ulkap 25.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam Polecam wszystkim architekta Kamila tel. 500 283 685 z pracowni Stoodio. Współpraca świetna, idealne zrozumienie potrzeb klienta czyli naszych. Zaproponowane zmiany dużo pomogły naszemu projektowi, nagrodą dla architekta jest podziw naszych gości którzy oglądając nasz wąziutki domek mówią że jest przestronny i tyyyyyle tu miejsca. Konieczki, wrzuć jakieś zdjęcia na Forum. Jestem bardzo ciekawa jakie miał pomysły pan Kamil. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 26.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Na czarną listę chciałbym dopisać firmę Max-Rem Robert Cyrek. Spośród wielu rzeczy które miał okazje robić nic nie zostało tak zrobione jak się umawialiśmy, do tego nie potrafi dotrzymać słowa, terminu. Jak ktoś chce szczegóły, to zapraszam na PW.Na białą listę chcę dopisać allegrowicza: drzwi-drewno - drzwi pierwsza klasa, w zimie się nie pozsychały, w lecie nie nawilgły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 26.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hejka RAFFA2 ..... mozna prosic o jakies fotki z wykonania tynkow przez LUX-DOM w Twoim domku ?? Pozdrawiam;) Nie ma sprawy, wezmę w weekend aparat i w przyszłym tygodniu poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.08.2010 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie ma sprawy, wezmę w weekend aparat i w przyszłym tygodniu poślę Dziekuje i sorrki za przejezyczenie napisalam RAFFA 2 zamiast FAFFA 2 ..... Przeslalam na Twojego priv. moj mail jesli mozesz to wrzuc na niego kilka fotek ..... Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 30.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie mam żadnego wirtualnego albumu więc bedzie ciężko, a poza tym moja ślubna druga połowa się nie zgadza na upublicznianie zdjęć więc postaram się opisać. Nasza sytuacja była ciężka bo mamy strasznie wąską działkę (całe 13m), brak możliwości budowy w granicy więc powstał domek szeroki na 7,5m. Taka stodoła. Ja jestem z zawodu budowlańcem więc miałam wizję na wnętrza co chce mieć gdzie i jak. Architekt załatwił nam odstępstwo od ministra (teraz już nie trzeba), złożył projekt w którym nie było żadnych braków (a to świadczy o profesjonalizmie ) i do tego zrobił nam architekturę wnętrz - nam się podoba - narazie jeszcze w projekcie. Acha i będziemy mieć za sprawą tego Pana odjechaną elewację (ale taką sami chcemy i on nam taką zapodał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klapo 30.08.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, a może ktoś ma doświadczenie z ekipami tynkarskimi z okolic Wadowic? Wiele czytałem na forum na temat p. Żmudy, postaram się dodzwonić do niego. Jednak jak komus jeszcze coś przyjdzie do głowy to niech napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 30.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) A ja poszukuje kogos sprawdzonego od furtek i domofonow. Furtka ( a wlasciwie zamek) zepsuta i domofon nie dziala. Czy w zw. z tym to bedzie bardziej slusarz czy elektryk? Bardzo prosze Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Sylwia73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 30.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, a może ktoś ma doświadczenie z ekipami tynkarskimi z okolic Wadowic? Wiele czytałem na forum na temat p. Żmudy, postaram się dodzwonić do niego. Jednak jak komus jeszcze coś przyjdzie do głowy to niech napisze Masz tu namiar na konkretnych tynkarzy. Młode chłopaki, pozbawieni skłonności do filozofowania i marudzenia na byle co. Tynkują cem.-wap. oraz gipsowe. Tynki maszynowe, zacierane mechanicznie. Gwarantuje że będziesz happy. Są z Zabierzowa czy Krzeszowic ale to nie stanowiło problemu dojazdu do mnie z 50km co dzień przez tydzień. http://www.tynktech.vgh.pl/viewpage.php?page_id=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 31.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ponawiam pytanie : Czy możecie polecić rzetelnego , doświadczonego ,z "głową"i wyobraźnią architekta do zrobienia projektu wraz z załatwieniem całej dokumentacji+pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 02.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No wydaje mi się że kilka postów wyżej pisałam o architekcie z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 04.09.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam wszystkich... Poszukuję "na gwałt" ekipy, która podjęłaby się dokończenia budowy płyty fundamentowej (coś a'la Legalett).Ktokolwiek widział ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekla22 04.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 korzystał ktoś z usług firmy Krakparkiet? mają mi wycyklinować i położyć lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 05.09.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 redprądnik -czy mógłbyś podać ile kosztowały cię te schody ? miałam namiary na dobrego stolarza od schodów ,ale przeszedł na emeryturę ..... póki co mogę polecić stolarza meblowego - p.Artur 698 159 243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktorr 05.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam serdecznie.Mam pytanie czy ktoś z Was współpracował z Panem Włodzimierzem Ilnickim , firma Megips z Krakowa.Firma ta zajmuje się realizacją m.in SSO.Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 05.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam.Chciałam ostrzec przed elektrykiem p. Marcinem Ciarankiem z Maszkowa gm. Iwanowice (firma nazywa się ELEKTRIMAR), na którego namiary wzięłam zresztą z tego forum. Początkowo wydawało się, że wszystko jest ok. Jednakże gdy p. Marcin Ciaranek wykonał większość prac okazało się, że nie można go skłonić do ich zakończenia co wstrzymuje inne prace. Jest niesłowny, przestał odbierać telefony, jeżeli uda się z nim skontaktować najczęściej tylko sms-em to i tak nie dotrzymuje złożonych przez siebie obietnic. Ten stan trwa już 3 m-ce. A jeżeli jakimś cudem przyjedzie na budowę to okazuje się, że jest nieprzygotowany do wykonania całości robót i znowu jakaś ich część zostaje niezrobiona. Próbowałam wszystkiego. Żadne argumenty nie skutkują. Gość jest niereformowalny. Ostrzegam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 05.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A ja polecam pana Mariusza z miejscowości Mogilany - firma 4B. Robią praktycznie wszystko - budowa całych domów i wykończenia. U mnie zaczęli wykonywac prace dopiero po skończeniu dachu przez innych fachowców i ... bardzo żałuję, że nie budowali mi domu od początku! Wylewki ekspresowo i są super - podobnie regipsy, gładzie. Ostatnio ocieplenie domu i podbitka - w porównaniu do wcześniejszych ekip naprawdę pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony i nie muszę się na szczęście o nic martwic z panem Mariuszem przy domu zwłaszcza, że w tym roku mam masę delegacji i praktycznie przyjeżdżam raz na jakiś czas zobaczyc efekty Ceny rozsądne, nie są bardzo niskie - ale raczej średnia rynkowa. Wszystko czarno na białym - po wycenie żadnych dodatkowych kosztów - a to bardzo cenię. Poza tym pan Mariusz jest redaktorem technicznym gazety DomProjekt - i rzeczywiście ma ogromną wiedzę, proponuje różne fajne rozwiązania - np. u mnie poddasze z odsłoniętymi, wyczyszczonymi krokwiami - można zrobic pokoje w stylu góralskim / czy też extra podwieszane sufity w holu z halofenami i wężami świetlnymi. a ta firma to: Mariusz Baran, firma 4B tel. 505 124 611 [email protected] Proszę powolac się też na Mirka B. - a możecie liczyc na jakiś rabat czy promocję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 06.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam !poszukuje sprawdzonej ekipy do położenia płyt tarasowych ok. 25 m2 oraz płytek na dwóch balkonach ok 18 m2 - południe Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik 09.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 GURBL Węgrzce Wielkie. Trzeba go omijac szerokim łukiem! Można stracić wiele zdrowia i pieniędzy. CZARNA LISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataiMarcin 09.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Odradzam elektryka pracującego w Enionie, a prywatnie robiącego przyłącze i instalację elektryczną. Pan Zbigniew Malik jest osobą bardzo niesłowną - obiecuje, że będzie o 7 rano, po czym po iluś telefonach przyjeżdża o 15.00 na 1h i nie pojawia się kolejne 2 dni. Bierze zaliczki na materiały po czym ma problem z rozliczeniem ich, np. na fakturze znajdują się bezpieczniki, których nie widzieliśmy na oczy lub widnieje 2x więcej kabla niż zostało zużyte. Instalacja, która zajmuję do 2 tygodni u nas trwała prawie 2 m-ce i nie muszę pisać ile kosztowała nerwów. Na koniec zostawił nieopisaną skrzynkę oraz niezałatwione formalności w zakładzie energetycznym. Wszyscy fachowcy i znajomi, którzy przychodzili łapali się za głowę widząc "naszą instalację". Skończyło się wzięciem elektryków, którzy musieli po Panie Zbigniewie popoprawiać chociaż nie wszystko się już dało.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek1234 11.09.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Dzieki za info, wlasnie jestem na etapie szukania firmy do szafek w kuchnii gdyż też z poprzednią firmą nie chce miec nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts