Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DO BIAŁEJ LISTY zapisuję skład STC w Skawinie, super obsługa!! Dowożą wszystko na czas, mozna robic zwroty. Obsługa komunikatywna i pomocna. Jak na razie jestem zadowolona.

STC 2 (Skawina Tyniecka 1)jeśli chodzi o jasność :)

Ja u nich kupowałem większość materiałów na budowę. Ceny i obsługa bardzo fajna.

Halny idzie czy co??

pan r - zadzwon do Stanislawa Madei

wykonawca stanu surowego, polecny juz tutaj na forum - ja tylko potwierdzam S. Madeja tel. 606838128 (ściany równiutkie, stropy solidne, kominy proste, pracownicy OK, doradzą i nie wydziwiają)

pan r

Madeje to wybij sobie z głowy. Do dzisiaj wspominam go z najgorszej strony i jeszcze nie wywiązał się z prac. Był najgorszym wykonawcą jak do tej pory na mojej budowie. Każda następna ekipa klnie na nich jak diabli.

Szkoda gadać co to za papracze.

APEL: NIE ZASMIECAJMY TEGO WATKU!!!

Tutaj tylko wpisujemy namiary na ekipy ktore polecamy / nie polecamy + informacja dlaczego. Wtedy strona jest przejrzysta i latwo w niej cos odnalezc.

Dzial ogloszen "poszukuje firmy" - jest gdzie indziej. Pytanie "Co / Kogo polecacie" tez jest zbednym pytaniem - wystarczy przegladnac caly watek i ma sie jasnosc kogo polecamy a kogo nie.

Ja bardzo polecam firmę budowlaną FHU FABER ze Skawiny!!!!

Budują mi dom w Krakowie, bratu już wybudowali i są naprawdę solidni! tak zwanej fuszery u nich nie znajdziecie!! Właściciel czuwa nad wszystkim!

Wpisuję firmę FHU Faber na śnieżno - BIAŁĄ listę!!!

Namiary: tel. 509944888

Witajcie,

Dodajemy zdecydowanie na białą listę ekipę brukarzy. - P. Krzysiek 507174 213

Chłopaki których, żeśmy znaleźli chętnie podjeli robotę i nie dość, że super doradzili w sprawie spadków, korytek itp, załatwili kostkę taniej niż na składach no i dobrze położyli kostkę to na dodatek zrobili to nie drogo a pożądnie.

Ekipa młoda, uprzejma i co żadko się spotyka sprzątali po sobie.

Pozdrawiamy

Sabrysek

Ja także mogę ich polecić. Właśnie niedawno położyli u nas kostkę. Jesteśmy zadowoleni. Miła, konkretna ekipa.