Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

sorry że poruszam temat na tym forum, ale chyba żaden z adminów nie zaglada do działu technicznego.

Czy też nie macie Panelu Kontrolnego Emblematów w profilu? Kiedys mogłem umieścić obrazek pod nickiem, lecz od kilku tygodni nie mam takiej możliwosci. Czy ktoś też ma taki problem??

https://forum.murator.pl/topic/49197-czy-te%C5%BC-nie-mo%C5%BCecie-zamie%C5%9Bci%C4%87-emblematu/

Witam

sorry że poruszam temat na tym forum, ale chyba żaden z adminów nie zaglada do działu technicznego.

Czy też nie macie Panelu Kontrolnego Emblematów w profilu? Kiedys mogłem umieścić obrazek pod nickiem, lecz od kilku tygodni nie mam takiej możliwosci. Czy ktoś też ma taki problem??

Może coś źle robisz? Może podajesz zły link do emblematu?

Juz miałem kiedys emblemat, ale mi zniknął. Kiedy zajrzałem w profil, nie było w ogóle w nim mozliwości podania linka - patrz wyżej na screena mojego profilu. Obcięło mi kawałek profilu :-? :o :o

Rafałku - po policzeniu okienek do wpisu, widać ze w profilu Heath'a - brak jednego ...

wczesniej miał ... charaterystyczny człowiek w kapeluszu pokazany od tyły ze wzniesionymi do góry rekami ...

kadr z filmu ...

Heath - prosi o wyjaśnienia juz od grudnia ... :(

Wielki come back... :D :D :D :D

Wielkie dzięki Panie Adminie,

Dzięki wszystkim którzy mnie wspierali, szczególnie Brzozie, oraz moim rodzicom, dziadkom, żonie, forumowiczom i wszystkim których znam i których nie znam :D :D :D

Witam

witam

mam podobny problem i to od wczoraj

ktoś to robi specjalnie ?

u mnie też brak dołu mojego profilu i obrazka przy niku

komu na tym zależy ?????

z "Informacje działu technicznego" wynika, ze

Poprzedni embelmat był za duży. Już powinno działać i prosimy o mniejszy emblemat. Pozdrawiamy

a w profilu jest taka informacja

" ... obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB ..."

domyslam sie, ze slaweksie i janzar - mieliscie wieksze ...

pzdr

z "Informacje działu technicznego" wynika, ze

Poprzedni embelmat był za duży. Już powinno działać i prosimy o mniejszy emblemat. Pozdrawiamy

a w profilu jest taka informacja

" ... obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB ..."

domyslam sie, ze slaweksie i janzar - mieliscie wieksze ...

pzdr

witam

dzieki za odpowiedż lecz moj profil nie pozwala na poprawę tego bo normalnie brak tej funkcji ,wydaje się być obcięta

co to niewidzialna ręka moderatora ?

poza tym długi czas mój znak był widoczny i nagle brak

proszę o niewiele o cud powrotu mojego znaczka