Marepel 22.07.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja byłam zadowolona. a nie żebym kokosy zarabiała, nawet niższe ceny niż w Krakowie. Np za m2 fliz 40 zł /za położenie/ Trudno mi powiedzieć ile bierze np za fundamenty czy tynki bo ja się dogadałam od totalnej całości, nawet z malowaniem. Marepel, A ceny Pan Jan ma dobre ? Jak słyszę jak szeroki wachlarz usług jest w stanie wykonać - od razu kojarzy mi się to z wysokimi cenami. Ale może mam tylko złe doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__29 22.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wiem, że jest specjalny watek na forum dot. okien ale mocno męcze się z wyborem okien - byłem w kilku firmach polecanych na forum ale jakość obsługi w wiekszości z nich "powaliła mnie na kolana" - oczywiście in minus. Chodziło o informacje na temat ich produktów a miałem wrażenie, że mam zostawić zamówienie i o nic nie pytać. Niektórzy wręcz powtarzali "już Panu o tym mówiłem...". Moje pytanie gdzie zamówić dobre okna i nie być potraktowany jak intruz. PS. odwołanie sie do forum M czyli ujawnienie, że czyta się forum to prawie skazanie na wygnanie z punktu sprzedaży (w kilku przypadkach) Ja polecam firmę Eco-dom z ul. Dietla. Zamawiałam u nich okna z roletami. Bardzo dobra współpraca. Pan wszystko dokładnie opisał. Jak narazie same plusy. Montaż okien mam 23 lipca więc wtedy wypowiem się więcej. Okna PCV z firmy Okno-Pol. [size=18]CZARNA LISTA[/size] odradzam fimę http://www.krakowokna.pl ( strona www chyba juz niedziała ) 0-12 626-20-41. Umowę na zakup i montaż okien podpisałam dokładnie 7 tyg temu, czas realizacji miał byc do 3 tyg, dziś jest 22 lipiec. Nie dzwonia do klienta w celu poinformowaniu go o przesunięciu terminu. Chciałam zerwac z nimi umowę , prosząc o zwrot zaliczki - powiedzieli mi tyle, że zaliczki nie zwrócą ponieważ mogą tych okien nie sprzedać, i że moge się z nimi sądzić!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 22.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A da mi ktoś namiar na jakiegoś sensownego kominiarza?Chciałem omówić z nim pewne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.07.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na północy Krakowa "grasują" http://www.kominiarstwo.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 23.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Na północy Krakowa "grasują" http://www.kominiarstwo.com/ dzięki za pomoc A tak z innej beczki-i to wydaje mi się że mój domek powstaje całkiem niedaleko Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 23.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ucieta_glowa1, ostatnio bardzo sympatycznie reklamuje się w radiu VOX FM niejaki Kurdziel http://www.kurdziel.pl/ i widzę że jest na rynku ponad 30 lat. Może tam spróbuj zapytać? drogi! porównywałam to wiem u nas robił kasprzyk - polecałam go tu na forum i trzeba by przeszukac watek bo namiary mi gdzies z telefonu uciekły niestety... a zadowoleni jesteśmy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolderik 27.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Jestem na etapie wykończenia mieszkania. Przejrzałam wątek, który wydaje mi się zbiorem najbardziej mnie interesujących informacji - czyli dobrych (i złych) fachowców z Krakowa i okolic. Nie znalazłam jednak polecanej firmy do kompleksowego wykończenia mieszkań - czy ktoś taką firmę może polecić? Kompleksowy - czyli ścianki działowe (burzenie i tworzenie nowych, łazienka (kafelki, biały montaż), elektryka, malowanie, montowanie drzwi. Będę wdzięczna za informacje lub ewentualnie wskazówkę w jakim dziale szukać takiej informacji . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Murarze to murarze, nie tylko budują domy, ale wykańczają je w środku Jeśli tylko będą mieli czas, zrobią Ci mieszkanie solidnie i niedrogo. Namiar jest w pierwszym wpisie na poprzedniej stronie: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-900.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolderik 28.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dziękuję za podpowiedź W międzyczasie przewertowałam dokładniej wątek, znalazłam parę namiarów i już podzwoniłam . Panowie mili, pewnie będziemy się umawiać na wstępne spotkania, jedyny problem taki, że terminy wstępnie na wrzesień / październik, a ja chciałam już w sierpniu zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 28.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Czy znacie kogoś kto mógłby poprawić obróbke blacharską kominów ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 29.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Niedrogi i sprytny ELEKTRYK - p. Pawel - 600 288 490. Dziala Krakow i poludniowe okolice. Mi robil instalacje w calym domku, znajomym przerabial w mieszkaniu. Jestesmy zadowoleni - wiec dopisuje do bialej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maguss 29.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 CZARNA lista...wzieli pieniądze zepsuli dach i poprostu sobie ucieki... Pan nazywa sie Stanisław MIkulski mieszka w Korzennej k/Nowego Sącza ! robią dachy, więzbe i krycie blachą lub dachówką. MAsakra dobrze ze na koniec budowy spotkałam sie z takimi ludzmi...bo pewnie odechciałoby mi sie budowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maguss 29.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 CZARNA lista...wzieli pieniądze zepsuli dach i poprostu sobie ucieki... Pan nazywa sie Stanisław MIkulski mieszka w Korzennej k/Nowego Sącza ! robią dachy, więzbe i krycie blachą lub dachówką. MAsakra dobrze ze na koniec budowy spotkałam sie z takimi ludzmi...bo pewnie odechciałoby mi sie budowania ! a jaki jest plus ze uciekli...? nie zniszczyli mi blachy bo moge smialo sądzic po wykonaniu przez nich więzby,foliowania i łacenia, ze tak wlasnie by było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ... Pan nazywa sie Stanisław MIkulski mieszka w Korzennej k/Nowego Sącza ! robią dachy, więzbe i krycie blachą lub dachówką. MAsakra ...! Hansa Klossa wynająłeś do dachu ... ? no, szok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wqreq 30.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Biała Lista Serdecznie polecam Pana Krzysztofa Chwastowicza oto namiary http://www.hydraulik-krakow.lua.pl/ tel. 509548170 Profesjonalne podejście do roboty! Kompleksowe świadczenie usług hydraulicznych każdego działu niskie ceny! Sam go polecam miałem z nim do czynienia i wcale nie żałuje jeśli chcecie dobrego hydraulika to tylko ten : ) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wqreq 30.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Teraz ja chciałem zapytać abyście mi polecili dobrego i w miarę taniego murarza oraz elektryka ,solidne tanie okna pcv mój dom buduje się w Michałowicach k.krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Teraz ja chciałem zapytać abyście mi polecili dobrego i w miarę taniego murarza oraz elektryka ,solidne tanie okna pcv mój dom buduje się w Michałowicach k.krakowa Masz solidną ekipę murarzy na poprzedniej stronie i jeszcze parę razy wcześniej: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-900.htm Okna z pcv też już nieraz polecałam: OKNOPLAN Kraków http://www.oknoplan.pl/ . Gdy myśmy budowali, dali nam najlepsze warunki z których solidnie się wywiązali ( i jako pierwsi zaczęli stosować linię bezołowiową greenline). Budujesz niedaleko P.S. Nie jesteś aby hydraulikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro999 30.07.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Teraz ja chciałem zapytać abyście mi polecili dobrego i w miarę taniego murarza oraz elektryka ,solidne tanie okna pcv mój dom buduje się w Michałowicach k.krakowa Witam - solidny elektryk: p. Jacek 605782039; przy okazji tynkarz: p. Mariusz 508100615; proszę się powołać na inwestora z Brzezia k/Zabierzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maguss 30.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hahahah to prawda że niezłe nazwisko... ale to nie żart ! omijać szerokim łukiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wqreq 31.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Teraz ja chciałem zapytać abyście mi polecili dobrego i w miarę taniego murarza oraz elektryka ,solidne tanie okna pcv mój dom buduje się w Michałowicach k.krakowa Masz solidną ekipę murarzy na poprzedniej stronie i jeszcze parę razy wcześniej: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-900.htm Okna z pcv też już nieraz polecałam: OKNOPLAN Kraków http://www.oknoplan.pl/ . Gdy myśmy budowali, dali nam najlepsze warunki z których solidnie się wywiązali ( i jako pierwsi zaczęli stosować linię bezołowiową greenline). Budujesz niedaleko P.S. Nie jesteś aby hydraulikiem? dziękuje za odpowiedzi . Tak jestem a z kąd to pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts