grove1wp.pl 05.02.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Witam Kilka dni temu założyłem wątek : Dom na wojne.Jeszcze dziś rano tu był i były też odpowiedzi Chciałem poczytać wieczorem a teraz go nie ma.?Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co jest grane(na str. 2, 3 też go nie ma)????? Z góry Dziekuję za instruktarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.02.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jest tutajhttp://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=7378&forum=43redakcja czasami przesuwa watki do odpowiedniego dzialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 05.02.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Czytałem ten watek jakieś pół godziny temu i był na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grove1wp.pl 05.02.2003 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jezier-- dziękuję za informacje , znalazłemWidzę że redakcja zakfalifikowała mój przypadek do psychika.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts