Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pierwsza nitka pajaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

One lubią nie tylko obierki czy inne odpadki, uwielbiają dojrzałe owoce i kwiatki na parapecie a to niestety trudno szczelnie zakryć.Chyba jednak trzeba je polubić.Tylko dlaczego łażą zarazy po monitorze?baba

Pochwalę się jeszcze, jesienią po działce dreptał bocian i znalazłam wielkiego zaskrońca!

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2002-02-01 20:46 ]

Baba - może masz jakieś specjalne roślinki? Ani u mnie ani u znajomych nikt nie skarżył się aby to roślinki przyciągały, albo produkowały owocówki. A może by tak chodować jakąś toksyczną roślinkę tylko dla nich? A może by tak rosiczkę? Tylko czy takie małe też wsuwa? A może to co Ci chodzi po monitorze to wirus komputerowy? Lepiej załóż maseczkę na twarz by się nie zarazić :wink:

kiedy ty śpisz Frankai? pierwsza w nocy , a Ty na czacie!

Żona to ma z Tobą...

BRAWO Pitbul, BRAWO Alanta - słuszne uwagi,

...to, że czasm gadam po niemiecku zostało mi po okupacji...

( ach, ci niemieccy oficerowie ...)

Mery

Co do komarow to tez robie akcje pacyfikacyjne, koszulka lub co mi wpadnie w reke, jak go rozkwasze na scianie to staram sie szybko zatrzec ten nieusprawiedliwiony akt przemocy mokra szmatka i to dziala.

Co do muszki ( drosophila melanogaster) to pamietacie o latwosci krzyzowania genetycznego tych muszek i o zadaniach typu: Co sie stanie jak muszka z zielonym okiem spotka sie z muszka z czerwonym okiem i w ktorym pokoleniu wyjdzie niebieski oko dziadka?

Ale jak sie szybko pojawiaja tak szybko znikaja po usunieciu zgnilizny.

Gorsze sa meszki bo kasaja.