Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ratunku pomocy błagam !!!!!!!!!!

Recommended Posts

a to ciekawe czemu tak uważasz.

Bo IMHO ta prowokacja jest baaardzo naiwna.

Zdaje się, że Selimm też tak uważa ;)

nie zamierzam dać się zrobić w jajo przez nieodpowiedzialną kobietę.

No zdaje się, że właśnie się dałeś (przy optymistycznym założeniu, że tekst ma cokolwiek wspólnego z prawdą)

Tak dałem się zrobić w jajo na własne życzenie. Jak mówilem chciałem ciut dorobić i nici z tego wyszły. Gdybym postawił na swoim i zrobił robotę tak jak chciałem byłoby oki. Z perspektywy czasu źle zrobiłem że dalej to ciągnąłem jak wymalowałem śnieżnobiały sufit pięciokrotnie. Ale mówi się trudno.

Załóżmy na chwilę (ale tylko na chwilę ;) ), że ta sytuacja zdarzyła się naprawdę.

> Po wymalowaniu sufitu stwierdziła że moja farba jest do niczego. Poszła zakupiła dekoral. Malowałem tym dekoralem sufit pięć razy bo za każdym razem twierdziła że źle

:o Przeciez żaden człowiek nie zgodziłby się na darmowe robienie drugi raz tej samej roboty, o trzecim razie i dalszych nie wspominając.

A może ty lubisz robotę w stylu Wincentego Pstrowskiego ?...

Z drugiej strony twierdzisz: "Wiedziałem że efekt wykonania będzie taki bo nie jeden raz tego typu rzeczy robiłem i trochę się na tym znam." - w kontekście powyższych opisów moja opinia to: :D:D:D !

> Zaoferowałem jej zwrot pewnej części (nie jestem upierdliwcem ani naciągaczem).

Głupiś. W ten sposób przyznałeś się do winy.

> Teraz dowiaduję się że zamierza wejść na drogę sądową i wytoczyć mi

> proces ponieważ rurki w wc zrobiły jej się teraz innego koloru.

A zobaczysz co będzie, jak jej te 6 warstw farby z sufitu zacznie schodzić całymi płatami.