Sloneczko 20.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Należy Ci się upust cenowy. Spróbuj powalczyć, nawet z pomocą FK: http://www.federacja-konsumentow.org.pl/ , gdybyście sami nie dali rady.Powinni dostać po nosie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.05.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 BIAŁA LISTA: DACH okolice Krakowa i nie tylko (pracują również na Śląsku i innych terenach):polecany kilkakrotnie na forum Janusz Kozyra - Tel. 608 417 029 Wykonywali dach - sprawnie, solidnie, baaardzo dokładnie. Firma posiada właśny, nowoczesny sprzęt pomocny w wykonaniu prac. Ekipa miłych, sympatycznych i pracowitych chłopaków. Cena bardzo przystępna i uzgodniona na początku nie uległa zwiększeniu po zakończeniu, prace przebiegają w sympatycznej atmosferze, a panowie chętnie doradzają w kwestiach budzących wątpliwości. Nie stanowiło problemu rozładowanie materiałów przywożonych na budowę, ewentualnie zakup drobiazgów, których w danym momencie zabrakło. Zdecydowanie biała lista!!!Wiem, że Pan Janusz wykonuje również stany surowe, tynki, wylewki i ocieplenia i z przyjemnoscią skorzystam z dalszych usług Jego firmy, bo przewinęło się u nas już sporo ekip, ale żadna nie była tak dobra jak ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 21.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy miał ktoś doświadczenie z firmą Gurbl Budownictwo Państwa Lenartowiczów (Węgrzce Wielkie k. Niepołomic)? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kotvitz 21.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy znać ktoś dobrego (sprawdzonego) wykonawcę kompleksowego (do stanu pod klucz), który działa w okolicach Wieliczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy znać ktoś dobrego (sprawdzonego) wykonawcę kompleksowego (do stanu pod klucz), który działa w okolicach Wieliczki ? wspominany przeze mnie pan Janusz Kozyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendryt 22.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A czy ktoś miał doświadczenia z firmą Krzysztofa Wajdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 22.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czy ktoś zna dobrego wykonawcę schodów samonośnych drewniano-metalowych? Czy ktoś korzystał z usług Pana Wróblewskiego (zachwalanego na forum, ale jako wykonawcę parapetów), czy robił komus takie schody lub może jakies nowe namiary.Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 22.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czy ktoś zna dobrego wykonawcę schodów samonośnych drewniano-metalowych? Czy ktoś korzystał z usług Pana Wróblewskiego (zachwalanego na forum, ale jako wykonawcę parapetów), czy robił komus takie schody lub może jakies nowe namiary. Z góry dziekuję U mnie schody robiła firma z Podkarpackiego - http://www.janusz-kazak.xt.pl/, z tym że były to schody na betonie. Schody b. ładnie wyglądają, chociaż trochę mi zakurzyli salon i klatkę schodową (szlifowaniem) Nie wiem też, czy będą mieli czas, bo chciałem, żeby mi jeszcze zrobili podbitkę, to mówili, że na razie nie dadzą rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 22.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Savik i oola możecie mi napisać ile wam wzięli za tynki cementowo-wap? Cena z materiałem czy bez? Z góry dziękuję! Za samą robociznę 12 pln/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 23.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Nie wiem czy to pytanie jest właściwe w tym temacie, ale co tam, w końcu to tez jakis wykonawca Potrzebuję namiary na jakiegoś architekta wnętrz, który ze mnie nie zedrze ostatnich spodni Potrzebuję zrobić projeky łazienek i salonu. Dzięki za wszystkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 24.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przyłacza wodne oraz kanalizacyjne Jurgała Tomasz 692-032-482 .Wszystko rewelacynie cięzka robota uzbrojenie 6 działek w wode i kanalizację .Cena najtańsza .Godny polecenia Czy możesz powiedzieć skąd jest ten człowiek? Czy ewentualnie ktos może polecić kogos od przyłączy? czy najtańsze to bym .... polemizował moje przyłącze P.Tomasz wycenił (8mb) na 3 tyś - bo takie są ceny !!!? u innego uzgodniłem 1,3 tyś - i tak uważam że drogo - z tego materiał 400 zł - wszyscy krzyczą że materiał drogi a to nie prawda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi08 24.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 amiazga dzięki za odpowiedź. I jaka podłogę wybrałeś?? Do pokojów z podłogówką mam parkiet dwuwarstwowy ParatDos dąb i ParatDos doussie, a do tych bez podłogówki mam parkiet dębowy 16 mm grubości, żeby był równy poziom - bo parkiet ParatDos ma 13 mm, a miałem około 2 mm różnicy w poziomach. I jak "wyszedł" pakiet dębowy? Jeśli lakierowny to proszę o podaie kosztu m2.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 25.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Przyłacza wodne oraz kanalizacyjne Jurgała Tomasz 692-032-482 .Wszystko rewelacynie cięzka robota uzbrojenie 6 działek w wode i kanalizację .Cena najtańsza .Godny polecenia Czy możesz powiedzieć skąd jest ten człowiek? Czy ewentualnie ktos może polecić kogos od przyłączy? czy najtańsze to bym .... polemizował moje przyłącze P.Tomasz wycenił (8mb) na 3 tyś - bo takie są ceny !!!? u innego uzgodniłem 1,3 tyś - i tak uważam że drogo - z tego materiał 400 zł - wszyscy krzyczą że materiał drogi a to nie prawda ! ja płaciłem 50zł/mb już z materiałem. (przyłącze wodne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 25.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Do pokojów z podłogówką mam parkiet dwuwarstwowy ParatDos dąb i ParatDos doussie, a do tych bez podłogówki mam parkiet dębowy 16 mm grubości, żeby był równy poziom - bo parkiet ParatDos ma 13 mm, a miałem około 2 mm różnicy w poziomach. I jak "wyszedł" pakiet dębowy? Jeśli lakierowny to proszę o podaie kosztu m2.Pozdrawiam Parkiet dębowy gotowy (dwuwarstwówka lakierowana Paratdos Natur) mam już położony, tylko bez listw bocznych - wygląda ok, chociaż zweryfikuje to jeszcze żona Koszt m2 to około 180 zł (nie wliczając listw). Parkiet dębowy lity klasa Markant mam położony, ale nie polakierowany, więc na razie jeszcze "nie wygląda" - koszt m2 na gotowo ma być około 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Proszę Was, takie pytania i odpowiedzi można sobie uskuteczniać na privie. Nie rozmydlajcie tematu Białych i Czarnych list. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 29.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zdecydowanie Biała Lista: geodeta Artur tel 506464699Po raz kolejny korzystając z jego usług jestem pod wrażeniem jego pracy.Przygotowany do pracy,rzetelny i co najważniejsze terminowy.Ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazeusz 29.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam,chcialbym przestrzec Panstwa przed fachowcem z Krakowa (Krzysztof Szuszkiewicz), ktory poza tym, ze mozna z Nim milo pogawedzic to do roboty sie nie przyklada, nie wiem czy to z braku checi czy umiejetnosci, ale mysle, ze kazdego po trochu, ceny z sufitu (a przynajmniej z gornej polki)(plytki - 45 pln/m2, malowanie - 12 pln/m2, przeniesienie punktu elektrycznego/wodnego - 70 pln/szt, burzenie sciany - 120 pln/m2 + wynoszenie gruzu - 60 pln/m2, szlifowanie plytek - 80 pln/mb itd.). Stosunek jakosc/cena - tragedia. Jesli ktos sie nie orientuje w temacie (jak ja) to kaplica. Facet z polecenia niby i wydawalo sie, ze zna sie na rzeczy, niestety efekt koncowy mierny. Podejscie na zasadzie "tego nie bedzie widac", "inaczej sie tego nie da", "z tym za duzo roboty" itd. Zwrocisz uwage - obraza. Brak katow prostych, gubione piony, poziomy, nierowna fuga, postrzepione plytki, otwory w plytkach zero precyzji, katowniki aluminiowe ciete (lamane wrecz) cegami, rurki na grzejnik wyprowadzone pod roznymi katami (mniej wiecej tak \/ zamiast ||), rewizja pod wanne przyklejona na klej. Okazalo sie, ze otwor przelewowy nie byl podpiety! Musialem plytke stluc mlotkiem. Mialy byc niby ekstra narzedzia, a byla jedynie najprostsza maszynka do ciecia plytek. Oprocz lazienki bylo jeszcze troche wyburzania i gipsowania, i tutaj to samo, nierownosci i brak katow prostych, wystajace profile itd. Nie bede sie rozpisywal bo za duzo by tego bylo. Zapraszam do obejrzenia zdjec w galerii ( http://fotoforum.gazeta.pl/a/34002.html ) . Generalnie ODRADZAM TEGO PANA. Nigdy wiecej. Strata nerwow, materialu i pieniedzy. Zdjecia http://fotoforum.gazeta.pl/a/34002.html pozdrawiam,Piotr Bazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 30.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców. http://www.sekretalarm.pl/1457.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 30.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Paweł Goś 501356044, u nas w mieszkaniu Satel w jego wykonaniu działa już 10 lat, to samo w domu u naszych znajomych, w dużym mieszkaniu u innych znajomych, w biurze,etc. wszyscy zadowoleni, ponadto naprawdę sprząta, a nawet zamiata ładnie po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts