bud07 27.02.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Drodzy forumowicze! Bardzo interesuję się budownictwem, więc szukam na ten temat różnych materiałów. Mam więc prośbę: czy któryś z Was nie ma jakiegoś (dowolnego) projektu instalacji wodnej lub kanalizacyjnej? (może być w załączniku na e-mail. Chciąłbym obejrzeć, jak wygląda taki projekt. Jeśli ktoś mógłby przesłać Mi dowolny projekt, proszę o e-mail: [email protected]Serdecznie dziękuję.Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkzibi 10.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Drodzy forumowicze! Bardzo interesuję się budownictwem, więc szukam na ten temat różnych materiałów. Mam więc prośbę: czy któryś z Was nie ma jakiegoś (dowolnego) projektu instalacji wodnej lub kanalizacyjnej? (może być w załączniku na e-mail. Chciąłbym obejrzeć, jak wygląda taki projekt. Jeśli ktoś mógłby przesłać Mi dowolny projekt, proszę o e-mail: [email protected] Serdecznie dziękuję. Mateusz Też bym coś takiego potrzebował. Czy ktoś ci może podesłał taki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts