Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DO BIAŁEJ LISTY zapisuję skład STC w Skawinie, super obsługa!! Dowożą wszystko na czas, mozna robic zwroty. Obsługa komunikatywna i pomocna. Jak na razie jestem zadowolona.

STC 2 (Skawina Tyniecka 1)jeśli chodzi o jasność :)

Ja u nich kupowałem większość materiałów na budowę. Ceny i obsługa bardzo fajna.

Halny idzie czy co??

pan r - zadzwon do Stanislawa Madei

wykonawca stanu surowego, polecny juz tutaj na forum - ja tylko potwierdzam S. Madeja tel. 606838128 (ściany równiutkie, stropy solidne, kominy proste, pracownicy OK, doradzą i nie wydziwiają)

pan r

Madeje to wybij sobie z głowy. Do dzisiaj wspominam go z najgorszej strony i jeszcze nie wywiązał się z prac. Był najgorszym wykonawcą jak do tej pory na mojej budowie. Każda następna ekipa klnie na nich jak diabli.

Szkoda gadać co to za papracze.

APEL: NIE ZASMIECAJMY TEGO WATKU!!!

Tutaj tylko wpisujemy namiary na ekipy ktore polecamy / nie polecamy + informacja dlaczego. Wtedy strona jest przejrzysta i latwo w niej cos odnalezc.

Dzial ogloszen "poszukuje firmy" - jest gdzie indziej. Pytanie "Co / Kogo polecacie" tez jest zbednym pytaniem - wystarczy przegladnac caly watek i ma sie jasnosc kogo polecamy a kogo nie.

Gosiu, najgorsze tutaj są dyskusje nie na temat, więc nie spierałabym się o pytania n/t wykonawców godnych polecenia.

Gdy ktoś o takiego zapyta, najczęściej ktoś inny podaje namiary, a przecież wykonawcy się zmieniają i wciąż dochodzą nowi. W sumie jest to ułatwienie, prawda?

Ja bardzo polecam firmę budowlaną FHU FABER ze Skawiny!!!!

Budują mi dom w Krakowie, bratu już wybudowali i są naprawdę solidni! tak zwanej fuszery u nich nie znajdziecie!! Właściciel czuwa nad wszystkim!

Wpisuję firmę FHU Faber na śnieżno - BIAŁĄ listę!!!

Namiary: tel. 509944888

z czystym sumieniem polecam firmę Kowalbud u mnie robili ocieplenie poddasza i ocieplenie budynku- bardzo dokładni, rzetelni i naprawdę ok cenowo tel.510-804-034

Witaj, czy możesz podać ile brali z m2 ocieplenia z zewnątrz?

BIAŁA LISTA:

Dachy - Franek Wrona 513 067 338

i dla przypomnienia, budowa (kompleksowa) - Krzysztof Romanek 887 872 413 http://www.romanek.abc.pl/

Uczciwi i dokładni, można ich zostawić na budowie bez opieki!

Witajcie,

Dodajemy zdecydowanie na białą listę ekipę brukarzy. - P. Krzysiek 507174 213

Chłopaki których, żeśmy znaleźli chętnie podjeli robotę i nie dość, że super doradzili w sprawie spadków, korytek itp, załatwili kostkę taniej niż na składach no i dobrze położyli kostkę to na dodatek zrobili to nie drogo a pożądnie.

Ekipa młoda, uprzejma i co żadko się spotyka sprzątali po sobie.

Pozdrawiamy

Sabrysek

Ja także mogę ich polecić. Właśnie niedawno położyli u nas kostkę. Jesteśmy zadowoleni. Miła, konkretna ekipa.

Zastanawiam się tylko jak można było pozwolić gościowi na taką dewastację ... przecież nie zrobił tego w 1 dzień ???

Po pierwszym dniu powinien wyleciec na pysk !!!

i jeszcze dostał kasę ! ! !