Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Polecam firmę Podwyszyński w Krakowie na ulicy Niwy. Kupowałem u nich dachówkę, rynny, okna połaciowe. Fachowo, rzetelnie, dość dobre rabaty, nie było problemów ze zwrotem dachówek (nadwyżki) jak też z wymianą uszkodzonej roletki, itp.

Przy okazji :lol: obdzwoniłem podanych wyżej tynkarzy, i terminy na jesień... :o

Jakby ktoś miał namiary na jakąś ekipę proszę o wiadomość!!!

pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Polecam firmę Podwyszyński w Krakowie na ulicy Niwy. Kupowałem u nich dachówkę, rynny, okna połaciowe. Fachowo, rzetelnie, dość dobre rabaty, nie było problemów ze zwrotem dachówek (nadwyżki) jak też z wymianą uszkodzonej roletki, itp.

Też zamówiłam dachówkę u nich ,przechowają ją u siebie do czasu aż będzie potrzebna na budowie.

Kulturalni ,pomocni ,kompetentni i mam nadzieję ,że tak będzie dalej .

witam,

a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ?

będę wdzięczna za opinie

Sam fakt, że chcą przedpłatę na całość już czyni ich mało wiarygodnymi. Potem jak dostaniesz pootłuczone pustaki czy wadliwą dachówkę albo mniej niż zamówiłaś to jak będziesz dochodzić swojego? Przedpłata 100% na materiały budowlane to kupowanie w ciemno.

Co do samego skłądu - kolega korzystał z ich oddziąłu w Wołowicach i był zadowolony (było to ze 2 lata temu). Ja tam dzwoniłem za materiałami trzy razy. Raz nie mieli tego co chciałem, a dwa razy mieli sprawdzić i oddzwonić.

I nigdy nie oddzownili, więc przestali mnie kompletnie interesowac.

My korzystaliśmy z oferty z tego składu. Byliśmy zadowoleni. Jedyną ich wadą jest że z terminowością jest u nich kiepsko, więc jeśli masz terminarz prac napięty to możesz materiału nie otrzymać na czas

witam,

a ma ktoś może doświadczenia ze składem budowlanym w Kryspinowie "Bean", zaopatrywał się ktoś u nich? skład mały, niepozorny, ofertę mają b.konkurencyjną ale chcą w całości przedpłatę na zakupione materiały, nie wiem czy są wiarygodni ?

będę wdzięczna za opinie

Sam fakt, że chcą przedpłatę na całość już czyni ich mało wiarygodnymi. Potem jak dostaniesz pootłuczone pustaki czy wadliwą dachówkę albo mniej niż zamówiłaś to jak będziesz dochodzić swojego? Przedpłata 100% na materiały budowlane to kupowanie w ciemno.

Co do samego skłądu - kolega korzystał z ich oddziąłu w Wołowicach i był zadowolony (było to ze 2 lata temu). Ja tam dzwoniłem za materiałami trzy razy. Raz nie mieli tego co chciałem, a dwa razy mieli sprawdzić i oddzwonić.

I nigdy nie oddzownili, więc przestali mnie kompletnie interesowac.

Stuk i ManiaO: gorąco polecam firmę DECOR - Michał Gruszka

http://www.tynkowanie.com.pl/index.html

Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki.

Aha - i zabudowa poddasza!

Śliczne dzięki. Skontaktuję się z nimi i popoytam o terminy bo teraz to jest największą bolączką

Od nich: http://domartic.pl/index.php dostałam swego czasu rzetelną wycenę prac, ale byli dość drodzy, więc nie skorzystaliśmy.

Dałam Panu z tej firmy ponad tydzień czasu na kontakt i teraz z czystym sumieniem mogę podzielić się wrażeniami

a raczej ich brakiem :o

firma nie ujawnia swej siedziby, więc umówiłam się, że Pan podjedzie po projekt, do wyceny i na tym się nasz kontakt skończył

Pan się nie pojawił, wyceny nie mam

wiem, że rynek budowlany stoi teraz na głowie, ale mam dość architekta, który zwodzi mnie z terminami okropnie :evil:

tak więc u mnie ta firma odpadła

B.

witam,

będę wdzięczna za opinie

Korzystaliśmy i fakt że z terminowością jest ciężko, wymagana duża doza cierpliwości, ale materiał w końcu dostarczyli nawet po dobrej cenie. Do jakości dostarczonego materiału nie mieliśmy zastrzeżeń, chociaż cegła połówkowa rewelacyjna nie była.

DOdam do Bialej listy

Firma Gamp System

P. Zub 0602 33 10 80

Wlasciciel ma upr Kier budowy

Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " :lol:

Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry

Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca.

Teraz czekam na pogode i stan surowy .. na wiosne :D

DOdam do Bialej listy

Firma Gamp System

P. Zub 0602 33 10 80

Wlasciciel ma upr Kier budowy

Wykonali mi fundamenty - z wszystkimi moimi "ale, i to i tamto i moze to " :lol:

Fachowo i terminowo wykonuje prace - moze nie najtanszy ale dobry

Jesli ktos chce zlecic budowe i nie martwic sie o najmniejsze drobiazgi to jest to dobry wykonawca.

Teraz czekam na pogode i stan surowy .. na wiosne :D

Hmmm..... chwalisz firmę za budowe domów a masz tylko fundamenty??? Troche dla mnie dziwne. :o :o :o