Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic. Na razie firma Jordanex: http://www.jordanex.region-rabka.pl/inde.htm (CZARNA LISTA, stanowczo odradzam!) odesłała nam drugi z poleconych listów reklamacyjnych.

Rozumiem , ze sprawa skonczy sie w sadzie .....

U mnie właśnie skończyli tynki.Ekipa p.Żmudy,już polecanego na forum, sprawdziła się podobno na medal.Podobno,bo nie widziałem jeszcze efektów,ale po opiniach znajomych i rodziców ,mogę śmiało polecić.Super kontakt,cena jak wszędzie.Posprzątane. Biała Lista

Z czystym sumieniem mogę polecić też elektryka.Robota wykonana szybko,w terminie,bez fuszerki.Wszystkie moje "widzimisie" wykonał bez problemu,dodatkowo podsunął

parę pomysłów i rozwiązań.Z czystym sumieniem polecam. Elektryk Sławek tel 662440474 , Biała Lista

Podobnie hydraulik.Robota wykonana w terminie,solidnie i bezproblemowo. tel kont. 501534074, Biała Lista.

Żeby nie było tak różowo na Czarną Listę chciałbym dodać firmę FHU Marian Gawęda.z Czernichowa. Usługi wod-kan.Przyłącze wody jest ok,ale kanalizacyjne to porażka.Problemy,cofanie ścieków z kolektora głównego,doprosić się o poprawkę to cud.

• 2 weeks później...

Witam.

Bardzo proszę o namiary na polecanego tutaj pana Roberta Pilcha, przekopałem całe forum, ale niestety telefonu nie udało mi się znaleźć.

Z mojej strony mogę ostrzec przed firmą An-Pol

Kościuszki 346

Chocznia

34-123 W

http://anpol-tynkimaszynowe.pl

Uważajcie, człowiek jest krętaczem i oszustem, bierze zaliczkę, nie odbiera telefonów, jeżeli łaskawie weźmie się do pracy to ją partaczy, poznałem też kilka innych osób oszukanych przez tą firmę, naprawdę nie warto!

Witam, poszukujemy namiarów do firm zajmujących się gładziami. prosimy o tlf do pana Ryszarda Motyki

Z góry dziękuję

Zbyszek

[email protected]

Witam, przyłączam się do prośby. Szukamy sprawdzonej i godnej polecenia ekipy do gładzi i malowania. Skontaktowaliśmy się z tym polecanymi na Forum, ale albo nie mają czasu albo "nie chcą się w to bawić". Help!

Z góry wielkie dzięki!

Widać w d**** im się poprzewracało. :)

Oj zdecydowanie im się poprzewracało....ale to nasza wina , zachwyty , och ,achy, jak tylko prosto cegłe jeden z drugim położy albo przyjdzie na umówiony czas do wykonania zlecenia. A jak przyjdzie do np. reklamacji, naprawy to nie odbiera telefonu, nie ma czasu albo przyjdzie kiedyś tam w odległej przyszłości, kasa zabrana więc ma cie w d..... Już niebawem umieszcze tu jednego łotra :) Daje mu czas do piątku do rachunku sumienia, żalu za grzechy i pokuty....

Widać w d**** im się poprzewracało. :)

Erol 1, żebyś wiedział, że im się poprzewracało. Wyobrażasz sobie zadzwonić do prawnika z pytaniem ile bierze za poradę prawną a on odpowiada "e tam, ja w jakieś tam prawnicze sprawy się nie bawię..."?? To czym do jasnej ciasnej zajmuje się facet od gładzi jak nie gładziami??

To czym do jasnej ciasnej zajmuje się facet od gładzi jak nie gładziami??

GLADZENIEM sie po tylku ....... ;) ( sorrki za skojarzenie , ale nawiazuje do Waszej konwersacji odnosnie poprzewracania w d**** ....... )

Moze ktos zamiesci jakis namiar bo nigdzie nie moge znalezc.Poszukuje kominiarza ktory zrobi odbior techniczny kominow ale przde wszystki dokona pomiaru ciagu.Jest mi to potrzebne teraz do informacji gdzy chce zakupic wklad kominkowy i musze sprawdzic czy "nada sie" do mojego komina .Mozecie kogos polecic faktycznie sumiennego i znajacego sie na rzeczy a nie tylko wystawiajacego papierek pod dyktando inwestora?;)

Moze ktos zamiesci jakis namiar bo nigdzie nie moge znalezc.Poszukuje kominiarza ktory zrobi odbior techniczny kominow ale przde wszystki dokona pomiaru ciagu.Jest mi to potrzebne teraz do informacji gdzy chce zakupic wklad kominkowy i musze sprawdzic czy "nada sie" do mojego komina .Mozecie kogos polecic faktycznie sumiennego i znajacego sie na rzeczy a nie tylko wystawiajacego papierek pod dyktando inwestora?;)

Witam

Zadzwoń do cechu kominiarzy tam Ci podadzą kto obsługuje Twój rejon (nie wchodzą sobie w paradę). Nie ma co szukać innego bo Ci rejonowy kominiarz będzie robił pod górkę z odbiorami.;)

Pozdrawiam

Gonzokrak

Szukam informacji na temat ekipy budowlanej Pawła Rysia - dziś się z nim spotkałem i przedstawił mi atrakcyjną ofertę na wykonanie SSO. Zastanawiam się czy jest godny polecenia. Znalazłem jednego posta (sprzed 2 lat) polecającego, ale to tyle... Jakby ktoś coś wiedział, dajcie znać. Dzięki!