JackD 28.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 hehe... trzeba było rupieciowi zamontować radio nad wanną... albo suszarkę do włosów.... albo przy tych gniazdach co montowałeś... trzeba było przewody pozamieniac no wiesz jak....hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 albo idż do niej i spal na jej oczach moherowy berecik..... zaraz ją szlag trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.03.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jeśli można: ja w tą cąła historyjkę najnormalniej w świecie nie wierzę Trollem jedzie, albo prowokacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz1974 01.03.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a to ciekawe czemu tak uważasz. są różne sytuacje w zyciu. ja miałem w tym przypadku pecha. i z tego też powodu nie zamierzam dać się zrobić w jajo przez nieodpowiedzialną kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A Ty ją wogle znasz .??? ....przecie w tym czasie piłes wodke z wujkiem Antonim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a to ciekawe czemu tak uważasz. Bo IMHO ta prowokacja jest baaardzo naiwna. Zdaje się, że Selimm też tak uważa nie zamierzam dać się zrobić w jajo przez nieodpowiedzialną kobietę. No zdaje się, że właśnie się dałeś (przy optymistycznym założeniu, że tekst ma cokolwiek wspólnego z prawdą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaszen 01.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Tomek - daj na luz! Nie ma papieru - nie ma sprawy! A jak baba jaga będzie sie ciskać, to powiedz jej ze stiockim spokojem: "Bujaj się!!!" Może faktycznie jej tak ciśnienie skoczy, że stanie sie w szybkim tempie biodegradalna pozdrawiam! Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz1974 01.03.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Tak dałem się zrobić w jajo na własne życzenie. Jak mówilem chciałem ciut dorobić i nici z tego wyszły. Gdybym postawił na swoim i zrobił robotę tak jak chciałem byłoby oki. Z perspektywy czasu źle zrobiłem że dalej to ciągnąłem jak wymalowałem śnieżnobiały sufit pięciokrotnie. Ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz1974 01.03.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 co to jest IMHO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Załóżmy na chwilę (ale tylko na chwilę ), że ta sytuacja zdarzyła się naprawdę. > Po wymalowaniu sufitu stwierdziła że moja farba jest do niczego. Poszła zakupiła dekoral. Malowałem tym dekoralem sufit pięć razy bo za każdym razem twierdziła że źle Przeciez żaden człowiek nie zgodziłby się na darmowe robienie drugi raz tej samej roboty, o trzecim razie i dalszych nie wspominając. A może ty lubisz robotę w stylu Wincentego Pstrowskiego ?... Z drugiej strony twierdzisz: "Wiedziałem że efekt wykonania będzie taki bo nie jeden raz tego typu rzeczy robiłem i trochę się na tym znam." - w kontekście powyższych opisów moja opinia to: :D:D ! > Zaoferowałem jej zwrot pewnej części (nie jestem upierdliwcem ani naciągaczem). Głupiś. W ten sposób przyznałeś się do winy. > Teraz dowiaduję się że zamierza wejść na drogę sądową i wytoczyć mi > proces ponieważ rurki w wc zrobiły jej się teraz innego koloru. A zobaczysz co będzie, jak jej te 6 warstw farby z sufitu zacznie schodzić całymi płatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 tomaszu1974 podstawowym bledem bylo oddanie jej czesci kasy, teraz poczula ze jestes miekki i bedzie na tobie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts