pam 07.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Poradzcie gdzie w Krakowie lub okolicach kupić drzwi wewnętrzne i zewnętrzne niezbyd drogie a dobre. Interesują mnie sklepy jak i drobni stolarze. Dzięki. Jak masz możliwość to podjedź do Kluczy. Kupowałem tam okna Avante i planuję kupować też drzwi wewn. Mają różne propozycje, z różnych przedziałów cenowych. A firma Okna Kosim, kilkakrotnie polecana już tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzebrys 07.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 witam, prosze o polecenie solidnego wykonawcy tarasu nad garazem. pozdrawiampiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi08 09.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam ! Czy macie jakiś dobrych parkieciazy godnych polecenia Pozdrawiam pan Kasprzyk, gdzieś zza Dobczyc jest, robił u nas 2 lata temu - parkiecik miodzio i cenowo było całkiem nieźle. Podawałam namiary - gdzieś na liście są - ale gdybyś nie mógł znaleźć to postaram się odszukać w papierach. Przeszukałem ale nie znalazłem.Proszę więc o namiar.Nie musi być na już bo termin nie goni.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 09.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Moze i sa ok okna Kosim ale ceny maja kosmos 25000 zł mi wycenili w drewnie na taka sama kwote a inni w plastiku 16-18 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 biała lista wykonawca stanu surowego, polecny juz tutaj na forum - ja tylko potwierdzam S. Madeja tel. 606838128 (ściany równiutkie, stropy solidne, kominy proste, pracownicy OK, doradzą i nie wydziwiają) OKNA... firmy PAGEN drugi raz też bym je wybrał - solidne, wzorowy kontakt i dbałość o klijenta, cena/jakość 5+ polecam - tel. 691311001 cdn. Podniose p. Madeję, a co - należy mu się! U nas robił tylko fundamenty, ale perfekcyjnie. Co do stolarza - bo wiele osób pyta - będę polecać p. Domanskiego (696703424). Robi wszystko, poza tym zajmuje się również renowacją antyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 as robił tylko fundamenty, ale perfekcyjnie. Co do stolarza - bo wiele osób pyta - będę polecać p. Domanskiego (696703424). Robi wszystko, poza tym zajmuje się również renowacją antyków Potwierdzam, że p. Domański jest stolarzem, który żadnej pracy się nie boi u nas robił blaty, schody, obudowę wanny, niektóre mebelki - jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 10.04.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam ! Czy macie jakiś dobrych parkieciazy godnych polecenia Pozdrawiam pan Kasprzyk, gdzieś zza Dobczyc jest, robił u nas 2 lata temu - parkiecik miodzio i cenowo było całkiem nieźle. Podawałam namiary - gdzieś na liście są - ale gdybyś nie mógł znaleźć to postaram się odszukać w papierach. Przeszukałem ale nie znalazłem.Proszę więc o namiar.Nie musi być na już bo termin nie goni.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Waldi Podaje namiary na parkieciarza: p. Kasprzyk, tel. 606 760 374. Współpracuje z "pakietami Jarząbek" i parkiet krajowy bierze od nich - mają sklep na Zakopiańskiej, zaraz za salonem Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirk 10.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Po przebrnięciu przez ten wątek (trochę zajęło), dodam coś od siebie. Czarna lista Firma Cel-Bud z Nowych Żukowic, ponoć też w Mikołajowicach coś mają - generalnie okolice Tarnowa, nazwisko Strojny. Otrzymałem od wujka (ech rodzina...), namiary na ww. człowieka w sprawie drewna na więźbę dachową. Po telefonie gość zjawił się u mnie w ciągu godziny i wziął potrzebne wymiary i zaliczkę 300 zł. Szybkość tego pana spadła gdy przyszedł czas odbioru, kilka razy zwodził, że już wyjeżdżają i tak jechali do mnie kilka dni (może auta zapomnieli) dystans 30 km. W skrócie; drewno miało być zaimpregnowane, a nie było, na dodatek mokre (nie padało), najdłuższe elementy popękane, sporo nierównych fragmentów, cieśle też nie byli zachwyceni, ale stwierdzili, że ujdzie (cóż mieli powiedzieć, inaczej robota by im przepadła). Pan Strojny łaskawie 300 zł. opuścił za brak impregnacji, którą częsciowo robiłem już na murach przez co nie jest zrobiona dokładnie do końca. Po przykrych rozmowach Pan Strojny powiedział, że jak mi się nie podoba to może drewno zabrać, a wiedział, że już jest założone bo "przypadkiem" przejeżdżał. Tak czy inaczej odradzam interesy z tym człowiekiem, a skruchy ani przeprosin nie było... Biała lista Instalacje elektryczne - Ampex Dariusz Macheta - 600 064 220. Również okolice Tarnowa. Bardzo konkretna dwuosobowa ekipa, szczerze polecam. Dekarz - Leszek Pancerz - 507 974 122 - bardzo porządnie wykonany dach z blachodachówki oraz rynny, również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi08 13.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam ! Czy macie jakiś dobrych parkieciazy godnych polecenia Pozdrawiam pan Kasprzyk, gdzieś zza Dobczyc jest, robił u nas 2 lata temu - parkiecik miodzio i cenowo było całkiem nieźle. Podawałam namiary - gdzieś na liście są - ale gdybyś nie mógł znaleźć to postaram się odszukać w papierach. Przeszukałem ale nie znalazłem.Proszę więc o namiar.Nie musi być na już bo termin nie goni.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Waldi Podaje namiary na parkieciarza: p. Kasprzyk, tel. 606 760 374. Współpracuje z "pakietami Jarząbek" i parkiet krajowy bierze od nich - mają sklep na Zakopiańskiej, zaraz za salonem Audi. Wielkie dzięki.Pozdrawiam Świątecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knapciu 13.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Hej!Szukam kogos sprawdzonego do wykonania ogrodzenia. Siatke ocynk, slupki juz mam. Dzialka jest na polnocy Krakowa, za Zielonkami. Czy mozecie podeslac mi namiary na sprawdzona ekipe? Kiedys odzywali sie do mnie juz Mathiasso i mk1 - jezeli macie jeszcze jakies namiary to rowniez podeslijcie! Poszukuje rowniez kogos, kto bedzie w stanie polozyc mi kostke na tarasie - material juz mam. Dziekuje!Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 16.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 nie mogę znaleźć na liście kogoś od drzwi wewnętrznych, czy jest ktoś zadowolony cena/jakość i mógłby polecić z czystym sumieniem?? ja ma z tego zakładu i jestem zadowolona http://www.uslugi-stolarskie.com/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 18.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam. Do Bardzo Białej Listy (po raz kolejny w tym wątku) dopisuję firmę Pana Wojciecha Gabora - tel. 502-635-858.Robił u mnie docieplenie dachu oraz regipsy - żadnych problemów, słowny, terminowy.Jakość zrobionych ścianek została oceniona przez ekipę kładącą mi obecnie flizy, jako bardzo wysoka. Pozdrawiam - jankos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 19.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam. Na Bardzo Białą Listę wpisuję firmę "Kominy i kominki" http://www.kominyikominki.pl Wrażenia jakie wyniosłem od początku do końca współpracy są w 100% pozytywne!Kontakt na bieżąco bez żadnych problemów, wszystko zrobione w terminie, czyściutko - jednym słowem SUPER!Kiedy zauważyłem (przed montażem), że kamienna obudowa kominka nie jest wyszlifowana jak należy, jeszcze w tym samym dniu została ściągnięta ekipa która robiła mój portal aby usunąć wszystkie niedoróbki.Polecam wszystkim. Pozdrawiam - jankos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 19.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Na białą listę mam świetną ekipę od ogrodzeń - namiarami służę na priv. Oprócz tego bardzo przyjemną ekipę od dachów i poddaszy posiadam. Robią też wykończeniówkę, ale tego ocenić jeszcze nie mogę. Namiary też na priv, bo zwyczajnie nie mam teraz jak do telefonu podejść i spisać numeru. Może później jeszcze wrzucę. Dobrze spisał się też kominkarz polecany tutaj kilka stron temu - pan Mirek - 501691537 - szybko i dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 19.04.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Na białą listę mam świetną ekipę od ogrodzeń - namiarami służę na priv. To ja bym prosił, jeśli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzydlug 20.04.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Biała lista Geodeta- GEOMETRA Piotr Skawiński, ul. Śląska 20/1,(012) 634-38-30 Stan surowy - od piwnic do dachu.Polecana już firma Janusza Kozyry. Szybko, sprawnie, ściany murowane +betonowe w piwnicach proste, stropy solidne, schody ok. Kominy ładnie obmurowane klinkierem. Solidny dach. Ekipa składa się z górali z okolic Rabki, Poręby, Niedźwiedzia. Budują w okolicach Krakowa.Tel. p. Janusz Kozyra 608417029 Okna - Firma MAKROS z Gdowa. Zamawiałem okna Oknoplastu Kraków. Cena lepsza niż u polecanych przedstawicieli w Krakowie. Transport gratis. Bardzo dobra (własna) ekipa montażowa. Tel. (012)251-48-77 Skład budowlany - bezproblemowo Nowy Dom Juniora w Michałowicach - dobre ceny na ceramikę i styrodur. B. dobre ceny na kominy Schiedla. Dostawy w terminie na telefon. Pan Marcin Irzyk 600472431.Również bezproblemowo (terminy płatności, uzgodnienia odnośnie dostaw) - skład Luskar w Michałowicach - dobre ceny stali Dachówka +okna dachowe+blacha+ folia+rynny - Trapez-Carbo ul. Zakopiańska 56, p. Paweł Zając 607212124, dobry kontakt, wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguka 20.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Miałam problemy z wykonawcą, brygadą murarzy. Ja mówiłam im , że coś jest nie tak, a w odpowiedzi słyszałam - "tak ma być". Poradzono mi abym skorzystała z pomocy P. Marcina, który sprawdza czy ekipa dobrze wykonuje pracę. Zupełnie inaczej gdy fachowiec zwróci uwagę. Ekipa poprawiła się z dnia na dzień po jego wizycie. Poradził mi m.in. również jak zamontować stolarkę okienną. Znajomym załatwił okna na cały dom w dobrej cenie i sprawdzał tynki, bo ekipa była kiepska. Wynegocjował 800zł upustu za źle wykonaną pracę. Za wizytę wzioł 300zł. Teraz żałuję tylko, że nie spotkałam go przed wyborem projektu. Otworzył mi oczy jak wiele rzeczy można było zrobić lepiej lub taniej. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguka 20.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zapomniałam telefon do p. Marcina:606426178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 21.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 BIAŁA LISTAFirma MOLTECH - tynki gipsowe- tynki cementowo-wapienneU mnie robili tynki gipsowe.Ekipa bardzo dokładna, słowna, punktualna. Pracują ciężko i efekty są widoczne. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko czysto, bez nerwów, przeklinania - jestem mile zaskoczony. 500 mkw zrobili mi w 4 dni.Właściciel - Andrzej Moląg tel. 604816362.Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor22 21.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jesli ktos potrzebuje szybko i tanio sporządzić świadectwo energetyczne to mogę z czystym sumieniem polecić p Pawła Sadko nr 501 320 512. A co do czarnej listy to wstawiłbym tam sklep Panelux z Wieliczki i firme Cembet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts