Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żółta kartka - nowa ranga na forum

Redakcja

Recommended Posts

Wszystko to dobrze i pieknie bedzie .

Tylko co z tytulem 1950?

Przeciez nie ulega niczyjej watpliwosci , ze najlepszym doradca jest .

Moze cos tam zrobil nie po mysli Jej Szanownej Redakcji , ale forumowiczom zawsze pomaga .

Co z tym bedzie?

Z gory dziekuje Redakcji za odpowiedz :D

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystko to dobrze i pieknie bedzie .

Tylko co z tytulem 1950?

Przeciez nie ulega niczyjej watpliwosci , ze najlepszym doradca jest .

Moze cos tam zrobil nie po mysli Jej Szanownej Redakcji , ale forumowiczom zawsze pomaga .

Co z tym bedzie?

Z gory dziekuje Redakcji za odpowiedz :D

Jeżeli doszliśmy do jakiegoś porozumienia, to uważam, że na dzień dzisiejszy idzie wszystko w niepamięć.

Nie ma chyba sensu rozdrapywanie ran. Takim postępowaniem nigdy nie osiągniemy niczego.

Takie jest moje skromne zdanie.

Żółta karta albo lepiej czerwona należy się redakcji za obiecywane nagrody w konkursach. Otrzymałem info o wygranej 16 grudnia zeszłego roku ale dostałem tylko nagrodę wirtualną. Wstyd. Możecie mnie teraz zdjąć z forum , a ja was zdejmuję z mojej listy zakupów.

Pozdrawiam, czytelnik od 20 lat.

Żółta karta albo lepiej czerwona należy się redakcji za obiecywane nagrody w konkursach. Otrzymałem info o wygranej 16 grudnia zeszłego roku ale dostałem tylko nagrodę wirtualną. Wstyd. Możecie mnie teraz zdjąć z forum , a ja was zdejmuję z mojej listy zakupów.

Pozdrawiam, czytelnik od 20 lat.

Co sie tak stresujesz, wyluzuj. Ostatnio redakcja rozdaje banany :wink: to może się załapiesz :roll:

ups.....bo tez własnie chciałam sie dopisac.....ze nic nie przychodzi :lol:

a zółte kartki naleza sie przede wszystkim za obrazanie innych :-?

chociaz to banowanie to chyba nie na duzo sie zda.....ostatni przykald "mobilnego" IP...i co??? mozna robic co sie chce...

W kwestii formalnej chciałem tylko dodać, że żaden z moderatorów nie może przyznać żółtej kartki sam z siebie. Technicznie przyznać kartke może tylko administrator. Moderatorzy, podobnie jak wszyscy inni forumowicze mogą tylko zaproponować administratorowi przyznanie kartki, z uzasadnieniem za co. Podkreślam słowo: mogą, a nie muszą.

pozdrawiam

m.