rrmi 01.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Wszystko to dobrze i pieknie bedzie . Tylko co z tytulem 1950? Przeciez nie ulega niczyjej watpliwosci , ze najlepszym doradca jest . Moze cos tam zrobil nie po mysli Jej Szanownej Redakcji , ale forumowiczom zawsze pomaga . Co z tym bedzie? Z gory dziekuje Redakcji za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czekamy na Wasze propozycje. Demokratycznie: za co? za szerzenie.......... za upierdliwość............. za narażanie............. będzie szeroka gradiacja przewinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Wszystko to dobrze i pieknie bedzie . Tylko co z tytulem 1950? Przeciez nie ulega niczyjej watpliwosci , ze najlepszym doradca jest . Moze cos tam zrobil nie po mysli Jej Szanownej Redakcji , ale forumowiczom zawsze pomaga . Co z tym bedzie? Z gory dziekuje Redakcji za odpowiedz Jeżeli doszliśmy do jakiegoś porozumienia, to uważam, że na dzień dzisiejszy idzie wszystko w niepamięć. Nie ma chyba sensu rozdrapywanie ran. Takim postępowaniem nigdy nie osiągniemy niczego. Takie jest moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Selimmowi to do twarzy jest w żółtym choć mu nie życzę, w życiu... w zasadzie Tola Tobie tez ...ale z rudymi by się pogryzła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czekamy na Wasze propozycje. Demokratycznie: za co? Za co? jak kiedyś - za chęć do życia i miłość do ojczyzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Redakcjo przywróć tytuł 1950 Przecie to swój chłop i jeszcze hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.03.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Instalator Grzegorzu, instalator Też przyłączam się do prośby. On już więcej nie będzie tak postępował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.03.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Instalator sanitarny, grzewczy i jeszcze dziadek Trzy w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42503&highlight= J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losanna 02.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Żółta karta albo lepiej czerwona należy się redakcji za obiecywane nagrody w konkursach. Otrzymałem info o wygranej 16 grudnia zeszłego roku ale dostałem tylko nagrodę wirtualną. Wstyd. Możecie mnie teraz zdjąć z forum , a ja was zdejmuję z mojej listy zakupów.Pozdrawiam, czytelnik od 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a adres redakcji wysłałeś? No i chyba nie powiesz, że z powodu gadżetu przestajesz uczestniczyc w forum, czy czytać miesięcznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a ja zawsze -kiedy miałam info o wygranej - tę wygraną otrzymywałam ...... adres wysyłałam oczywiście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja tez nie dostałem nagrody! .....choc inne niespodzianki dostawałem regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Żółta karta albo lepiej czerwona należy się redakcji za obiecywane nagrody w konkursach. Otrzymałem info o wygranej 16 grudnia zeszłego roku ale dostałem tylko nagrodę wirtualną. Wstyd. Możecie mnie teraz zdjąć z forum , a ja was zdejmuję z mojej listy zakupów. Pozdrawiam, czytelnik od 20 lat. Co sie tak stresujesz, wyluzuj. Ostatnio redakcja rozdaje banany to może się załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2006 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Kolejna lista nagród w realizacji. Cierpliwości, na pewno dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ups.....bo tez własnie chciałam sie dopisac.....ze nic nie przychodzi a zółte kartki naleza sie przede wszystkim za obrazanie innych chociaz to banowanie to chyba nie na duzo sie zda.....ostatni przykald "mobilnego" IP...i co??? mozna robic co sie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.03.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Dostąpił już ktoś tego zaszczytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Na razie chyba na meczach piłkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 W kwestii formalnej chciałem tylko dodać, że żaden z moderatorów nie może przyznać żółtej kartki sam z siebie. Technicznie przyznać kartke może tylko administrator. Moderatorzy, podobnie jak wszyscy inni forumowicze mogą tylko zaproponować administratorowi przyznanie kartki, z uzasadnieniem za co. Podkreślam słowo: mogą, a nie muszą.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.03.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Potwierdzamy słowa maksia. A w ogóle to róbmy wszystko, to także prośba do Selimma, żeby nie bawić się te karteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts