amiazga 09.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy mógłby ktoś mi polecić wykonawcę do cokołu z płytek klinkierowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 10.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Potrzebuję elektryka do rozprowadzenia instalacji, z białej listy rzecz jasna:)będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 10.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Bardzo proszę o namiary do kogoś kto solidnie i terminowo wykonuje meble kuchenne na zamówienie. Ja mogę wstępnie polecić mojego wykonawcę; wstępnie bo u mnie jeszcze nie zrobił, tzn. on już jest gotowy, ale ja przesuwam terminy... A mogę polecić, bo wziąłem go po obejrzeniu tego co zrobił u moich znajomych i było OK. U mnie na razie przeszedłem etap projektu (miałem kilka wersji, po różnych zmianach koncepcji, ale cierpliwie dostosowywał) i zamówienia, realizacja czeka, jak wyżej pisałem. W pełni będę mógł go polecić pewnie za jakiś miesiąc, jak już u mnie zainstaluje wszystko - oprócz mebli przez niego wziąłem też sprzęty do kuchni (kuchenka, mikrofala, zlew, piekarnik, lodówka) - sumaryczna cena porównywalna do znalezionych na Internecie (głównie dzięki b. dobrej cenie na lodówkę) i również w następnym etapie będę brał szafę do przedpokoju, szafkę na buty, itp. Jeśli jesteś zainteresowany, to kontakt mogę wysłać na priv, chociaż tak jak pisałem, z własnego doświadczenia jeszcze go w pełni nie sprawdziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 10.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 amiazga - a dużo drożej wychodzi, niż np. IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja wczoraj odebrałam moją kuchnię zdjęcia w mojej galeri chłopak robił mi kuchnię szafę i meble w kotłowni zamówiłam jeszcze szafę do sypialni i takie tam nie jest drogi mnie się podoba wykonanie P. Piotr 501-520-925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 10.05.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 amiazga - a dużo drożej wychodzi, niż np. IKEA? Nie wiem, ile wychodzi w Ikea, bo nie sprawdzałem - jakoś mam uprzedzenie do tego sklepu (w przeciwieństwie do mojej żony ). Panowie od kuchni wyliczyli mi na 12 tys. za komplet mebli z frontami fornirowanymi, w sumie meble na długości po ścianach 8,2m, w tym szuflady narożne i dużo szuflad Blum'a (chyba tak to się pisze - chodzi o to, że się w pełni wysuwają i same się domykają bez trzaskania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 11.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 amiazga - a dużo drożej wychodzi, niż np. IKEA? Nie wiem, ile wychodzi w Ikea, bo nie sprawdzałem - jakoś mam uprzedzenie do tego sklepu (w przeciwieństwie do mojej żony ). Panowie od kuchni wyliczyli mi na 12 tys. za komplet mebli z frontami fornirowanymi, w sumie meble na długości po ścianach 8,2m, w tym szuflady narożne i dużo szuflad Blum'a (chyba tak to się pisze - chodzi o to, że się w pełni wysuwają i same się domykają bez trzaskania). A duża kuchnia? To sobie ze swoją porównam zgrubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 11.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A duża kuchnia? To sobie ze swoją porównam zgrubsza. Kuchnię mam około 16,5 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Proszę, nie ciągnijcie już pogaduszek, to nie miejsce na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 11.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Proszę, nie ciągnijcie już pogaduszek, to nie miejsce na nie Nie są to pogaduszki, ale uściślanie cech wykonawcy (cena jest sprawą dość istotną ). Amiazga - dzięki. Nie polecam firmy KlimaKom - lista, powiedzmy, szara, bo w końcu u mnie nie robili, ale podejście do klienta bardzo mi się nie podobało. W siedzibie-biurze na Klimeckiego pan był opryskliwy i nerwowy, ale uznałam najpierw, że może ma zły dzień. Potem nieco narzucał wizję kominka (wiedział lepiej, co mi się bardziej podoba ), ale masakra nastąpiła przy cenach (b. wysokie) i szczegółach. O ile rozumiem, że firma może montować tylko kominki określonej firmy, o tyle narzucanie zakupu wkładu u nich po cenie 500 zł. wyższej, niż rynkowa i mówienie, że jak u nich nie kupię, to nie zamontują - jest tragicznie głupie. Inna sprawa - Pan twierdzi, że wykona wszystko, a jak sugeruję cegły, to on mówi, że on się z tym babrać nie będzie i niech będzie okładzina ceglana taka a taka (efekt zupełnie inny), etc. - generalnie foch nad fochy, sam wiem lepiej, co Pani chce. Kominek zrobił mi w końcu o 1/3 taniej, niż KlimaKom, wspomniany wyżej pan Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 13.05.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przyłacza wodne oraz kanalizacyjne Jurgała Tomasz 692-032-482 .Wszystko rewelacynie cięzka robota uzbrojenie 6 działek w wode i kanalizację .Cena najtańsza .Godny polecenia Czy możesz powiedzieć skąd jest ten człowiek? Czy ewentualnie ktos może polecić kogos od przyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 13.05.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jesli chodzi o Radeckiego podałam na prv telefon Aguleczka, mogę prosić o namiar na tego Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 14.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 potrzeboje namiar na kogoś kto zrobilby mi przyłącz wody do budynku - uczciwego i nie drogiego - długość przyłącza 8 mb , wykop 1m w piasku - ciekawe ile to będzie kosztować (jeden "mafiozo" krzyknał sobie 3 tyś. gdzie materiały policzyłem w sklepie za 350 zl . Czy ktoś z forumowiczów miał podobny przyłącz i ciekaw jestem ile zapłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 14.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 potrzeboje namiar na kogoś kto zrobilby mi przyłącz wody do budynku - uczciwego i nie drogiego - długość przyłącza 8 mb , wykop 1m w piasku - ciekawe ile to będzie kosztować (jeden "mafiozo" krzyknał sobie 3 tyś. gdzie materiały policzyłem w sklepie za 350 zl . Czy ktoś z forumowiczów miał podobny przyłącz i ciekaw jestem ile zapłacił Polecam Pana Tomasza, tel. 692 032 482. Ja zapłaciłem 3 tys. za ok. 25 mb łacznie z przewiertem pod drogą asfaltową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 14.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Właśnie p. Tomaz powiedział mi 3 tyś. (8mb) argument ...."bo taka jest cena" - a może ogoś innego ! - robota jeden dzień, inne koszty po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 14.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Właśnie p. Tomaz powiedział mi 3 tyś. (8mb) argument ...."bo taka jest cena" - a może ogoś innego ! - robota jeden dzień, inne koszty po mojej stronie To zapytaj p. Marka, zobaczymy co powie: 502 33 18 25. Okolice Wieliczki, ale może działa taż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan r 14.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Poszukuję ekipy do budowy domu od fundamentów po dach (sierpień,wrzesień)w Krakowie.Proszę o namiary [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Że spytam nieśmiało: ile stron z tego wątku przeczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 W tym jest żecz że nikomu nie chce się wertowac stronek od samego początku by coś znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 15.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bardzo proszę o namiar na solidnego wykonawcę tynków cem-wap. Polecany tutaj Pan Żmuda ma niestety dalekie terminy. Był tu polecany pan Robert Pilch. Jeśli ktoś ma to bardzo proszę o telefon do niego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts