Erol 1 18.08.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Moze ktos zamiesci jakis namiar bo nigdzie nie moge znalezc.Poszukuje kominiarza ktory zrobi odbior techniczny kominow ale przde wszystki dokona pomiaru ciagu.Jest mi to potrzebne teraz do informacji gdzy chce zakupic wklad kominkowy i musze sprawdzic czy "nada sie" do mojego komina .Mozecie kogos polecic faktycznie sumiennego i znajacego sie na rzeczy a nie tylko wystawiajacego papierek pod dyktando inwestora? Polecam http://www.uslugi-kominiarskie.pl/. Pani kominiarz bardzo miła i sprawna pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekla22 18.08.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pan Ryszard Motyka ma czas ale sam nie robi tylko chciał mi przywieść 2 gości z wioski a za robotę położenie 35 m2 łącznie kuchnia i łazienka chciał 5 tyś - dla mnie okazał się za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.08.2010 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Pan Ryszard Motyka ma czas ale sam nie robi tylko chciał mi przywieść 2 gości z wioski a za robotę położenie 35 m2 łącznie kuchnia i łazienka chciał 5 tyś - dla mnie okazał się za drogi Nie dziwie sie , ze gosc ma czas !!!!! za takie stawki .... to kto go do pracy bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 19.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy ktos z Was robil ostatnio elewacje (tynk cienkowartwowy + wstawki drewniane na scianie 2warstwowej) i jest zadowolony z wykonawcy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 19.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witajcie, chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma wykonawcę drzwi wewnętrznych białych. Od 3 mies szukam stolarza, który zrobi mi drzwi białe, nowoczesne, bez struktury drewna i widocznych słojów, szklone na szybie bezpiecznej-folia. I nic.... albo cena z kosmosu, albo jakość nie ta. Z góry dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 19.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a ja szukam kogoś do elewcji (styropian + kolor) - jeszcze w tym roku - w miarę szybko pozmieniało mi sie i muszę kogoś znaleźć - a namiary z "listy zbiga" nic akurat nie dają pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a ja szukam kogoś do elewcji (styropian + kolor) - jeszcze w tym roku - w miarę szybko pozmieniało mi sie i muszę kogoś znaleźć - a namiary z "listy zbiga" nic akurat nie dają pomóżcie Bież przykład z dziewczyny i do pracy . http://forum.muratordom.pl/showthread.php?136128-Kometarze-do-mojego-dziennika-)&p=4252433&viewfull=1#post4252433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 19.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 napisałem ze "mi sie pozmieniało " plan był wykonać to we własnym zakresie - sam ze szwagrem wykonaliśmy ocieplenie fundamentu (jest idealne )- niestety nas to przerosło czasowo - w dodatku pomocnicy co obiecali pomoc teraz się wypinaja !! wiec kogoś szukam ............. wszysy mają terminy październik - listopad albo wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kojot164 20.08.2010 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ja do czarnej listy dolaczam p.Wurszt geodeta z Cieciulowa kolo Rudnik gosciu mi obiecal a nawet spisal umowe na wykonanie prac geodezyjnych do konca zeszlego roku wziol zaliczke i od tamtej pory gosciu nie odbiera telefonow jak przez pomylke odbierze ale z innego numeru to wciska mi ze juz jest zrobione i wyslane do geodezji.Co moge zrobic zeby juz chocby odzyskac kase .Mam jedn pomysl ale go zostawie jak juz nie bedzie wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 20.08.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Polecam fliziarza ( glazurnika jak to niektórzy mówią ) Pan Wojtek wykonał u nas zaczął od zrobieni abalkonów z hydroizolacją , pozniej garaz a że nam się spodobała jego praca zrobiliśmy też łazienkę Tel 793 991 143 Kolejna osoba Szukaliśmy kogoś do wykonania barierek balkonowych.. Wykonano nam barierki z montażem pomalowane podkładem w fajnej cenie:) - duzo taniej niz konkurencja 12 278 4983 - Wieliczka I chyba największy pozytyw.. Wykonawca schodów drewnianych dębowych - znalazłem Pana Maćka na białej liście - schody zrobione przez niego podobają się każdemu. Tak dokładnej roboty w życiu nie widzialem kazdy mm docinany na miejscu GORĄCO POLECAM 694933557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 22.08.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Do białej listy moge polecić firmę zajmującą sie tynkami LUX-DOM. http://www.lux-dom.info/o_firmieZdecydowałem się ich polecić, ponieważ dwie polecane ekipy tynkarskie,które robiły u moich znajomych wystawiły mnie do wiatru. Chodziło o wykonanie tynków cementowo-wapiennych e całym domu.Przyjechali, obejrzeli zaproponowali cenę, termin wejścia na budowę ... po czym przestali odbierać telefony.Jak sie później okazało tynki cementowo wapienne są bardziej pracochłonne i zabierają więcej czasu od gipsowych.(Więc po co kilka dni straty praktycznie za te same pieniądze) Namiary na LUX-DOm wziąłem ze słupa i na początkumieli tynkować część domu, żeby zobaczyć jak wyjdzie. Tynki wyszły super, tak że cały dom został wytynkowany przez tę firmę.Kontakt Michał Brodowski 601 058 674 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hejka RAFFA2 ..... mozna prosic o jakies fotki z wykonania tynkow przez LUX-DOM w Twoim domku ?? Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciepłospec 23.08.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witata, zadaszenie - potzrebny fachowiec/wykonawca. Witam, jak dotąd nikogo nie znalazłem więc ponawiam prośbę o pomoc.. Poszukuję ekipę do wykonania witay, zadaszenia.Prosta konstrukacja na sześciu nogach z dachem ( 3,5m x 7,0m)Okolice Czernichowa Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 24.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 I chyba największy pozytyw.. Wykonawca schodów drewnianych dębowych - znalazłem Pana Maćka na białej liście - schody zrobione przez niego podobają się każdemu. Tak dokładnej roboty w życiu nie widzialem kazdy mm docinany na miejscu GORĄCO POLECAM 694933557 Bardzo mnie to cieszy bo p. Maciek ma nam robić okładzinę dębową na schody betonowe, więc dobrze słyszeć kolejny pozytyw na jego temat. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 24.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Bardzo mnie to cieszy bo p. Maciek ma nam robić okładzinę dębową na schody betonowe, więc dobrze słyszeć kolejny pozytyw na jego temat. Dzięki! U nas zrobił to tak: ( zdjecia bardzo robocze ) - brak deski czołowej zakrywającej płytę - ktora juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 24.08.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 U nas zrobił to tak: ( zdjecia bardzo robocze ) - brak deski czołowej zakrywającej płytę - ktora juz jest Bardzo ładnie! Podoba mi się deska. I widać, że wszystko starannie wykonane. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 24.08.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ilza, pozwolę sobie dać Ci jedną radę, z której staram się korzystać, a mam trochę doświadczenia (2 domy na wykończeniu i 3 gruntowne remonty mieszkania): jeśli już na początku ekipa coś chrzani, to od razu pokazać drzwi. Bo na pewno nie będzie lepiej. Będzie tylko gorzej. U nas ostatnio też była taka jedna ekipa, która miała robić papę pod wylewkami (nota bene ekipa polecana na forum ). Byli na budowie kilka godzin po czym z hukiem zostali wyrzuceni. Trudno, mieliśmy przez to opóźnienie bo musieliśmy szukać innej ekipy i czekać na wolny termin (a co za tym idzie opóźniać wszystkie inne ekipy), ale warto było. No i oczywiście nie dawać zaliczki na początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystyna M 24.08.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ilza, pozwolę sobie dać Ci jedną radę, z której staram się korzystać, a mam trochę doświadczenia (2 domy na wykończeniu i 3 gruntowne remonty mieszkania): jeśli już na początku ekipa coś chrzani, to od razu pokazać drzwi. No, no, nieźle. Tylko 1 ekipa partaczy wywalona na 2 domy i 3 mieszkania. Pisz więcej, niech i inni skorzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.08.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Mam gorącą prośbę. Jeżeli Ktoś ustali ,że dany telefon wykonawcy jest nieaktualny to proszę o informacje , na priv. Naniosę zmiany.Jeżeli macie jakiekolwiek opinie o wykonawcach z list proszę pisać , niech i inni skorzystająListy są przydatne jeżeli maja aktualne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Polecam wszystkim architekta Kamila tel. 500 283 685 z pracowni Stoodio. Współpraca świetna, idealne zrozumienie potrzeb klienta czyli naszych. Zaproponowane zmiany dużo pomogły naszemu projektowi, nagrodą dla architekta jest podziw naszych gości którzy oglądając nasz wąziutki domek mówią że jest przestronny i tyyyyyle tu miejsca. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Konieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts