bm_mi 29.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 czy jest ktoś na forum, komu wykonywał instalacje elektryczne p. Krzysztof Barket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 29.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 może ktoś napisze coś odnośnie składów budowlanych w Michałowicach? Może jest jakiś w którym warto a może jest taki od którego należy się trzymać z daleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 01.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 może ktoś napisze coś odnośnie składów budowlanych w Michałowicach? Może jest jakiś w którym warto a może jest taki od którego należy się trzymać z daleka? co do składów korzystałem i korzystam z LUSKAR1 ( pytaj o Pawła Dziadowicza) bez problemów i zawsze na czas a nawet majstry jak cos potrzebują jadą i biorą a ja w piatek mam fakturkę mailem:) Interwencyjnie Nowy Dom Juniora bo tu na piechote mam:) a pytałeś jeszcze o koparkowego.... ja ciągle korzystam z jednego porządny człowiek a i łyżka ci domu nie uszkodzi:) Jacek 608 277 913 z Woli Wiecławskiej. Geodeta .. szybko i rozsadnie to Wojtek Janiga... tel gdzies znikła.. ale biuro ma naprzeciwko przystanku autobusowego przy światłach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szober 01.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chcialem ostrzec przez firma wod-kan, zajmuje sie wykonywaniem przylaczy wody, montazem szamb (mozliwe, ze zajmuja sie tez innymi sprawami, ja na tych 2 poprzestalem). Firma to: Studziżba Władysław Zakład Instalacji Wodno-Kanalizacyjnych i CO, tel. 501-472-807, ul. Myslenicka (Panorama firm podaje ulice Wyslouchow z numerem stacjonarnym). Ja też nie mogę powiedzieć nic dobrego - zwodzenie i nieterminowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 01.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chcialem ostrzec przez firma wod-kan, zajmuje sie wykonywaniem przylaczy wody, montazem szamb (mozliwe, ze zajmuja sie tez innymi sprawami, ja na tych 2 poprzestalem). Firma to: Studziżba Władysław Zakład Instalacji Wodno-Kanalizacyjnych i CO, tel. 501-472-807, ul. Myslenicka (Panorama firm podaje ulice Wyslouchow z numerem stacjonarnym). Ja też nie mogę powiedzieć nic dobrego - zwodzenie i nieterminowość. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czarna listanie wiem czy było, ale kolega budował z nimi i porażka Przedsiębiorstwo Budowlane AGBUDszczególnie uważać na Aleksandra Gruszkę a tu kolegi strona ich "wychwalająca" http://www.agbud.w8w.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterix38 03.07.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 może ktoś napisze coś odnośnie składów budowlanych w Michałowicach? Może jest jakiś w którym warto a może jest taki od którego należy się trzymać z daleka? Luskar1 ten w Zielonkach i Michałowicach są drodzy, tańszy jest Dom Juniora natomiast rozważ Bud met obok Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 03.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Asterix... budmet tak.. zwlaszcza mariusz;) ale powiem ci ze nie prawda ze luskar jest drogi...systemy kominowe duzo taniej niz budmet.... poroterm tez ale fakt bloczki juz nie:) styrodur.. trzeba dzwonic i pytac:) tak najlepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admos 04.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Czy ktoś zna firmę Krisbud, pan Krzysztof Woźniak z Grabówek?Mam od nich ofertę, ale wydają się trochę drodzy (przy 50mb ogrodzenia i 200m2 kostki):- Fundament pod ogrodzenie: 150zł/mb robocizna za wykop, betonowanie + cena za piasek,cement, zbrojenie- Za montaż ogrodzenia prefabrykowanego 80zł/m2 słupków w rozwinięciu (192 zł/słupek 0,4x0,4x1,5) i 80zł/m2 murków, materiał po mojej stronie.- Kostka: 120 zł/m2 kostki z podbudową, jeśli podbudowa jest wykonana to 40zł/m2 + oczywiście koszt kostki, krawężników- Fundament pod bramę przesuwną 300złJak widzicie te ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 04.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ja miałem ofertę za 130 zl z podbudową i kostka w cenie - ale granitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 05.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Może poleci ktoś dobrych i niedrogich chydraulików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-i-R-o 05.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Biała lista *Ja polecam swojego kierownika budowy, polecony od znajomych. Pan Heniu człowiek konkret ... do dogadania. tel. 505135748*Ostatnio robiliśmy wylewki: pan Rafał tel. 502415402 Polecam !*Okna drewniane z RenPol też mogę polecić.*Tynki gipsowe maszynowe Pan Nowak 600488082 jest z Olkusza ale robi też w Krakowie.*Skład Budowlany w Dojazdowie Marfi2000 Czarna Lista Fuszermani gdzieś z okolic Bochni firma budowlana Robert Luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 06.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Szukam firmy, która mi rynny założy. Ekipa mnie wystawiła właśnie, później o nich napiszę, bo liczę jeszcze, że chociaż spróbują się zrehabilitować - to, co mi wcześniej robili było bardzo dobre. :/ Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 06.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 prosze o namiar na jakiegoś fachure od ogrodzenia tz. murek (wykop +beton w szalunku) i słupki - potrzebuje kogoś z tz. jajem i w normalnej cenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 06.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 proszę o namiary na kogoś do wykonania schodów drewnianych ...znalazłem w jakimś starym poście o Panu Leonie z Kalwarii, może ktoś ma do niego numer tel. ? (autor postu nie odpowiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 07.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ogrodzenia: pan Mariusz - robi siatkę z podmurówką i bez, koszmarnie się robota przeciąga, no ale jest zrobione nawet ok i niedrogo: tel. 606436995 Schody drewniane - terminy straszne, ale ceny ok: http://www.schodydrewniane.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sputer 07.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Rowniez prosze o jakiego fachowca do ogrodzen, ten sam problem z szalunkami. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jaka kwota jest akceptowalna za zrobienie ogrodzenia? bez materiału?Standard wykonania:Słupki z teownika - spawane nakrętki do słupka lub słupki okrągłe z allegroWykop na 1,2 pod słupek zalany betonemMurek szalowany wyrównana ziemia murek wysokosci 20 cm szerokosci 20 cm Pytam dlatego ze duzo takich murków zrobiłem po rodzinie i zastanawiam sie nad zalozeniem działalnosci czy kwota 50 zł dla Was była by akceptowalna? za 1 mb ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sputer 07.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Ja mysle, ze bylbym zainteresowany. Potrzebuje zamienic ok 5-6 mb ogrodzenia plywajacego, na ogrodzenie postawione na fundamentach, dodatkowe zrobic maly drenaz wzdluz ogrodzenia. Dalby Pan rade cos takiego wykonac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 07.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 KOMINEK GRZEWCZY Biała lista. Z kaflami lub bez.pan. Jacek Białko tel.604731880.Kilka dni temu u mnie skończył i jestem bardzo zadowolony.Profesjonalnie i szybko. Z pełnym doradztwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts