franek fr 07.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Niedawno sam szukałem solidnego wykonawcy do wykończenia mojego domu i teraz śmiało mogę polecić firmę REBUILLDING HOUSE . zajmują się kompleksowym wykańczaniem domów . spodobało mi się u nich to ,że nie musiałem się o nic martwic - materiał itd. Praktycznie dajesz klucze i odbierasz po skończonej robocie. tel. do szefa 609789082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Uwierzymy jak zobaczymy wspaniale efekty tej roboty. Zastanawia mnie, jak solidna musi byc firma, ktora popelnia blad ortograficzny we wlasniej nazwie. W dodatku na stronie w kazdej sekcji inna pisownia, a w kazdej niepoprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek fr 07.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 no ja ich nie chwaliłem ze względu na super str. czy nazwę chyba pomyliłaś wątek detektywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ojej, faktycznie 36368 postow na forum i jeszcze mi sie watki myla. Niestety Tobie pomylil sie dzial - do celow reklamowych sluzy dzial "Ogloszenia drobne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek fr 07.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 no no małgoś nikt nie każe ci tej firmy brac . pisze jak było . zreszą ty też piszesz jak było a u ciebie było do du...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Bo dalam sie nabrac na taka autoreklame na forum, jaka Ty uprawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek fr 07.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 szkoda literek do ciebie naduszac pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 07.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 WitamCzy ma ktos z forumowiczów namiary do firmy wykonującej instalację co, wodę, oczyszczalnię przydomową i prąd w domu? Najlepiej, gdyby była to jedna firma. No i ważna solidność i dobre ceny. Z okolic Krzeszowic, Chrzanowa.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 07.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hejka Jeszcze mam pytanko .... mieliscie moze kontakt z http://www.trapez-carbo.com.pl/index.php/podStrona/pokaz/287/4 chce u nich zrobic wycene dachowki Ja miałem. Kupiłem wszystko na dach i okna dachowe. Rozumiem , ze wspolpraca z nimi byla ok i mozesz polecic .... Kupowałem w Trapez-carbo cały dach (dachówki, folię, okna dachowe, rynny). Wszystko było ok Również kupowałam wszystkie materiały na dach w trapez carbo i jestem bardzo zadowolona. wszystkie negocjacje załatwiałam z p. Arturem. Warto mieć inne wyceny - jest to dobra karta przetargowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 07.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Gdyby ktoś zastanawiał się nad zatrudnieniem do zrobienia projektu kuchni firmy Archidom z Krakowa http://www.archidom.com.pl to serdecznie odradzam. My niestety podpisaliśmy z tą firmą umowę - oczywiście płatność z góry i to niemało bo 500 zł. Co nas podkusiło?! Pan robił początkowo świetne wrażenie, wychwalał swoje umiejętności, pokazywał ciekawe realizacje i szczycił się zadowoleniem klientów. Niestety, rzeczywistość okazała się inna: projektant niezbyt pomysłowy, proponuje niepraktyczne rozwiązania, wykazuje bardzo mało własnej inicjatywy, zawala terminy, robi błędy w projektach, itp. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 08.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Chciałem z tego miejsca zarekomendowac firmę od tynków Mastersystem (polecaną także przez innych forumowiczów). Co prawda, ostatecznie, zdecydowałem na inny rodzaj tynków niemniej doradztwo oraz punktualnośc zrobiła na mnie dobre wrażenie, co świadczy o profesjonalnym podejściu do POTENCJALNEGO klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 11.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 szukam kogoś do piorunochronu - instalacji odgromowej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 szukam kogoś do piorunochronu - instalacji odgromowej pomocy Może tu; http://forum.muratordom.pl/post3538165.htm#3538165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 11.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 szukam kogoś do piorunochronu - instalacji odgromowej pomocy Może tu; http://forum.muratordom.pl/post3538165.htm#3538165 wcześniej patrzyłem ale jakoś nie znalazłem ale już dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Notoco 12.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Widzialem juz ze ktos go polecil wczesniej - ale dodam tez swoja opinie. Geodeta Grzegorz Stachura z Rząski tel. 602 308 680 Bezproblemowy, zawsze mily i wywiazywal sie z zobowiazan na czas. Mozna znalezc tanszego ale nie koniecznie lepszego Stolarz Pawel Stala z Klaja 0505718927 - bardzo ladnie wykonane schody, drzwi garazowe i kilka drewnianych dodatkow. Cena bardzo dobra biorac pod uwage jakosc wykonania. Zdjecia z jego pracy moge poslac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 (edytowane) Kochani !!! Mam wielką prośbę. Jeżeli ktoś stwierdzi ,że podane numery są nieaktualne , niech poda. Jeżeli uda mu się ustalić nowe, niech poda. Jeżeli ktoś korzystał z usług wykonawców z listy , proszę o opinię na + lub - . Informacje mogą być na PW Pomóżcie innym. Notoco Dziękuję. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 12.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Budowa prawie skończona a dopiero pierwsza ekipa z której jestem w pełni zadowolony i którą wrzucam na białą listę - wykończeniówka generalnie - malowanie, gładzie, tynki strukturalne, tapety, drzwi, flizowanie, biały montaż, podłogi, regipsy i kto wie co jeszcze .... Robota wykonana super, cena przyzwoita no i kompleksowość - pierwotnie mieli mi robić tylko małą łazienkę a skończyło się na całym domu. Zdecydowanie biała lista - Tomasz Zgoda (i spółka) - tel. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 12.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Stolarz Pawel Stala z Klaja 0505718927 - bardzo ladnie wykonane schody, drzwi garazowe i kilka drewnianych dodatkow. Cena bardzo dobra biorac pod uwage jakosc wykonania. Zdjecia z jego pracy moge poslac na priva Poproszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozarcik 14.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 od pewnego czasu prawie codziennie śledzę to forum. Ponieważ w czwartek zaczęliśmy na dobre budowę, chcielibyśmy się podzielić z Wami naszymi dotychczasowymi doświadczeniami. Może ktoś skorzysta. Dodam, że budujemy w gminie Michałowice. Zacznę od szarej listy: 1. Studio Vento - dostosowanie zakupionego projektu architektonicznego do wymagań planu zagospodarowania terenu. Plusy: ciekawe pomysły i propozycje, praktyczne - od tej strony nie mamy nic do zarzucenia. Minusy: solidność - w zasadzie jej brak. Przeciągnięty termin (ponad 2 miesiące - bo jak Pani rzekła: nie upominaliśmy się; z końcem sierpnia mieliśmy zacząć budowę, pozwolenie otrzymaliśmy pod koniec listopada - w naszym przypadku to bardzo istotne, bo mieliśmy zrobić w zeszłym roku jeszcze piwnicę); niestety nie ma dobrej ręki do podwykonawców (instalarorów): brakuje rozwinięcia pionowego kanalizacji, brak instalacji elektrycznej w piwnicy (na szczęście zauważony jeszcze w starostwie przed wydaniem pozwolenia). Czarna lista: Enion - część administracyjna - chyba wiele dodawać nie trzeba Cóż - monopolista i wszystko jasne. Biała lista: 1. Pan Koparkowy i Pan do wywozu ziemi - bracia Kasza z Młodziejowic. Tel.: 880-903-043. Robili nam drogę wewnętrzną i zakończyli w sobotę kopanie piwnicy. Goście znają się na rzeczy, terminowi, solidni, pracują do późna w nocy. Załatwiają gruz, wywożą wykopaną ziemię. Cena rozsądna. 2. Instalaja wody: Pan Józef Nawara, tel.: 604-982-791. Solidna usługa za rozsądną cenę - wykonanie przyłącza wody. Terminowo, bezproblemowo, zgodnie z tym, co ustalono. Pan też wykonuje kanalizację w gminie, więc wiedział dokłanie co i jak załatwić w urzędzie. Kolejne dane po zakończeniu kolejnych etapów. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 16.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Czy ktoś może polecić ekipę do ocieplenia poddasza? Może ktoś korzystał z wcześniej podanych namiarów i chciałby się wypowiedzieć o jakości usług tych wykonawców. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts