Sloneczko 28.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Sloneczko , co w temacie podlogi ?????? Nic. Na razie firma Jordanex: http://www.jordanex.region-rabka.pl/inde.htm (CZARNA LISTA, stanowczo odradzam!) odesłała nam drugi z poleconych listów reklamacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nic. Na razie firma Jordanex: http://www.jordanex.region-rabka.pl/inde.htm (CZARNA LISTA, stanowczo odradzam!) odesłała nam drugi z poleconych listów reklamacyjnych. Rozumiem , ze sprawa skonczy sie w sadzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 U mnie właśnie skończyli tynki.Ekipa p.Żmudy,już polecanego na forum, sprawdziła się podobno na medal.Podobno,bo nie widziałem jeszcze efektów,ale po opiniach znajomych i rodziców ,mogę śmiało polecić.Super kontakt,cena jak wszędzie.Posprzątane. Biała Lista Z czystym sumieniem mogę polecić też elektryka.Robota wykonana szybko,w terminie,bez fuszerki.Wszystkie moje "widzimisie" wykonał bez problemu,dodatkowo podsunąłparę pomysłów i rozwiązań.Z czystym sumieniem polecam. Elektryk Sławek tel 662440474 , Biała Lista Podobnie hydraulik.Robota wykonana w terminie,solidnie i bezproblemowo. tel kont. 501534074, Biała Lista. Żeby nie było tak różowo na Czarną Listę chciałbym dodać firmę FHU Marian Gawęda.z Czernichowa. Usługi wod-kan.Przyłącze wody jest ok,ale kanalizacyjne to porażka.Problemy,cofanie ścieków z kolektora głównego,doprosić się o poprawkę to cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystyna M 31.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam, poszukujemy namiarów do firm zajmujących się gładziami. prosimy o tlf do pana Ryszarda MotykiZ góry dziękujęZbyszek[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 01.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 właśnie z nimi budujemy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antoniobermuda 10.08.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam. Bardzo proszę o namiary na polecanego tutaj pana Roberta Pilcha, przekopałem całe forum, ale niestety telefonu nie udało mi się znaleźć. Z mojej strony mogę ostrzec przed firmą An-Pol Kościuszki 346Chocznia34-123 Whttp://anpol-tynkimaszynowe.pl Uważajcie, człowiek jest krętaczem i oszustem, bierze zaliczkę, nie odbiera telefonów, jeżeli łaskawie weźmie się do pracy to ją partaczy, poznałem też kilka innych osób oszukanych przez tą firmę, naprawdę nie warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 10.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam, poszukujemy namiarów do firm zajmujących się gładziami. prosimy o tlf do pana Ryszarda Motyki Z góry dziękuję Zbyszek [email protected] Mogę polecić firmę STROMI tel. 513077688, sugeruję powołać się na forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 10.08.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam. Bardzo proszę o namiary na polecanego tutaj pana Roberta Pilcha, przekopałem całe forum, ale niestety telefonu nie udało mi się znaleźć. Poszly na PW (ja akurat mialem od kumpla, ktoremu tynkowal - rowniez zadowolonego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 11.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, poszukujemy namiarów do firm zajmujących się gładziami. prosimy o tlf do pana Ryszarda Motyki Z góry dziękuję Zbyszek [email protected] Witam, przyłączam się do prośby. Szukamy sprawdzonej i godnej polecenia ekipy do gładzi i malowania. Skontaktowaliśmy się z tym polecanymi na Forum, ale albo nie mają czasu albo "nie chcą się w to bawić". Help! Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 11.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Widać w d**** im się poprzewracało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 11.08.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Widać w d**** im się poprzewracało. Oj zdecydowanie im się poprzewracało....ale to nasza wina , zachwyty , och ,achy, jak tylko prosto cegłe jeden z drugim położy albo przyjdzie na umówiony czas do wykonania zlecenia. A jak przyjdzie do np. reklamacji, naprawy to nie odbiera telefonu, nie ma czasu albo przyjdzie kiedyś tam w odległej przyszłości, kasa zabrana więc ma cie w d..... Już niebawem umieszcze tu jednego łotra Daje mu czas do piątku do rachunku sumienia, żalu za grzechy i pokuty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 12.08.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Widać w d**** im się poprzewracało. Gładzie,malowanie itp. ( u mnie działali )są OK - 600 700 625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 12.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Gładzie,malowanie itp. ( u mnie działali )są OK - 600 700 625 Wielkie dzięki, już do niego dzwonię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 12.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Widać w d**** im się poprzewracało. Erol 1, żebyś wiedział, że im się poprzewracało. Wyobrażasz sobie zadzwonić do prawnika z pytaniem ile bierze za poradę prawną a on odpowiada "e tam, ja w jakieś tam prawnicze sprawy się nie bawię..."?? To czym do jasnej ciasnej zajmuje się facet od gładzi jak nie gładziami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.08.2010 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 To czym do jasnej ciasnej zajmuje się facet od gładzi jak nie gładziami?? GLADZENIEM sie po tylku ....... ( sorrki za skojarzenie , ale nawiazuje do Waszej konwersacji odnosnie poprzewracania w d**** ....... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.08.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Moze ktos zamiesci jakis namiar bo nigdzie nie moge znalezc.Poszukuje kominiarza ktory zrobi odbior techniczny kominow ale przde wszystki dokona pomiaru ciagu.Jest mi to potrzebne teraz do informacji gdzy chce zakupic wklad kominkowy i musze sprawdzic czy "nada sie" do mojego komina .Mozecie kogos polecic faktycznie sumiennego i znajacego sie na rzeczy a nie tylko wystawiajacego papierek pod dyktando inwestora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 14.08.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Moze ktos zamiesci jakis namiar bo nigdzie nie moge znalezc.Poszukuje kominiarza ktory zrobi odbior techniczny kominow ale przde wszystki dokona pomiaru ciagu.Jest mi to potrzebne teraz do informacji gdzy chce zakupic wklad kominkowy i musze sprawdzic czy "nada sie" do mojego komina .Mozecie kogos polecic faktycznie sumiennego i znajacego sie na rzeczy a nie tylko wystawiajacego papierek pod dyktando inwestora? Witam Zadzwoń do cechu kominiarzy tam Ci podadzą kto obsługuje Twój rejon (nie wchodzą sobie w paradę). Nie ma co szukać innego bo Ci rejonowy kominiarz będzie robił pod górkę z odbiorami. Pozdrawiam Gonzokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 16.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No to ja teraz już śmiało polecam ekipę Zbyszka Śmietany. Dom mi wybudował w 2008r i już wtedy go polecałam ale na maila. Teraz podorabiał resztę rzeczy, po uszczelniał co ciekło, od roboty się nie wymigiwał. Tel. 600 322 566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chycek2 16.08.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam wszystkich,jestem nowy na forum i tak jak koledzy wyżej zostałem oszukany przez firmę a raczej pseudo firmę Tech-Trans-Bud.Bardzo proszę o kontakt z innymi poszkodowanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 17.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Szukam informacji na temat ekipy budowlanej Pawła Rysia - dziś się z nim spotkałem i przedstawił mi atrakcyjną ofertę na wykonanie SSO. Zastanawiam się czy jest godny polecenia. Znalazłem jednego posta (sprzed 2 lat) polecającego, ale to tyle... Jakby ktoś coś wiedział, dajcie znać. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts