DoniaSuzzi 09.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziękuję za odpowiedź Tam właśnie już dzwoniłam i niestety nie mają tych paneli, którym mnie interesują, a Pan mówi, że samo układanie Mu się nie opłaca i niestety nie mam nikogo narazie do ułożenia paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 09.09.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 WitamBuduje sie w okolicach Wrocławia ale znalazłam wykonawcę od wykończeniówki, który jest z okolic Krakowa.Mam więc pytanie - czy ktoś słyszał o takim wykonawcy - PAWEŁ STACHURA ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesoły 10.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czy ktoś z Was ma może drzwi zewnętrzne z firmy Zbydrew ?Mają dość atrakcyjną cenę i sprzedawca zachwala, ale jestem ciekaw czy ktoś z Was użytkuje je od kilku lat, a jeśli tak to jakie ma uwagi (chodzi mi o te wykonane z klejonego warstwowo drewna sosnowego i styropianu) ? Możecie poradzić jakieś inne drzwi zewnętrzne w granicach 2000zł ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wesoły, przeglądnij ofertę Stobrawy (my mamy od nich 2 pary drzwi): http://www.stobrawa.superzakupy.biz/ . Wtedy dostawa do domu była bezpłatna. Drzwi są drewniane, wypełnione blachą, z zamkami Gerdy, przeżyły zimę i są ok Producentem tych wszystkich drzwi jest firma Art-Tom: http://www.art-tom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 10.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja mam takie i jestem z nich zadowolony - Węgrzyn http://www.wegrzyn.biz/index.php?id=offer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ładne drzwi i niedrogie, ale zamek Gerdy jest jednym z warunków do ubezpieczenia domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika25 13.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Do tej pory nie zamieszczałam żadnych wiadomości na forum, teraz jednak postanowiłam napisać, ponieważ budowa mojego domu niedługo się zakończy. Skorzystałam z kilku namiarów podanych na tym forum i rzeczywiście był to dobry wybór. Dom kupiliśmy w stanie surowym, resztę wykańczaliśmy już we własnym zakresie. Ogólnie nie możemy narzekać na ekipy, które u nas robiły, oczywiście bez problemów się nie obeszło, ale to chyba normalne. Z fachowców z których skorzystaliśmy z czystym sumieniem możemy polecić firmę zajmującą się tynkami gipsowymi i tradycyjnymi: p. Piotr tel.601-247-356. (polecany kiedyś na forum). Tynki zrobione były terminowo i dobrze, następni wykonawcy nie zgłaszali żadnych zastrzeżeń. Ekipę tą poleciliśmy już znajomym i podobnie jak my są bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Kolejny fachowca którego polecam to p. Marek 604-203-616, suche tynki i malowanie oraz p. Andrzej 606-914-378, który układał płytki. Pracował może powoli, ale naprawdę płytki ułożone bardzo starannie. W tej chwili czekamy na montaż podłóg (firma polecana na forum z siedzibą w Węgrzcach Wielkich) i mamy nadzieje, że podobnie jak przy wcześniejszych polecanych przez Was fachowców w tym przypadku też wszystko będzie OK. Poszukujemy sprawdzonej firmy brukarskiej oraz kogoś zajmującego się projektowaniem i ewentualnie zakładaniem ogrodów w przystępnej cenie gdyż budżet budowy jest już mocno napięty. Jeśli znacie kogoś takiego to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 13.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ktoś z was miał kontakt z panem "majstrem " S. Bednarczykiem z Sułkowa ? majster - jeździ obecnie białym Transporterem T4 chciałem wymienić opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Veronique 14.09.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 (edytowane) Biała lista Ames Bud Remonty, wykończenia (począwszy od położenia płytek, paneli, po podwieszenie sufitu w kuchni ), ale także stawianie domu od zera aż po wykończeniówkę, także budowę domu może wykonać jedna firma. Wszystko oprócz hydrauliki i elektryki. Artur- 661 276 083 http://ames-bud.pl/ Edytowane 21 Lipca 2010 przez Veronique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dlaczego nowy temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika25 14.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Zupełnie przez przypadek, to jest moj pierwszy wpis i widocznie zle cos zrobiłam, piwinnam zostawić puste pole i dać odpowiedz a nie nowy wpis? Dzieki za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 15.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Biała lista Ocieplenia , wylewki i ogólnie wykończeniówka - p. Rafał - tel. 501-750-109 robota zrobiona solidnie , wysoka kultura i rozsądne ceny - zdecydowanie polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 15.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bardzo BIAŁA lista Jak na razie nie polecałem nikogo, przyszła dopiero teraz pora niestety wcześniejszych wykonawców nie mógłbym polecić w 100% :/ więc polecam Elektryka: pan Krzysztof Barket. Elektryk ten ma zupełnie inne podejście do instalacji elektrycznych, zobaczy dom, powie cenę - i w tym można już dowolnie sobie kształtować ile chce się mieć "punktów", dowolna ilość podłączy pod kinkiety, dowolna ilość gniazdek, halogeny, węże świetlne, podświetlenia obrazów itd) (generalnie wszystko co znajduje się w domu + wypusty z domu na oświetlenie zewnętrzne domu + wypusty na bramę, domofon, oświetlenie ogrodu itd). + wszystkie instalacje tel, internetowe oraz alarmowe + instalacje pod jakieś czujki pogodowe, domofony itd... super doradził w sprawie halogenów, węży świetlnych żona zadowolona jak nigdy Prawie w każdym pokoju będę miał internet, nawet w kuchni kazałem zrobić Wszystko w markowych peszlach, wykuwane fajnymi maszynami w ścianie + maszyny na pył -> nic się nie kurzy. Oczywiście wszystko ładnie zagipsowane i posprzątane ... + dodatkowo okazało się, że w cenie był również biały montaż gniazdek i wyłączników namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.09.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No proszę, znowu "moja ekipa" A polecany wcześniej Franek Wrona pracował kiedyś w ekipie Wacława Wiśniewskiego. Teraz pracuje na własny rachunek i jest równie solidny jak jego były szef Hejka Sloneczko !!!! Czekam obecnie na wycene od Frania Wrony ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.09.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 100 postow YUPI !!!!! Czuje sie juz bardziej zadomowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.09.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka Sloneczko !!!! Czekam obecnie na wycene od Frania Wrony ..... Pozdrawiam A my czekamy na Franka... Zarobiony jakniewiemco, a studnia na klapę blaszaną czeka, czeka, czeka... W końcu nie wytrzymam http://img255.imageshack.us/img255/3940/bijepozbachyy6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.09.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejka Sloneczko !!!! Czekam obecnie na wycene od Frania Wrony ..... Pozdrawiam A my czekamy na Franka... Zarobiony jakniewiemco, a studnia na klapę blaszaną czeka, czeka, czeka... W końcu nie wytrzymam http://img255.imageshack.us/img255/3940/bijepozbachyy6.gif Doczekasz sie .... Ja potrzebuje Go dopiero w przyszlym roku , ale jesli wszystko pojdzie dobrze ( dogadamy sie co do ceny ) to " zaklepuje " Frania na daszek na pismie !!!. Ale , ale .... Ty to jakis nocny marek jestes Ja dzialam w innej strefie czasowej , ale w Polsce to juz po 2 w nocy Pozdrawiam i zycze " szybkiego " czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 18.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Znam kogos solidnego , robil u znajomych ... zapytam i podam Ci namiary , mysle ze nie jest tez drogi , ale to sama ocenisz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 18.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jest już co prawda na białej liście ale dopiszę ponownie fachowca od dachów. Mnie robił dach 3 lata temu a teraz robi u szwagra. Pełny profesjonalizm. Grzegorz Piwowar tel. 601 187 052 Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts