Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biała lista pan Andrzej Moskała Wykonał u mnie całą budowe od samego poczatku (oprucz tynki wewnetrzne która robiła inna ekipa i znalazła sie na czarnej liście) Pan Andrzej potrafi doradzic podpowiedziec załatwic materiały taniej (zna wiele skladow budowlanych gdzie ma duze rabaty)

Szczerze polecam

kontakt : Andrzej Moskała 606 154 815

[email protected]

Zapraszam do mojej galerii wykoaną przez p.Andrzeja

BIAŁA LISTA

Pana Sławek z ekipą z firmy IWENT.

Zrobil sprawnie i bez dyskusji poprawki i szybko.Jeżeli ktoś będzie miał ochotę to podaję numer 500 040 907

A co zrobił - jeśli to nie tajemnica ? ;)

Żadna tajemnica. Poprawki po poprzednich budowalńcach (belki podokienne tarasowe, belki nadproża - podniesienie lub obniżenie, ścianki działowe.

Firma Mikulski z ul. Portowej - czarna lista za podejscie do klienta.

Przed weekendem zamowilem studnie drenarska, przyjechala, za transport 15km zaplacilem 50zl (przyjechal jakis citroen berlingo z rura na dachu).

W czasie weekendu okazalo sie, ze jednak nie jestem w stanie jej uzyc bo nie uda sie zrobic wykopu, zadzwonilem w poniedzialek czy moge oddac - moge oddac. Zadzwonilem w srode zeby potwierdzic date dostarczenia do nich i slysze, ze jednak rury juz nie moge oddac.

Argumentacja: jak to chce oddac Pan rure, my ta rure Panu wieziemy, Pan zaraz chce ja oddac i co my z tego mamy? Prosze pomyslec ile kosztowal transport, przeciez my na tym stracimy.

Napewno straca - ale klienta, co najmniej w mojej osobie.

Witam

Szukam dobrej ekipy do ocieplenia poddasza licze na waszą pomoc Pozdrawiam

U mnie właśnie ocieplają i idzie im to sprawnie. Robią też konstrukcje i ścianki g-k. Możesz zadzwonić i zapytać o terminy.

Namiary na pana Artka tel. 513 077688. Możesz powołać się na Rafała.

pzdr