Edyta M 27.10.2009 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam Czy mozecie polecic mi jakas HURTOWNIE POKRYC DACHOWYCH ewentualnie sklad budowlany (w ktorym moglabym zaopatrzyc sie w dachowke PLASKA ) niestety w mojej miejscowosci mam problem ze znalezieniem tego typu dachowki . Poniewaz jeszcze decyzja nie jest do konca podjeta , mam 2 typy dachowki z ktorych wybiore te wlasciwa ( ale najpierw musze ja zobaczyc w realu !!!! ) RUPP CRAMIKA Dachowka TURMALIN kolor Antracyt lub CREATON plaska DOMINO w kolorze lupka angobowana Dzieki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 27.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 co do brukarzy ... pojawiali sie juz na forum.. z młodziejowic szydłowski& siudek. ładnie robia.i dobrze a żeby było weselej to nie jestem właścielem tej firmy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 27.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam Czy mozecie polecic mi jakas HURTOWNIE POKRYC DACHOWYCH ewentualnie sklad budowlany (w ktorym moglabym zaopatrzyc sie w dachowke PLASKA ) niestety w mojej miejscowosci mam problem ze znalezieniem tego typu dachowki . Poniewaz jeszcze decyzja nie jest do konca podjeta , mam 2 typy dachowki z ktorych wybiore te wlasciwa ( ale najpierw musze ja zobaczyc w realu !!!! ) RUPP CRAMIKA Dachowka TURMALIN kolor Antracyt lub CREATON plaska DOMINO w kolorze lupka angobowana Dzieki , pozdrawiam hm ja dachówke kupowałem w trapezie...ale jak brakło mi paletki to.... mogli mieć za ... prawie miesiąc.... i wtedy zaczeło się poszukiwanie:).... jakoś przez przypadek trafiłem na cystersów.. i to szkoda że tak późno.. nie dość że mieli od ręki to jeszcze na jedna palete .... nawet cene miałem sporo lepszą a takie pierdoły jak dachówka wentylacyjna też od ręki:) a zwykle kupa czasu na oczekiwanie... mój portfel trochę żałuje że wczesniej tam nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.10.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Proszę podajcie namiary na dobrego brukarza Pan Rysiu: 503 950 092 , tylko powiedz że masz kontakt z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LG 29.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biała lista: Flizy, łazienki itp. - pan Tomasz Wróblewski 607979490 http://flizomaniak.prv.pl/ . Godny polecenia i zaufania fachowiec. Robił u nas łazienkę i kuchnię. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usług. Przed przystąpieniem do prac uzgodniliśmy kosztorys i termin ich zakończenia. Powierzone prace wykonał solidnie i terminowo. Jako, że oboje pracujemy, p. Tomek miał klucze do naszego mieszkania, które nie ucierpiało podczas remontu. Informował na bieżąco co będzie robił i czego będzie potrzebował. Dalsze referencje można uzyskać pod tel. 514710979. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biała lista: Przed przystąpieniem do prac uzgodniliśmy kosztorys i termin ich zakończenia. Z tej reklamy najbardziej podoba mi się to zdanie. Słowny się okazał? A jak reszta remontu mieszkania? Macie jakieś dobre doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LG 29.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biała lista: Przed przystąpieniem do prac uzgodniliśmy kosztorys i termin ich zakończenia. Z tej reklamy najbardziej podoba mi się to zdanie. [email protected] - napisz, to sprawdzisz, czy to reklama. Umiesz używać wyszukiwarki? Jak tak, to możesz łatwo mnie namierzyć i zweryfikować wiarygodność. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 [email protected] - napisz, to sprawdzisz, czy to reklama. Umiesz używać wyszukiwarki? Jak tak, to możesz łatwo mnie namierzyć i zweryfikować wiarygodność. Już brzmi wiarygodniej, serio. Stałe, ciało, nazwisk takich na agh ze dwie sztuki. Zdalam egzamin z wyszukiwania? Problem jednopostowych ogloszeniodawców jest dość powszechny na forum. A Twoj post taki do bólu charakterystyczny. Stąd moje pytanie o resztę remontu. Ale jeśli szczerze polecasz to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 04.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Co tu jest grane? Ktoś tu ściemnia. Poprzedni post - Wysłany: Czw, 5 Listopad 2009 00:16 Ciekawe jaka będzie godzina na/przy miom poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 04.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Na komputerze mam 23:38Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Co tu jest grane? Ktoś tu ściemnia. Poprzedni post - Wysłany: Czw, 5 Listopad 2009 00:16 Ciekawe jaka będzie godzina na/przy miom poście? Na komputerze mam 23:38 Dlaczego? http://forum.muratordom.pl/prosze-o-zmiane-czasu-na-forum,t172737.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 10.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Najczarniejsza z możliwych lista.Firma Art Komplex. Wykańczali u nas poddasze.Czyli wełnowanie(bardzo niestaranne będziemy sami poprawiać) i płyty g-k(niezauważyliśmy że nie nawet ich nie zagipsowali ŚCIAN do wysokości kilku cm przy podłodze ehhhh). Przy końcowym rozliczeniu właściciel firmy doliczył nam 30m2. Powiedzieliśmy panu że sie pomylił i wtedy usłyszeliśmy o tzw. "ukrytych metrach" że płyty są pod skosami jeszcze położone . Mąż sprawdził jako, że podbitki jeszcze nie ma i nie było żadnych płyt. Wtedy pan stwierdził, że tak czy siak do końcowego rozliczenia zawsze sie dodaje 10% powierzchni!!! Dla mnie to jest NIE DO WIARY! Oczywiście nie zapłaciliśmy mu za to ale z zaliczek i tak dostał o 250 zł wiecej niż powinien.Przestrzegam wszystkich przed tymi oszustami i pseudofachowcami bo inaczej tego nie moge nazwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 10.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nie piszę tu o innych pierdołach np tym że nie wyjęli nam kabli ze światłem na suficie... A takich rzeczy sporo zostało niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw7 10.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zdecydowanie Czarna Lista - Lapis kominki z Klimeckiego.Trzy miesiące po zainstalowaniu kominka, byle jak i po łepkach, ciągle nie mogę się doczekać na drobne wykończenia, no i oczywiście kratek tez jeszcze nie dostalam. Niech wystarczy Wam obraz córki właściciela wykąnczającej kominek z papierosem w ręce w butach na szpileczkach, oswietlającej sobie kominek w nocy!!!! komórką.Odradzam, a ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.11.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Biała lista: Przed przystąpieniem do prac uzgodniliśmy kosztorys i termin ich zakończenia. Z tej reklamy najbardziej podoba mi się to zdanie. [email protected] - napisz, to sprawdzisz, czy to reklama. Umiesz używać wyszukiwarki? Jak tak, to możesz łatwo mnie namierzyć i zweryfikować wiarygodność. [/img] LG, może byś najpierw sam porządnie zacytował, zamiast się czepiać wiedzy dorkiS? A Twoje pochwały pana Tomka brzmią dla mnie bardzo nieszczerze. Tylko po to wpadłeś na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 12.11.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam polecam bardzo ok stolarza z Bystrej, dokładny i niedrogi Olek Siepak tel.692-596-880, i malarza Krzysiek Zborowski, który robi też różne wymyślne ścianki z regipsów tel.507-603-434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 13.11.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy ktoś z was miał do czynienia z firmą ŚWIAT PANELI DOMLUX sprzedającą i montującą panele http://www.allegro.pl/show_shop.php?shop_id=2661819. Chciałbym u nich zamówić panele z montażem ale nie wiem czy warto. Wszelkie uwagi mile widziane. Wczoraj ułozyli mi panele. 110 mkw zajęło im 10 godzin (2 osoby). Wszystko czysto i ok. Mogę ich polecać. Wstępny kosztorys był zrobiony ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 20.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wreszcie i ja mogę dodać BIAŁA LISTA skład budowlany Kowalczyk Siercza- żadnych ale to żadnych problemów. Wiele rzeczy zamawianych na telefon- zawsze dowiezione na czas, ceny zaproponowali najniższe w okolicy. Jak na razie współpraca bez zarzutów Betoniarnia Szczepan Stopa Marszowice- cena najlepsza z wszystkich jakie sprawdzałam, płaci się tylko za faktycznie zużyty beton (a nie za zamówiony jak to u niektórych bywa) zawsze na czas, współpraca bez zarzutu. I jeszcze na sam koniec rabacik dorzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wreszcie i ja mogę dodać BIAŁA LISTA skład budowlany Kowalczyk Siercza- żadnych ale to żadnych problemów. Wiele rzeczy zamawianych na telefon- zawsze dowiezione na czas, ceny zaproponowali najniższe w okolicy. Jak na razie współpraca bez zarzutów Betoniarnia Szczepan Stopa Marszowice- cena najlepsza z wszystkich jakie sprawdzałam, płaci się tylko za faktycznie zużyty beton (a nie za zamówiony jak to u niektórych bywa) zawsze na czas, współpraca bez zarzutu. I jeszcze na sam koniec rabacik dorzucili Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacenty74 20.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Biała Lista:- instalacje wod-kan-gaz-centralne ogrzewanie: 516 167 791- instalacje elektryczne: 691 702 689- oczyszczalnie ścieków: 500 691 159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts