ngel 28.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 BIAŁA- BIELUTEŃKA LISTA ponieważ wszystkie prace są już zakończone mogę z czystym sumieniem polecić firmę p. Roberta Sikory SIKORA-BUD Firma robiła u nas wszystko od fundamentów po dach do SSO. Nie mogę się do niczego przyczepić! Terminowi, słowni, rzetelni a przede wszystkim myślący! Robili u nas naprawdę skomplikowany dach i nawet nasz kier-bud (a jest to człowiek niezwykle skrupulatny) stwierdził, że ten dach to naprawdę mistrzostwo Szczerze polecam- i od razu uprzedzam, że na ten sezon już będzie ciężko ich zamówić- chyba że jesienią? Adres: http://www.sikora-bud.pl tel 0600328847 (na stronie w galerii I nasz domek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 28.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 BIAŁA- BIELUTEŃKA LISTA ponieważ wszystkie prace są już zakończone mogę z czystym sumieniem polecić firmę p. Roberta Sikory SIKORA-BUD Firma robiła u nas wszystko od fundamentów po dach do SSO. Nie mogę się do niczego przyczepić! Terminowi, słowni, rzetelni a przede wszystkim myślący! Robili u nas naprawdę skomplikowany dach i nawet nasz kier-bud (a jest to człowiek niezwykle skrupulatny) stwierdził, że ten dach to naprawdę mistrzostwo Szczerze polecam- i od razu uprzedzam, że na ten sezon już będzie ciężko ich zamówić- chyba że jesienią? Adres: http://www.sikora-bud.pl tel 0600328847 (na stronie w galerii I nasz domek ) Hej - (komentarz do galerii) mam nadzieje, ze wykopy z drenazu opaskowego tylko wykorzystali, zeby ulozyc sobie osobne rury z deszczowki i nie przyszlo wykonawcy do glowy, zeby deszczowke prowadzic w drenaz. No ale to tak na marginesie - pytanie mi sie nasunelo, bo widze tylko jeden odplyw, ale tez zdjec jest malutko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario2909 29.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam!Czy ktoś z forumowiczów budował lub buduje dom wg.projektu Archonu Dom pod katalpą w okolicach Krakowa ?Jeśli tak to czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia środka domku.Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 29.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Czy ktoś może polecić ekipę do ocieplenia poddasza? Może ktoś korzystał z wcześniej podanych namiarów i chciałby się wypowiedzieć o jakości usług tych wykonawców. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Ja już tu polecałem, ale mogę potwierdzić dobry wybór. p. Artur tel. 513077688, solidni i terminowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 30.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witamu mnie dzis panowie skonczyli tynki no i chyba nie ma sie do czego przyczepic nawet budowe posprzatali, kier budowy powiedzial ze tynki rowne ekipa pana Zmudy juz polecana na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 30.03.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Zacząłem budowę więc już mogę kogoś polecić.Zdecydowanie do BIAŁEJ polecam:-geodeta Pan Artur polecany już wcześniej. Jest tak jak opisał kolega który go polecał: rzetelny, terminowy, przygotowany do pracy. Zrobił co należało, zapłaciłem ile trzeba było i wszystko ok. Jak również napisał kolega ceny bardzo w porządku. Polecam.-brygada budowlana. Wykonali na razie ławy fundamentowe i ściany piwnic murowane z bloczka betonowego oraz podlewki betonowe w garażu i piwnicy ale jak na razie sprawują się bdb. Chętnym namiar na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan r 30.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo1111 30.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ANCWEEOCOEK NRFHIRIRJFJOEKENFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 30.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić? Podłączam się, a do zdecydowanie białej listy dodam koparkowego pana Mariusza z Prus. Zniwelowanie terenu pod dom zajęło mu (jego pracownikowi) godzinę i to po ciemku (dość spory kawałek), a wykop fundamentów niecałe cztery. Majster bardzo chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić? Podłączam się, a do zdecydowanie białej listy dodam koparkowego pana Mariusza z Prus. Zniwelowanie terenu pod dom zajęło mu (jego pracownikowi) godzinę i to po ciemku (dość spory kawałek), a wykop fundamentów niecałe cztery. Majster bardzo chwalił Dzięki za koparkowego. Hydraulik ? Może ktoś z listy ? / mój podpis / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 30.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jesli chodzi o koparke to tez moge polecic:BIALA LISTA Koparkowy (Mogilany-Gaj) - pan Tadek, telefon na zyczenie (prv).Radzil sobie u mnie na naprawde wymagajacym terenie - a mialem wczesniej takich, co glownie narzekali, jak im ciezko.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 30.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić? Pewnie że możemy....U mnie jak i u wielu z tej grupy hydraulikę robił Pan Jacek z Myślenic. (Firma Aqua) Ja, osobiście gorąco polecam, gośc wie co robi. Telefon napewno jest na liście Zbigniew100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2010 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam Wreszcie moge i ja dodac kogos do BIALEJ LISTY Pan Rafal Filipowski firma VELSET - Okna Dachowe Firma ma swoja siedzibe w Krakowie , ja zalatwialam swoje okna w oddziale w Nowym Saczu. Rafał Filipowski Specjalista ds. sprzedaży [email protected] VELSET Sp. z o.o. Oddział: 33-300 Nowy Sącz, Węgierska 146 C e-mail: [email protected] tel: 018/5476881 fax: 018/5476882 Profesjonalne podejscie do klienta , fachowe doradztwo , odpowiedz na kazdego maila . Dzialaja rowniez na ALLEGRO http://allegro.pl/show_user.php?search=velset&p=1 Mozecie powolac sie na Edyte wlasnie sfinalizowalam zakup okien od wczoraj stoja sobie w mieszkanku i czekaja na swoja kolej na dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 31.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić? Podłączam się, a do zdecydowanie białej listy dodam koparkowego pana Mariusza z Prus. Zniwelowanie terenu pod dom zajęło mu (jego pracownikowi) godzinę i to po ciemku (dość spory kawałek), a wykop fundamentów niecałe cztery. Majster bardzo chwalił Dzięki za koparkowego. Hydraulik ? Może ktoś z listy ? / mój podpis / Witam Dołączam do pozytywnej opinii na temat firmy Pana Mariusza z Prus. Kopanie fundamentów + przewiezienie ziemi z wykopu-wszystko ok i w rozsądnej cenie. Pan Mariusz świadczy również usługi transportowe Przywoził mi gruz i piasek. Duży pozytyw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.03.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam Dołączam do pozytywnej opinii na temat firmy Pana Mariusza z Prus. Kopanie fundamentów + przewiezienie ziemi z wykopu-wszystko ok i w rozsądnej cenie. Pan Mariusz świadczy również usługi transportowe Przywoził mi gruz i piasek. Duży pozytyw. Pozdrawiam Pan Mariusz, "nasz koparkowy" (602 340 594) rozszerzył działalność i to od niego dostaliśmy kontakt do dobrych, współpracujących z nim brukarzy (p. Rysiek 503 950 092) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 01.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 WitamSzukam kominiarza do odbioru - takiego co nie szuka problemów wszędzie i w miarę taniego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam Szukam kominiarza do odbioru - takiego co nie szuka problemów wszędzie Takiego nie szukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 01.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 qqlio poproszę o namiary na maila do Pana kaparkowego mnowak355 poproszę o namiar na maila do firmy od fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 05.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 qqlio poproszę o namiary na maila do Pana kaparkowego mnowak355 poproszę o namiar na maila do firmy od fundamentów Info ode mnie wyslane na prv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passat33 05.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam,szukam dobrego brukarza. Może moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts