macio 30.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam Polecam firmę Podwyszyński w Krakowie na ulicy Niwy. Kupowałem u nich dachówkę, rynny, okna połaciowe. Fachowo, rzetelnie, dość dobre rabaty, nie było problemów ze zwrotem dachówek (nadwyżki) jak też z wymianą uszkodzonej roletki, itp. Przy okazji obdzwoniłem podanych wyżej tynkarzy, i terminy na jesień... Jakby ktoś miał namiary na jakąś ekipę proszę o wiadomość!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 05.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie . Polećcie jakiegoś sensownego kierownika budowy .Może nie być tani ,ale musi być zaangażowany w sprawę . Z góry bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 05.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam Polecam firmę Podwyszyński w Krakowie na ulicy Niwy. Kupowałem u nich dachówkę, rynny, okna połaciowe. Fachowo, rzetelnie, dość dobre rabaty, nie było problemów ze zwrotem dachówek (nadwyżki) jak też z wymianą uszkodzonej roletki, itp. Też zamówiłam dachówkę u nich ,przechowają ją u siebie do czasu aż będzie potrzebna na budowie. Kulturalni ,pomocni ,kompetentni i mam nadzieję ,że tak będzie dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 06.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 witam, a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ? będę wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 07.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 witam, a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ? będę wdzięczna za opinie Sam fakt, że chcą przedpłatę na całość już czyni ich mało wiarygodnymi. Potem jak dostaniesz pootłuczone pustaki czy wadliwą dachówkę albo mniej niż zamówiłaś to jak będziesz dochodzić swojego? Przedpłata 100% na materiały budowlane to kupowanie w ciemno. Co do samego skłądu - kolega korzystał z ich oddziąłu w Wołowicach i był zadowolony (było to ze 2 lata temu). Ja tam dzwoniłem za materiałami trzy razy. Raz nie mieli tego co chciałem, a dwa razy mieli sprawdzić i oddzwonić. I nigdy nie oddzownili, więc przestali mnie kompletnie interesowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaO 07.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 My korzystaliśmy z oferty z tego składu. Byliśmy zadowoleni. Jedyną ich wadą jest że z terminowością jest u nich kiepsko, więc jeśli masz terminarz prac napięty to możesz materiału nie otrzymać na czas witam, a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ? będę wdzięczna za opinie Sam fakt, że chcą przedpłatę na całość już czyni ich mało wiarygodnymi. Potem jak dostaniesz pootłuczone pustaki czy wadliwą dachówkę albo mniej niż zamówiłaś to jak będziesz dochodzić swojego? Przedpłata 100% na materiały budowlane to kupowanie w ciemno. Co do samego skłądu - kolega korzystał z ich oddziąłu w Wołowicach i był zadowolony (było to ze 2 lata temu). Ja tam dzwoniłem za materiałami trzy razy. Raz nie mieli tego co chciałem, a dwa razy mieli sprawdzić i oddzwonić. I nigdy nie oddzownili, więc przestali mnie kompletnie interesowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 07.02.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzięki najgorsze że ta zima ( a raczej wiosna) negocjacyjnie sprzyja raczej hurtownikom i producentom , materiały drogie albo wogóle brak, więc dyktują warunki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 07.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaO 08.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Poszukuję ekipy do wylewek i tynków. Jeśli macie namiary na kogoś godnego polecenia to napiszcie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 09.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Poszukuję ekipy do wylewek i tynków. Jeśli macie namiary na kogoś godnego polecenia to napiszcie. Dzięki. Ja tez poszukuję więc się podłączam do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 09.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Mariku: Mogę się wypowiedzieć jedynie o filii "Bean" w Wołowicach.Zauwazyliśmy z ojcem, że pewne materiały u nich są na granicy daty przydatności "do spożycia", konkretnie chodzi o chemię do betonów etc.Moze to jest ich sposób na "tanie" materiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek-Andromeda 11.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Stuk i ManiaO: gorąco polecam firmę DECOR - Michał Gruszkahttp://www.tynkowanie.com.pl/index.html Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki.Aha - i zabudowa poddasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaO 12.02.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Stuk i ManiaO: gorąco polecam firmę DECOR - Michał Gruszka http://www.tynkowanie.com.pl/index.html Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki. Aha - i zabudowa poddasza! Śliczne dzięki. Skontaktuję się z nimi i popoytam o terminy bo teraz to jest największą bolączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 12.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam, czy mozecie polecic sprawdzonych kierownikow budowy, wiadomo ze kierownik nie pojawia sie na budowie codziennie chodzi o to zeby byc zaangazowany, fachowy i stal po stronie inwestora ktory mu za to placi pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 15.02.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Od nich: http://domartic.pl/index.php dostałam swego czasu rzetelną wycenę prac, ale byli dość drodzy, więc nie skorzystaliśmy. Dałam Panu z tej firmy ponad tydzień czasu na kontakt i teraz z czystym sumieniem mogę podzielić się wrażeniami a raczej ich brakiem firma nie ujawnia swej siedziby, więc umówiłam się, że Pan podjedzie po projekt, do wyceny i na tym się nasz kontakt skończył Pan się nie pojawił, wyceny nie mam wiem, że rynek budowlany stoi teraz na głowie, ale mam dość architekta, który zwodzi mnie z terminami okropnie tak więc u mnie ta firma odpadła B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wieliczka 15.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Poszukuje kogos do budowy stanu surowego, otwartego w Wieliczce. Bede bardzo wdzieczny za namiary na solidnych fachowcow. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja77 20.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Nie polecam składów budowlanych Nowy Dom Juniora w Gdowie i Krakowie.Chyba, ze ktoś lubi czekać 2-3 miesiace na zamówione materiały, gdy ekipa murarzy chce juz zacząć pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 22.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam, a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ? będę wdzięczna za opinie Korzystaliśmy i fakt że z terminowością jest ciężko, wymagana duża doza cierpliwości, ale materiał w końcu dostarczyli nawet po dobrej cenie. Do jakości dostarczonego materiału nie mieliśmy zastrzeżeń, chociaż cegła połówkowa rewelacyjna nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Notoco 22.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 DOdam do Bialej listy Firma Gamp System P. Zub 0602 33 10 80 Wlasciciel ma upr Kier budowy Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca. Teraz czekam na pogode i stan surowy .. na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 22.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 DOdam do Bialej listy Firma Gamp System P. Zub 0602 33 10 80 Wlasciciel ma upr Kier budowy Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca. Teraz czekam na pogode i stan surowy .. na wiosne Hmmm..... chwalisz firmę za budowe domów a masz tylko fundamenty??? Troche dla mnie dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts