Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

BIAŁA- BIELUTEŃKA LISTA ponieważ wszystkie prace są już zakończone mogę z czystym sumieniem polecić firmę p. Roberta Sikory SIKORA-BUD

Firma robiła u nas wszystko od fundamentów po dach do SSO. Nie mogę się do niczego przyczepić! Terminowi, słowni, rzetelni a przede wszystkim myślący! Robili u nas naprawdę skomplikowany dach i nawet nasz kier-bud (a jest to człowiek niezwykle skrupulatny) stwierdził, że ten dach to naprawdę mistrzostwo :-) Szczerze polecam- i od razu uprzedzam, że na ten sezon już będzie ciężko ich zamówić- chyba że jesienią?

Adres: http://www.sikora-bud.pl

tel 0600328847

(na stronie w galerii I nasz domek )

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BIAŁA- BIELUTEŃKA LISTA ponieważ wszystkie prace są już zakończone mogę z czystym sumieniem polecić firmę p. Roberta Sikory SIKORA-BUD

Firma robiła u nas wszystko od fundamentów po dach do SSO. Nie mogę się do niczego przyczepić! Terminowi, słowni, rzetelni a przede wszystkim myślący! Robili u nas naprawdę skomplikowany dach i nawet nasz kier-bud (a jest to człowiek niezwykle skrupulatny) stwierdził, że ten dach to naprawdę mistrzostwo :-) Szczerze polecam- i od razu uprzedzam, że na ten sezon już będzie ciężko ich zamówić- chyba że jesienią?

Adres: http://www.sikora-bud.pl

tel 0600328847

(na stronie w galerii I nasz domek )

Hej - (komentarz do galerii) mam nadzieje, ze wykopy z drenazu opaskowego tylko wykorzystali, zeby ulozyc sobie osobne rury z deszczowki i nie przyszlo wykonawcy do glowy, zeby deszczowke prowadzic w drenaz.

No ale to tak na marginesie - pytanie mi sie nasunelo, bo widze tylko jeden odplyw, ale tez zdjec jest malutko.

Pozdrawiam

Czy ktoś może polecić ekipę do ocieplenia poddasza? Może ktoś korzystał z wcześniej podanych namiarów i chciałby się wypowiedzieć o jakości usług tych wykonawców. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Ja już tu polecałem, ale mogę potwierdzić dobry wybór.

p. Artur tel. 513077688, solidni i terminowi.

Witam

Zacząłem budowę więc już mogę kogoś polecić.

Zdecydowanie do BIAŁEJ polecam:

-geodeta Pan Artur polecany już wcześniej. Jest tak jak opisał kolega który go polecał: rzetelny, terminowy, przygotowany do pracy. Zrobił co należało, zapłaciłem ile trzeba było i wszystko ok. Jak również napisał kolega ceny bardzo w porządku. Polecam.

-brygada budowlana. Wykonali na razie ławy fundamentowe i ściany piwnic murowane z bloczka betonowego oraz podlewki betonowe w garażu i piwnicy ale jak na razie sprawują się bdb. Chętnym namiar na priv.

Pozdrawiam.

Witam,poszukuję dobrego i taniego hydraulika. Możecie kogoś polecić?

Podłączam się,

a do zdecydowanie białej listy dodam koparkowego pana Mariusza z Prus. Zniwelowanie terenu pod dom zajęło mu (jego pracownikowi) godzinę i to po ciemku (dość spory kawałek), a wykop fundamentów niecałe cztery.

Majster bardzo chwalił

Podłączam się,

a do zdecydowanie białej listy dodam koparkowego pana Mariusza z Prus. Zniwelowanie terenu pod dom zajęło mu (jego pracownikowi) godzinę i to po ciemku (dość spory kawałek), a wykop fundamentów niecałe cztery.

Majster bardzo chwalił

Dzięki za koparkowego. :)

Hydraulik ?

Może ktoś z listy ? / mój podpis / :wink:

Witam

Wreszcie moge i ja dodac kogos do BIALEJ LISTY

Pan Rafal Filipowski firma VELSET - Okna Dachowe

Firma ma swoja siedzibe w Krakowie , ja zalatwialam swoje okna w oddziale w Nowym Saczu.

Rafał Filipowski

Specjalista ds. sprzedaży

[email protected]

VELSET Sp. z o.o.

Oddział: 33-300 Nowy Sącz, Węgierska 146 C

e-mail: [email protected]

tel: 018/5476881

fax: 018/5476882

Profesjonalne podejscie do klienta , fachowe doradztwo , odpowiedz na kazdego maila . Dzialaja rowniez na ALLEGRO

http://allegro.pl/show_user.php?search=velset&p=1

Mozecie powolac sie na Edyte wlasnie sfinalizowalam zakup okien od wczoraj stoja sobie w mieszkanku i czekaja na swoja kolej na dachu.

Pozdrawiam :D

Podłączam się,

Majster bardzo chwalił

Dzięki za koparkowego. :)

Hydraulik ?

Może ktoś z listy ? / mój podpis / :wink:

Witam

Dołączam do pozytywnej opinii na temat firmy Pana Mariusza z Prus. Kopanie fundamentów + przewiezienie ziemi z wykopu-wszystko ok i w rozsądnej cenie. Pan Mariusz świadczy również usługi transportowe Przywoził mi gruz i piasek. Duży pozytyw.

Pozdrawiam

Witam

Dołączam do pozytywnej opinii na temat firmy Pana Mariusza z Prus. Kopanie fundamentów + przewiezienie ziemi z wykopu-wszystko ok i w rozsądnej cenie. Pan Mariusz świadczy również usługi transportowe Przywoził mi gruz i piasek. Duży pozytyw.

Pozdrawiam

Pan Mariusz, "nasz koparkowy" ;) (602 340 594) rozszerzył działalność i to od niego dostaliśmy kontakt do dobrych, współpracujących z nim brukarzy (p. Rysiek 503 950 092) :)