Vafel 05.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mi kolesie z mastersystem zrobili tynki gipsowe i jak dla mnie są ok. Nie będę na nich robił gładzi, bo nie potrzebuje hiper-lustra na ścianie. W curling nie będę na tym grał generalnie jesli jestes zadowolony tzn ze jest ok. Chciałem doprecyzować, bo to, że ja jestem zadowolony nie znaczy, że ktoś inny będzie też zadowolony. Kwestia oczekiwań. Jeżeli ktoś oczekuje idealnego lustra na całości ścian, to raczej nie będzie zadowolony... Ja nie oczekiwałem, więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 05.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mi kolesie z mastersystem zrobili tynki gipsowe i jak dla mnie są ok. Nie będę na nich robił gładzi, bo nie potrzebuje hiper-lustra na ścianie. W curling nie będę na tym grał generalnie jesli jestes zadowolony tzn ze jest ok. A ja skąd mam wiedziec czy mam byc zadowolony?? Jak nie mam żadnego porównania. Jedynie kolejni fachmani mogą coś tam pomarudzic, i tez nie wiadomo czy marudzą własciwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mi kolesie z mastersystem zrobili tynki gipsowe i jak dla mnie są ok. Nie będę na nich robił gładzi, bo nie potrzebuje hiper-lustra na ścianie. W curling nie będę na tym grał Dodam tylko do tego, ze ja nie będę robił gładzi nawet na cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 08.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Do Białej listy dodaję firmę P Józefa Chlebdy wykonującą kompleksowo wszelkie instalacje: woda (także przyłącza), kanalizacja, gaz CO w różnych technologiach. Właśnie skończył roboty w moim nowym domku i tak jak i z pracy 4 lata temu w moim pierwszym domu jestem bardzo zadowolony. Jest nie tylko szefem ale i pracownikiem. Jak trzeba to doradzi najlepsze rozwiązania a i ceny na materiały ma b.dobre. Jednym słowem ze wszech miar godny polecenia. Józef Chlebda tel. 602 779 337 Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewiorakraków 08.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PO RAZ PIERWSZY I MAM PYTANIE NASTĘPUJĄCE : CZY KTOŚ ZNA FIRMĘ PANA CZESŁAWA BOCZONIA LUB ZBIGNIEWA HARĘDZIŃSKIEGO ? CHCĘ WYBUDOWAĆ POD KLUCZ Z JEDNĄ FIRMĄ I POTRZEBUJĘ PORADY ... I JESZCZE JEDNO : CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ Z SILIKATÓW - JEŚLI TAK TO JAKIEJ FIRMY ? CHĘTNIE PODYSKUTUJĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE AGNIESZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 08.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PO RAZ PIERWSZY I MAM PYTANIE NASTĘPUJĄCE : CZY KTOŚ ZNA FIRMĘ PANA CZESŁAWA BOCZONIA LUB ZBIGNIEWA HARĘDZIŃSKIEGO ? CHCĘ WYBUDOWAĆ POD KLUCZ Z JEDNĄ FIRMĄ I POTRZEBUJĘ PORADY ... I JESZCZE JEDNO : CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ Z SILIKATÓW - JEŚLI TAK TO JAKIEJ FIRMY ? CHĘTNIE PODYSKUTUJĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE AGNIESZKA Nie krzycz. Ja budowałem z silikatów. Szczegóły u mnie w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PO RAZ PIERWSZY I MAM PYTANIE NASTĘPUJĄCE : CZY KTOŚ ZNA FIRMĘ PANA CZESŁAWA BOCZONIA LUB ZBIGNIEWA HARĘDZIŃSKIEGO ? CHCĘ WYBUDOWAĆ POD KLUCZ Z JEDNĄ FIRMĄ I POTRZEBUJĘ PORADY ... I JESZCZE JEDNO : CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ Z SILIKATÓW - JEŚLI TAK TO JAKIEJ FIRMY ? CHĘTNIE PODYSKUTUJĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE AGNIESZKA Tu mamy kogoś; http://forum.muratordom.pl/post2218322.htm#2218322 Inne firmy można sprawdzić u mnie w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaron 09.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam serdecznie wszystkich poraz pierwszy w tym temacie czy w okolicach Skawiny jest jakaś dobra ekipa godna polecenia do wykonania calej istalacji wod-kan, gaz, co, solar ? Przelądnąlem liste wykonaną przez ziomala ( b dobra robota ) i część nie ma terminów, do części nie ma aktualnych telefonow itp. Dzięki weilkie z góry za odpowiedż. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 09.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PO RAZ PIERWSZY I MAM PYTANIE NASTĘPUJĄCE : CZY KTOŚ ZNA FIRMĘ PANA CZESŁAWA BOCZONIA LUB ZBIGNIEWA HARĘDZIŃSKIEGO ? CHCĘ WYBUDOWAĆ POD KLUCZ Z JEDNĄ FIRMĄ I POTRZEBUJĘ PORADY ... I JESZCZE JEDNO : CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ Z SILIKATÓW - JEŚLI TAK TO JAKIEJ FIRMY ? CHĘTNIE PODYSKUTUJĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE AGNIESZKA wysłałam Ci info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika Zaporowska 10.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Biała lista: Przed przystąpieniem do prac uzgodniliśmy kosztorys i termin ich zakończenia. Z tej reklamy najbardziej podoba mi się to zdanie. [email protected] - napisz, to sprawdzisz, czy to reklama. Umiesz używać wyszukiwarki? Jak tak, to możesz łatwo mnie namierzyć i zweryfikować wiarygodność. [/img] LG, może byś najpierw sam porządnie zacytował, zamiast się czepiać wiedzy dorkiS? A Twoje pochwały pana Tomka brzmią dla mnie bardzo nieszczerze. Tylko po to wpadłeś na forum? Ja również korzystałam niedawno z usług p. Tomasza (zachęcona m.in. opiniami na tym forum, które skrzętnie wertowałam, przygotowując się do wyboru wykonawcy) i z pełną odpowiedzialnością potwierdzam, że jest świetnym fachowcem. Zrobił nas kompleksowy remont łazienki i jeśli tylko nadarzy się okazja, na pewno weźmiemy go jeszcze raz. Wiem, że to mój jedyny post na forum, ale daję słowo, że nikt nie płaci mi za niego 10gr , moja łazienka naprawdę istnieje, naprawdę przeszła remont wykonany rękami w/w pana i naprawdę jestem zadowolona z efektu. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia (i opisać sprawę szerzej) jak tylko trochę uprzątnę Pozdrowienia Dominika PS. Strona p. Tomasza - http://flizomaniak.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 10.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Z ostatnich miesiecy moge polecic dwie ekipy: - Raba betoniarnia z Myslenic - dojezdzali nawet z 2 kubikami betonu, dzieki temu ogrodzenie i wylewka z garazu poszly duzo sprawniej. 603 649 291 - ELEKTRYK, robil u nas instalacje w domu, bialy montaz, teraz robil instalacje w garazu wolnostojacym i kolejny raz polecam z czystym sumieniem: P. Pawel - 600 288 490. Sprawnie, terminowo i cena przystepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja również korzystałam niedawno z usług p. Tomasza (zachęcona m.in. opiniami na tym forum, które skrzętnie wertowałam, przygotowując się do wyboru wykonawcy) i z pełną odpowiedzialnością potwierdzam, że jest świetnym fachowcem. Zrobił nas kompleksowy remont łazienki i jeśli tylko nadarzy się okazja, na pewno weźmiemy go jeszcze raz. Wiem, że to mój jedyny post na forum, ale daję słowo, że nikt nie płaci mi za niego 10gr , moja łazienka naprawdę istnieje, naprawdę przeszła remont wykonany rękami w/w pana i naprawdę jestem zadowolona z efektu. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia (i opisać sprawę szerzej) jak tylko trochę uprzątnę Pozdrowienia Dominika PS. Strona p. Tomasza - http://flizomaniak.prv.pl I zarejestrowałaś się na forum tylko po to, żeby bronić Pana Tomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika Zaporowska 10.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 I zarejestrowałaś się na forum tylko po to, żeby bronić Pana Tomka? Zarejestrowałam się po to, żeby wyświadczyć przysługę - i panu Tomkowi i bywalcom forum. W pierwszym przypaku - wystawiając dobrą opinię człowiekowi, który na to zasłużył, w drugim - pomagając osobom, które do niedawna znajdowały się w takiej samej sytuacji jak ja - tzn. zagubionym w poszukiwaniu prawdziwego fachowca. W końcu po to to forum istnieje, prawda? Czy rekomendować kogoś można dopiero od 100 postów wzwyż? Wcześniej tylko (intensywnie) przeglądałam forum. Teraz, gdy prace remontowe u mnie dobiegły końca, przyszedł czas na to, żeby coś napisać. Szczerze i konkretnie. Oczywiście, nie musisz w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Oczywiście, nie musisz w to wierzyć. Niestety nie wierzę. Wybacz. Za dużo było już tu takich co uważali forumowiczów za idiotów i polecali samych siebie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika Zaporowska 10.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Niestety nie wierzę. Wybacz. Za dużo było już tu takich co uważali forumowiczów za idiotów i polecali samych siebie. OK, jak uważasz. Ale polecając samą siebie, mogłabym co najwyżej wskazać Ci szkołę językową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilza 11.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy ktoś zna którąś z tych firm i może polecić/ odradzić? P.H.U EURODACH ULEK Zabrze FRAN-BUD Sebastian Boruta Romar Izbud Matopot Paweł Kopko Abadex Jumark ?? Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś miał z którąś z firm do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 O jaki Romar Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 11.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, do białej listy mogę z czystym sumieniem dopisać ekipę pana Staszka tel. 601068343 . Wykonuje on stan surowy zamknięty . Wiem, że może też wykonać roboty "pod klucz" .Ma własną koparkę i również wykonuje prace "ziemne" . Jest solidny i nie grzebie się z robotą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilza 12.02.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O jaki Romar Ci chodzi? Firma Produkcyjno Handlowo Uslugowa ROMAR adres: ul. Wicherkiewicza15/3, 30-389 Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiRnEssT 17.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 BIAŁA LISTA p. Krzysiek Zając (501435815 można sie powołać na Tomka z Bieżanowa) - fachowcy - robili całą wykończeniówkę (ocieplenie poddaszy g-k, tynki wew, wylewki tynki zewn.) - żałuję że nie budowałem z nimi od podstaw skład Budbet (kominy, materiały na stan surowy) - Kapelanka - Pan Mariusz - wszystko na telefon i terminowo Przyłącza wod-kan. Pan A.Wawro (603796124) - sprawnie szybko wszystko w MPWiK-u załatwione - nie tanio ale bez stresu Elektryka - Pan P. Porąbka - wszystko porządnie, sprawnie, doradził i pomógł Ułożenie kostki Pan Robert - szybko, sprawnie, CZARNA LISTA Ekpia Pana Roberta Śliwy (okolice Limanowej) -"ekipa górali" stan surowy - jakość wykonania robót mizerna, projekt dla nich to magia, poprawek już nie można sie doprosić Pan Marek Skupień - ponad półroku trwało przesuniecie słupa energetycznego z formalnosciami - prawie położył mi budowę Nie podaję pozostałych nr telefonów ponieważ nie zostałem upoważniony (dla zainteresowanych podam na maila) DOBRA TO JA POWIEM ODNOSNIE TEGO POSTU !!! BO KOLEGÓW BIAŁA LISTA JEST MOJĄ CZARNĄ !!! INNYCH NIE SPRAWDZAŁEM z tej listy ale A.WAWRO to jest 100 % CZARNA sorry że krzyczę ale się uniosłem. mam mały stary domek w centrum Krakowa ( ok 110m2). interesowało mnie wkucie instalacji co. i położenie nowej wod-kan wraz z przeniesieniem pieca na dół . porównywałem 4 firmy min. 3 z tego forum i we wszystkich cena była podobna 5k z materiałem , różniło się to czasem wykonania od 4 dni i start od zaraz do 9 -10 dni i start za tydzień . natomiast pan a. wawro przyszedł i powiedział ze kosztuje ta robota 8,5 k a jego kolega dodał że bez materiału !!! na pytanie ile z materiałem usłyszałem 13,5 tysiaca złotych a czas robót 14 dni, wiec grzecznie podziękowałem. wybrałem ofertę Pana Janusza Wilka i mogę go polecić bo robi solidnie szybko i co jest powiedziane to jest na prawdę wiec polecam nr do Niego to 502 166 999. minęły dwa tygodnie i już dawno murarze zatynkowali nawet robotę Pana Wilka która trwała dokładnie 4 dni, kiedy dzisiaj zadzwonił kolega pana a. wawro który z nim wtedy był i powiedział że ewentualnie mogą to zrobić za 7k + materiał . na moja odpowiedz że już zapłaciłem i mam zrobione za 5k z materiałem zaczął mi wciskać kit że on też miał na myśli z materiałem. Wiec jak ktos chce dac się zrobić w konia to proszę bardzo korzystać z usług tego pana - nie wiem jak bedzie z jakością roboty bo tej nie było ale na pewno nie będzie tanio a liczenie po 250 pln bez materiału a 300 pln z materiałem od punktu ( bez znaczenia czy wod-kan czy co + piony plus przeniesienia pieca na dół liczone za 5 punktów) to chyba sami forumowicze ocenicie po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts