Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzień dobry.

Nazywam sie Maciej ćwiek i jestem tym geodeta wywołanym do odpowiedzi. zawsze trzeba patrzeć z wielu stron zanim sie komuś cos zarzuci. Państwo zmieniali wstępny projekt podziału 3 razy tzn 3 razy składałem do gminy wstępny projekt. W zeszłym roku przerobiłem ok 300 operatów w tym kilka naprawdę sporych. Nie mogę niestety zatrudniając 3 osoby w firmie cackać się z klientami , którzy nie mogą się dogadać z własną rodzina co do przebiegu proponowanej Lini podziału, teraz podział jest w decyzji i wszystko się kończy. Jeżeli ktoś "spadnie " z kolejności zleceń to potem trochę trwa zanim się wskoczy znowu. I jeszcze jedno- nigdzie nie wyjeżdzałem dłużej niz na 3 dni. A telefony zawsze odbierałem.

Maciej Ćwiek

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZARNA LISTA

Wiesław Lasoń tel. 0507-462-089 facet jest z Trzebini.

USŁUGI REMONTOWO BUDOWLANE WIESŁAW LASOŃ FIRMA ŚWIADCZY USŁUGI Z ZAKRESU -MALOWANIE -GŁADZIE GIPSOWE -ŚCIANY MUROWANE ORAZ Z PŁYT GK -GLAZURA

Zpewnial ze wejdzie na budowe za dwa tygodnie bo wtedy konczy rozpoczeta budowe , cena byla ustalona.W ciagu tego czasu dzwonilem trzy razy upewniajac sie ze sie nie rozmyslil ,ale zapewnial ze jak sie umawia to nigdy nie zmienia zdania .Wszystko bylo dopracowane , po nim wchodzil elektryk , hydraulik i tynkarze.Dzien wczesniej potwierdzilem spotkanie i potem niespodzianka.W dzien rozpoczecia robot facet nie odbieral i wkoncu wylaczyl telefon.Czekalem na goscia dwie godziny myslac ze moze bateria mu padla.Na drugi dzien odebral i poinformowal mnie ze ma inna robote i ze nie bedzie u mnie robil. Tak wiec CZARNA LISTA

Przestrzegam wszystkich zainteresowanych parkietem przed firma

P.H.U Rafał Pląder działającą w okolicach Krakowa.

Facet jest strasznym fuszerem i nie ma za bardzo pojecia o tym co robi, a jego uczciwośc pozostawia wiele do życzenia.

U mnie położyli parkiet na nie zagruntowanej wylewce i sie odkleił. P. Pląder na poczatku zapewniał mnie, ze usterke usunie, ale po pewnym czasie przestał odbierac telefony.

Od innych osób również słyszalem b. niepochlebne opinie na jego temat.

Do BIAŁEJ LISTY dopisuję wykonawców tynków maszynowych, Panów Kaźmierczyka i Żmudę, praca solidna i terminowa przy umiarkowanych jak na krakowskie warunki stawkach cenowych.

Zainteresowanym podaję numer telefonu do Wykonawcy: +48 722 315 161

Serdecznie polecam!

nie mogę znaleźć na liście kogoś od drzwi wewnętrznych, czy jest ktoś zadowolony cena/jakość i mógłby polecić z czystym sumieniem??

chodzi Ci o zrobienie drzwi (stolarstwo) czy montaż gotowych?

jesli o montaż gotowych to p. Duda jest dobry cenowo i fachowo (z jego usług korzystał też bodajże dada_krk i był zadowolony), jesli o zrobienie to eug-mar z pcimia - byli polecani na FM, my akurat nie skorzystaliśmy bo jednak cena była dla nas za wysoka (choć "na tle" wypadała nieźle ;-) )

nie mogę znaleźć na liście kogoś od drzwi wewnętrznych, czy jest ktoś zadowolony cena/jakość i mógłby polecić z czystym sumieniem??

chodzi Ci o zrobienie drzwi (stolarstwo) czy montaż gotowych?

jesli o montaż gotowych to p. Duda jest dobry cenowo i fachowo (z jego usług korzystał też bodajże dada_krk i był zadowolony), jesli o zrobienie to eug-mar z pcimia - byli polecani na FM, my akurat nie skorzystaliśmy bo jednak cena była dla nas za wysoka (choć "na tle" wypadała nieźle ;-) )

dzięki wielkie, zaraz sobie poszukam tych firm, a co do drzwi to obojętne czy stolarz czy gotowe byle dobre były :)

Pozwolę sobie polecić jeszcze bardzo dobrych Wykonawców ocieplenia poddasza oraz regipsów - Panów Ważydrągów. Terminowość - co do godziny, jakość - bez zastrzeżeń. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu do Pana Piotra Ważydrąga: +48 791 999 330. Bardzo polecam, w 100% BIAŁA LISTA.

Witam.

Do Bardzo Białej Listy dopisuję firmę Balkon System, której właścicielem jest Pan Sobociński.

Robili u mnie balustrady balkonowe (drewniane).

Balustrady są super - dokładnie takie jak chciałem, do pracy ekipy która je montowała nie mam żadnych zastrzeżeń, zlecenie zostało wykonane w terminie określonym w umowie.

Namiary można znaleźć na ich stronie http://www.balkonsystem.pl

Pozdrawiam - jankos

Cześć.

Jeżeli ktoś potrzebuje to mogę polecić kominkowego :)

Szybko, dokładnie i w miarę tanio

Pan Mirek --> 501691537

Tutaj linki do zdjęć z realizacji:

http://www.ifb.pl/dandys/dandysbudowa274.html

http://www.ifb.pl/dandys/dandysbudowa275.html

A jak z cenami u niego?

Chcę mieć kominek w cegle - wyszło, że drogo będzie i zdecydowałam się na razie na zamontowanie wkładu, obudowanie pod tynk i pomalowanie, więc najprościej jak się da, a za rok-dwa obuduję. Wyceniał mi Klima-Kom - no i trochę odrzuca mnie to, że nie mogę sobie sama kupić wkładu (nawet identycznego, jaki on poleca, jeśli znajdę taniej, bo tak), no i wycena chyba też duża. A czas goni. :x

Polecam nadal Aqua - po drugim etapie jesteśmy, szybko i ładnie - wylewki też mi robili. Podsumuję ich, jak już zacznie wszystko działać, ale póki co ok. :)

szukam ekipy do tynków wewnetrznych (maszynowych, cementowo-wapiennych), tych, co wczesniej byli polecani (p.Żmuda, p.Sarga, p.Krzysztof) juz obdzwoniłam, maja dalekie terminy. jeśli ktos ma kogoś do polecenia, to prosze o pomoc.

Czy probowalacs pana Roberta Pilcha ?

pzdr

dada_krk

Ja również proszę o namiary do Pana od tynków.

szukam ekipy do tynków wewnetrznych (maszynowych, cementowo-wapiennych), tych, co wczesniej byli polecani (p.Żmuda, p.Sarga, p.Krzysztof) juz obdzwoniłam, maja dalekie terminy. jeśli ktos ma kogoś do polecenia, to prosze o pomoc.

Czy probowalacs pana Roberta Pilcha ?

pzdr

dada_krk

Ja również proszę o namiary do Pana od tynków.

Mogę polecić mojego tynkarza, wykonał mi tynki gipsowe i cementowo-wapienne - robota pierwsza klasa. Tynki zrobili równiuteńko, a wychodząc wszystko po sobie dokładnie posprzątali. Piotr Śliwa - 0783094608.

Cześć.

Jeżeli ktoś potrzebuje to mogę polecić kominkowego :)

Szybko, dokładnie i w miarę tanio

Pan Mirek --> 501691537

Tutaj linki do zdjęć z realizacji:

http://www.ifb.pl/dandys/dandysbudowa274.html

http://www.ifb.pl/dandys/dandysbudowa275.html

A jak z cenami u niego?

Chcę mieć kominek w cegle - wyszło, że drogo będzie i zdecydowałam się na razie na zamontowanie wkładu, obudowanie pod tynk i pomalowanie, więc najprościej jak się da, a za rok-dwa obuduję. Wyceniał mi Klima-Kom - no i trochę odrzuca mnie to, że nie mogę sobie sama kupić wkładu (nawet identycznego, jaki on poleca, jeśli znajdę taniej, bo tak), no i wycena chyba też duża. A czas goni. :x

Polecam nadal Aqua - po drugim etapie jesteśmy, szybko i ładnie - wylewki też mi robili. Podsumuję ich, jak już zacznie wszystko działać, ale póki co ok. :)

Za całość dałem 6kPLN (wkład; elementy marmurowe i drewniane; pierdoły typu rura spiro, przepustnica, wełna, płyty KG; robota). Wkład sobie mogłem sam kupić, ale dał mi cenę taką jak ja bym kupił no i potem sprzedał z usługą na 7%.

Uwaga przestrzegam przed nieuczciwa firma ExpresBud Krzeczow K Lubnia.Przemyslaw Kutryba.Zlecilam im wykonczenie domu,wszystko bylo dobrze az do momentu pobrania zaliczki.Nie dajcie sie nabrac na Usmieszki i jacy to oni sa swietni .Po otrzymaniu zaliczki zaczelu\y sie problemy.Az calkiem zabrali sprzet i tyle ich widzial.Ani nie wykonczony dom ani pieniadze do zwrotu.Sa aroganccy i chamscy jak che sie cos wyegzekfowac.Robia sobie kpiny i czuja sie bezkarni.Jezelimktos mial znimi do czynienia to prosze o kontakt.Dzialaja Wieliczka,Krakow Okolice.

Witam !

Czy macie jakiś dobrych parkieciazy godnych polecenia

Pozdrawiam

pan Kasprzyk, gdzieś zza Dobczyc jest, robił u nas 2 lata temu - parkiecik miodzio i cenowo było całkiem nieźle. Podawałam namiary - gdzieś na liście są - ale gdybyś nie mógł znaleźć to postaram się odszukać w papierach.