ulkap 24.06.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No to widziałem fotkę Twoich schodków w takim razie.Ekipa wracając od Ciebie wpadła do mnie na obgadanie tematu.Cieszę się,że jesteś zadowolona.Po tylu pozytywnych opiniach wierzę,że u mnie też będzie ekstra Na pewno. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 24.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 WitamBiała lista:Grzegorz Piwowar tel.601 187 052Jest już na liście ale chciałem się podzielić uwagami po wykonaniu przez niego dachu. Ekipa bardzo sprawna robią szybko i dokładnie. Dopieszczone obróbki blacharskie, bardzo ładnie obrobiony komin łącznie z tym że sami zaproponowali że zaimpregnują cegłę klinkierową, membrana wpuszczona do rynny(żeby potencjalne skropliny nie wchodziły w więźbę tylko spływały na zewnątrz). Jeszcze raz godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MayaCe 26.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Chciałam ostrzec wszystkich przed wyborem kominków ze strony komineczek.pl Kominek jaki został nam zamontowany jest cały krzywy,piaskowce są krzywo docięte belka zamontowana nie równo.Facet obiecał szybę nie kopcąca za dopłatą,ale oczywiście jest inna.Montują je z tego co mają akurat pod ręką masakra.Szczerze to już kominki z marketów są dużo tańsze a lepiej wyglądają. Chcieliśmy żeby pan B. przyjechał i poprawił to co spartaczyli,najpierw obiecał że przyjadą a potem to już zero kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 27.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam!Czarna lista!Firma Contractors z Makowa Podhalańskiego. "Piękną" posadzkę betonową pokrytą żywicą, wykonaną przez pana Borowego można zobaczyć u mnie w galerii. U niego na stronie są płyty betonowe z mojego domu z podpisen "pasy znikną gdy płyty wyschną..." ... nie zniknęły. Dużo by pisać ... Lepiej zdala od takich "fachowców". Sparawa skończy się w sądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 28.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) CZARNA LISTA - Wielokrotnie polecany na forum p. Marek od wylewek 501 651 600. Jego ekipa miała u nas robić papę termozgrzewalną pod wylewkami. P. Marek przysłał dwóch pięknie wytatuowanych dżentelmenów, którzy pracę zaczęli od dobrego piwka w pobliskim sklepie. Jak już popiwkowali to przystąpili do prac. Zaczęli od smarowania dysterbitem, którego stosowanie wewnątrz budynków jest - jak się okazało - zabronione! (co potwierdził zgorszony przedstawiciel producenta, kiedy zaczęliśmy wydzwaniać do niego w panice po tym, jak moja mama przeczytała na opakowaniu tegoż produktu, że to produkt to użytku jedynie na zewnątrz). Nie wspominam o smrodzie. Panowie zostali powstrzymani siłą od dalszego dysterbitowania i przystąpili do układania i zgrzewania papy (która już na następny dzień odkleiła się, no ale cóż....). Po uszkodzeniu otuliny rur hydraulicznych i niemalże samookaleczeniu się palnikiem zostali z hukiem wyrzuceni z budowy. Niestety zanim to nastąpiło zdążyli jeszcze wypalić kiepem dziurę w oknie. P. Marek przyjechał i bez słowa zabrał dysterbit, ekipę, i tyle go widzieliśmy. Ostrzegam wszystkich! Najgorsza ekipa z jaką w życiu miałam do czynienia! Edytowane 28 Czerwca 2010 przez ulkap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 CZARNA LISTA. Marek 501 651 600 A moze tak czym sie zajmuje? Wszystkich Markow na czarna liste mamy wpisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 28.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przecie napisała, że ten Marek to od wylewek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przecie napisała, że ten Marek to od wylewek jest. Teraz napisala. I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 30.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wczorajsza rozmowa z gosciem...."oczywiscie wplacilem Wam czesc kasy w poniedzialek, do konca dnia bedziecie miec na koncie..." Rzecz jasna, koniec dnia sie skonczyl, mija kolejny dzien i oczywiscie co? Kasy nie ma! Sprawa juz zalozona w sadzie wiec tam sie spotkamy z szanownymi PANAMI z TTB.... Czytalem wczoraj interesujacy temat o jednej firmie robiacej wylewki, nie ukrywam zachecajacy do zalatwienia sprawy tylko na drodze prawnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 30.06.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 prosze podpowiedzcie mi kogoś do ocieplenia i wykończenia poddasza płytami GK umówiona ekipa mi sie wycofała - albo cos ściemnia polecani z forum - jakoś ciężko sie z nimi skontaktowac lub terminy odległę - ale to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 30.06.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 przy okazji jak juz tu jestem przestrzegam przed włascicielem i firmą: AS- BUD Sebastian Adamczyk Kazimierza Wielka (maja tez oddzial w Proszowicach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 30.06.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 przy okazji jak juz tu jestem przestrzegam przed włascicielem i firmą: AS- BUD Sebastian Adamczyk Kazimierza Wielka (maja tez oddzial w Proszowicach ) kupiłem u nich okna Oknoplastu - montaz był komus zlecony - powiedzmy ze wszytko OK - sprzedawca dał radę nie mozna miec do niego zadnych pretensji wiec doszło tez do zamówienia bramy garazowej -segmentowa 4,5 metra - wybrano Wiśniowskiego - efekt - na montaż przyjechała ekipa która przerósł temat bardzo,brama montaowana cały dzień plus 2 dni na regulacje i poprawki własciciel firmy nie widzi zadnych niedociągnieć, mimo ze błedy i niedociągnięcia można pokazywac palcami w kazdym miejscu, wszystkie panele bramy porysowane poobijane, pety po papierosach zostawione wewnątzr domu .... itd itp sparawa oparła sie o Firmę Wiśniowski - jak narazie producent tez ma wszytko w d...., producent bramę sprzedał, montaz - nie problem producenta wszystkie znaki świadczą ze sprawa trafi do sądu - 5000 zł drogą nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 30.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja mogę polecić firmę Konstruktor z Krakowa (ul. Pana Tadeusza) - kupowałem u nich tynk zewnętrzny Caparol. Bardzo fajne podejście do klienta (pan Bogusław jest niezastąpiony i dobre ceny. Biała lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 30.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Czy miał ktoś doświadczenie z firmą Gurbl Budownictwo Państwa Lenartowiczów (Węgrzce Wielkie k. Niepołomic)? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Ja miałem i przestrzegam! Niesolidni, nieterminowi i naciagacze. Stały nich numer to kosztorys powykonawczy i naciaganie na materiale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantapiatek 02.07.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Też mamy przykre wspomnienia jeśli chodzi o firmę tech trans bud. Obiecano nam towar po bardzo atrakcyjnych cenach. Tajemniczy Pan Grzegorz wziął kasę a towaru nie ma. Jeśli chodzi o usługi budowlane to też katastrofa. Zrobili nam ogrodzenie ,ale nie nadaje się do niczego tylko do rozebrania. Partaczą robotę. Nie polecam tej firmy i ostrzegam to oszuści i złodzieje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 02.07.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Oj, widzę że się robi ciekawiej.... Polecam Wam załatwienie sprawy tylko w jeden sposób: droga sądowa, dyskuja z nimi nie ma najmniejszego sensu....bo chcą oddać, tylko nie mają czasu się spotkać i zrobią przelew...i tak w kółko od maja:( Mam nadzieję że będą mieli satysfakcję z ciągania ich po sądach, w końcu sami sobie na to zasłużyli! Oczywiście nie zdziw się jak dostaniesz od nich telefon, że poczuli się urażeni tym postem, że to nie prawda i oni są uczciwi, ale konto im zablokowali ZA NIEZAPLACONE MANDATY etc. Mi np. powiedział że zrobił przelew i liczy na to że przed oddaniem ostatniej części kasy zlikwiduję temat, posty etc....ale że dobrze wiedziałem że kasy nie będzie (oczywiscie nawet tej 1ej części) to temat wisi dalej i nie mam zamiaru się gryźć w język... A swoją drogą potrafi być tak bezczelny i mówić że to my jeszcze jesteśmy mu winni kasę i liczy na to że po jego rozliczeniu my zrobimy to samo;p oj biedaczek, myślenie widać boli... P.S. podaj mi na PW jakis nr tel to sie skontaktuje... Edytowane 6 Lipca 2010 przez mp_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Z przyjemnoscia moge polecic mojego pana slusarza, ktory robil mi drabinki stalowe na antresole (do obejrzenia w dzienniku) - tanio, szybko i sprawnie. Do tego wyjatkowo grzecznie i sympatycznie oraz z inicjatywa wlasna dla niezdecydowanych. Tel. 660 031 477. Pan Krzysztof. Robi tylko prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 05.07.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Polecam polecanego już na Forum p. Jacka Białko z firmy Kaf-elek. Właśnie skończył u nas kominek z ciepłą szamotową obudową (zostało jeszcze rozprowadzenie gorącego powietrza ale to później). Wszystko terminowo (p. Jacek wręcz zmieniał terminy aby dostosować się pod nas, bo mieliśmy opóźnienie z wylewkami), zgodnie w umową, profesjonalnie. Na koniec dokładnie po sobie posprzątał. Wszystkie prace typu cięcie dokonywane na polu. Kominek ładnie pali (aczkolwiek prawdziwy test dopiero w sezonie grzewczym) i wygląda rewelacyjnie z zewnątrz. Fachowa, estetyczna praca i miła współpraca. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gruszczynka 05.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam wszystkich, od jakiegoś czasu śledzimy forum z mężem. Chcemy montować okna w warstwie ocieplenia, stąd moje pytanie - czy może ktoś polecić firmę montującą okna w warstwie ocieplenia, która wie jak to zrobić bo wiemy, że jest sporo partaczy w tej kwestii, ponieważ temat nie jest jeszcze tak popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 06.07.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam wszystkich, od jakiegoś czasu śledzimy forum z mężem. Chcemy montować okna w warstwie ocieplenia, stąd moje pytanie - czy może ktoś polecić firmę montującą okna w warstwie ocieplenia, która wie jak to zrobić bo wiemy, że jest sporo partaczy w tej kwestii, ponieważ temat nie jest jeszcze tak popularny. A to można tak? Zastanawiam się czy jak okna się zamontuje do ocieplenia to czy one się będą tam trzymały? Może to głupie co piszę ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts