Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BIAŁA LISTA

Pana Sławek z ekipą z firmy IWENT.

Zrobil sprawnie i bez dyskusji poprawki i szybko.Jeżeli ktoś będzie miał ochotę to podaję numer 500 040 907

A co zrobił - jeśli to nie tajemnica ? ;)

BIała

Wszelkie prace wykończeniowe Marcin Radecki polecam nie usłyszysz że czegoś się nie da zrobić pomyśli i zawsze znajdzie rozwiązanie ja jestem zadowolona z jego usług telefony jak potrzeba wyślę na prv .

BIała

Wszelkie prace wykończeniowe Marcin Radecki polecam nie usłyszysz że czegoś się nie da zrobić pomyśli i zawsze znajdzie rozwiązanie ja jestem zadowolona z jego usług telefony jak potrzeba wyślę na prv .

biała lista

wod-kan-gaz-co, podłogówka, płaszcz wodny

polecany wcześniej p.Marcin Kafel 501 252 202

p.Marcin wprawdzie jest trochę zakręcony i nie mówi zbyt dużo, ale za to w ekipie jest p.Michał, który świetnie doradza, tłumaczy i mysli perspektywicznie i mówi, że jeśli coś zrobimy tak, to potem nie da się juz tego i tego

biała lista

wylewki maszynowe, polecany już p.Marek z BetMix, 501 651 600

dopisuje sie do tego postu rewelacja !!!! wszystko idealnie gładziutkie dokładnie zrobione w ciagu dwuch dni zrobiony cały domek z balkonami .

Witam. Zaczne moze od tego, ze juz prawie koniec uff. Kupilismy z mezem (niestety kredyt) maly niemaly domek tuz przed proszowicami. Niestety w cholere roboty jak sie okazalo . W podziekowaniu forumowiczom dolanczam liste moich refleksji na temat ludzi, ktorzy w wiekszosci z Waszego polecenia wykonywali prace i u mnie!

Biała lista:

-Pan Marek, który robił wylewki chyba u niejednej osoby sprawdzil sie i u nas. Na pytanie czy nie lepiej dac "samopoziomujaca" odpowiedzial - to dla dzieci! 501 651 600 z czystym sumieniem moge polecic.

-Plytki w kuchni i łazience + garaż firma eurostone http://www.eurostone-posadzki.pl - akurat z polecenia mojej kolezanki. Nie sa tani, ale dosc szybko im zeszlo, podobno najstarsza firma w Krakowie.

-Schody i stolarka Pan Leon z Kalwarii. Jedyny minus to baaaardzo długie terminy, ale schod debowy 130 zł! Polecam jesli komus sie nie spieszy

-Gładź i malowanie Pan Marcin 792 327 436 polecony przez byla juz niestety sasiadke. We dwóch 260 m gładzi gipsowej położyli w cztery dni, nie nabrudzili (zauwazylam ze to glowny problem naszych fachowcow), pomalowali i nie moge sie przyczepic, no moze ze na rachunek czekam juz tydzien :/ miejmy nadzieje, ze sie poprawia.

-Kominek Pan Jan z Myslenic, tel mam do jego syna Krzysztofa 604 797 920 . Doradzil w sprawie rozprowadzenia nawiewow po domu i wykonal moze nie expresowo, ale widac ze dokladnie. Typowy robotnik z Austrii hihi, znalazlam go na slupie ogloszeniowym!

Czarna Lista:

-Tynki - niestety stracilam do nich nr tel., byl to Pan Maichal, niestety w ostatni dzien ich pracy...zginal mi tel! Zenada, bezczelnosc, rece opadaja. Wzieli kase i nie skonczyli, musialam prosic ojca na szybkiego zeby podgonic. Pan Michal lat okolo 40, bialy samochod dostawczy i pochodzi z olkusza wiec UWAZAJCIE!

Czekamy na meble kuchenne, maja byc do dwoch tygodni, wiec wtedy cos napewno jeszcze skrobne. Pozdrawiam

Witam,

Chciałabym dodać na białą listę naszą ekipę od stanu surowego:

firma Eskabud z Bochni http://www.eskabud.pl/ (bardzo dobra współpraca, wszystko w terminie, zgodnie z kosztorysem, niezależny kierownik budowy nie miał żadnych zastrzeżeń).

pozdrawiam :)

A ten Pan Marcin od gładzi to ile za metr gładzi brał? :)
on robił mi całą wykończeniówkę wsio więc wiesz zawsze to troszkę inaczej się liczy niz np przy kładzeniu gładzi tylko samej :) trzeba dzwonić do niego i pytać zaprosic na wycenę .

Czarna Lista

BoMar2, Zakopiańska 56

Dobrze Wam radzę lepiej unikać tej firmy, szkoda stresu i nerwów, personel jest nieprzeszkolony, wprowadzają w błąd, magazyn 30 km od siedziby, na towar czeka się miesiącami, itd. itd, poprostu ręce opadają.