyba dzieki Tobie zrobie sie aktywna w tym temacie , choc mnie nie dotyczy. Czy Ty jestes powazny? Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale nie bardzo rozumiem w tych Twoich wywodach, dlaczego zarzucasz komus, ze jest nieszczery? Napisala o swoim doswiadczeniu z Panem Andrzejem i dobrze, bo warto byc szczerym a nie ukrywac "niedorobki", chocby dlatego, zeby ktos sie mocno zastanowil czy warto wchodzic w interesy w w/w panem. To czy Ty wierzysz w to co pisze nikus, to juz chyba malo wazne, a ciagle daje do myslenia dlaczego go tak bronisz..... p.s. mój tel 602384502 imię Łukasz Pyrek[/b] A to niby czego ma dowodzic? Po co komu Twoje dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 12.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spider11 12.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 wiesz uważam ze jeżeli ktoś pisze po nazwisku to powinien sie również przedstawić a nie ukrywać się ja jakoś się nie ukrywam a wkurza mnie jeżeli się pisze coś na kogoś incognito Uważasz że jest to ok bo ja uważam ze jest to śmieszne i mało poważne jeżeli tak było to czemu się nie przedstawi przecież nie ma nic do ukrycia??? a co do mnie to jest to moje zdanie i zdanie mojego męża i brata z zona my jesteśmy zadowolenie nie każdy musi być, nie martw się nikus teraz czeka ciebie budowa i itp pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazimoto777 12.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zgadzam się z spider11 w 100% i tyle bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 p.s. mój tel 602384502 imię Łukasz Pyrek wiesz uważam ze jeżeli ktoś pisze po nazwisku to powinien sie również przedstawić a nie ukrywać się ja jakoś się nie ukrywam a wkurza mnie jeżeli się pisze coś na kogoś incognito Uważasz że jest to ok bo ja uważam ze jest to śmieszne i mało poważne jeżeli tak było to czemu się nie przedstawi przecież nie ma nic do ukrycia??? a co do mnie to jest to moje zdanie i zdanie mojego męża i brata z zona my jesteśmy zadowolenie........... jako Łukasz Pyrek masz męża ? no nieźle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zgadzam się z spider11 w 100% i tyle bez komentarza Bo najważniejsze to zgodzić się z sobą w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 12.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 czy ktos z forumowiczow mial doswiadczenie z wykonawcami z firmy inwestycje molecules bardzo prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiek650 13.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam, poszukuję namiarów na dobry (sprawdzony i niedrogi) tartak - potrzebuję więźbę dachową. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam Piotr_M Polecam Ci i wszystkim forumowiczom Tartak Spółdzielni Kółek Rolniczych w Ujanowicach. Dla mnie przygotowywali więźbę dachową a ostatnio montowali schody. Firmę bez obaw można wpisać do białej listy- pełen profesjonalizm, wysoka jakość, rozsądne ceny Telefon 018 33 34 001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 22.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To ja w końcu mogę polecić ekipę od kominków. Uważam, że są rewelacyjni. Paweł Struś (Mszana Dln) 509 263 150. Działają na jakość a nie na akord. A czy on również robi rozprowadzanie rur od kominka do pokoi na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To ja w końcu mogę polecić ekipę od kominków. Uważam, że są rewelacyjni. Paweł Struś (Mszana Dln) 509 263 150. Działają na jakość a nie na akord. A czy on również robi rozprowadzanie rur od kominka do pokoi na poddaszu? Robili rozprowazdzenie tam gdzie chciałem i doprowadzenie powietrza do paleniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 24.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 biała lista wykonawca stanu surowego, polecny juz tutaj na forum - ja tylko potwierdzam S. Madeja tel. 606838128 (ściany równiutkie, stropy solidne, kominy proste, pracownicy OK, doradzą i nie wydziwiają) OKNA... firmy PAGEN drugi raz też bym je wybrał - solidne, wzorowy kontakt i dbałość o klijenta, cena/jakość 5+ polecam - tel. 691311001 cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina__197 24.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam. Na forum przeczytałam post Uli i Jacka o temacie "fliziarz z krakowa biała lista", którzy polecają firmę zajmującą się kompleksowymi remontami łazienek. I ......... wczoraj ta firma zakończyła prace remontowe w mojej łazience. JESTEM ZADOWOLONA!!! Mam łazienkę jaką sobie wymarzyłam. Prace przebiegały sprawnie i czysto (remont nie był uciążliwy nawet dla mojej babuszki), widać było doswiadczenie.Panowie bo było ich 2 (nie pijacych i nie palących) znali się na robocie. Najpierw " zrujnowali" całe pomieszczenie, przerobili instalacje i ładnie wyflizowali. Na zakończenie po zamontowaniu osprzętu posprzatali, także mnie zostało wypucowanie na błysk i wieczorkiem brałam prysznic.Zrobiony mi został projekt, kosztorys prac (co za ile ), doradzono co do wyposarzenia aby nie było kłopotów.Kuchnie też flizowali. Mebelki kupiłam w IKEI. Teraz mój chłopak tapetuje (babcia go testuje czy aby się nadaje ha, ha )Dla zainteresowanych podaję namiary p. Piotr 0 600 90 80 99Karolina z Nowej Huty / super że istnieje takie forum, bo co bym zrobiła/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 25.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cos tutaj wymarlo u was? Cisza jakas taka : czyzby naprawde nikt z Krakowa i okolic nie slyszal nigdy o firmie POL-MARKET? Zajmuja sie schodami - moze jednak? jakies doswiadczenia, cokolwiek .... Ciagle czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts