Frankai 01.02.2002 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2002 Baba - u siebie zobserwowałem dziwną zbieżność - mam coś gnijącego lub co może zgnić, to te namolne maleństwa też. Polecam więc niezostawienie bez szczelengo przykrycia: obieżyn od jabłek, butelek po sokach i winie, etc., etc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 01.02.2002 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2002 One lubią nie tylko obierki czy inne odpadki, uwielbiają dojrzałe owoce i kwiatki na parapecie a to niestety trudno szczelnie zakryć.Chyba jednak trzeba je polubić.Tylko dlaczego łażą zarazy po monitorze?babaPochwalę się jeszcze, jesienią po działce dreptał bocian i znalazłam wielkiego zaskrońca! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2002-02-01 20:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.02.2002 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2002 Baba - może masz jakieś specjalne roślinki? Ani u mnie ani u znajomych nikt nie skarżył się aby to roślinki przyciągały, albo produkowały owocówki. A może by tak chodować jakąś toksyczną roślinkę tylko dla nich? A może by tak rosiczkę? Tylko czy takie małe też wsuwa? A może to co Ci chodzi po monitorze to wirus komputerowy? Lepiej załóż maseczkę na twarz by się nie zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2002 kiedy ty śpisz Frankai? pierwsza w nocy , a Ty na czacie!Żona to ma z Tobą...BRAWO Pitbul, BRAWO Alanta - słuszne uwagi,...to, że czasm gadam po niemiecku zostało mi po okupacji...( ach, ci niemieccy oficerowie ...)Mery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2002 Baba, to co lata po roślinkach nie musi być muszką owocówką tylko szkodnikiem ścisle związanym z kwiatkami. Ale faktycznie wkurzajace jest jak cos lata po monitorze. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 02.02.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2002 Mam jedną drapieżną roślinkę która wabi robactwo.Wbrew obawom nie pachnie brzydko dopóki czegoś nie złapie, a jak już coś wpadnie do dzbanka to trzeba odebrać jej łup i po zapaszku.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.02.2002 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Co do komarow to tez robie akcje pacyfikacyjne, koszulka lub co mi wpadnie w reke, jak go rozkwasze na scianie to staram sie szybko zatrzec ten nieusprawiedliwiony akt przemocy mokra szmatka i to dziala.Co do muszki ( drosophila melanogaster) to pamietacie o latwosci krzyzowania genetycznego tych muszek i o zadaniach typu: Co sie stanie jak muszka z zielonym okiem spotka sie z muszka z czerwonym okiem i w ktorym pokoleniu wyjdzie niebieski oko dziadka?Ale jak sie szybko pojawiaja tak szybko znikaja po usunieciu zgnilizny.Gorsze sa meszki bo kasaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.02.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Baba, ty sadystko, roślinka z trudnością coś złapała, a Ty zaraz jej zabierasz!!! Pittbul, ten film to "Diuna" i książka Franka Herberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.02.2002 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Dzieki Alanta, no oczywiscie, klasyka, ale sklerosis multipleks dopada kazdego.Wlasnie roslinka cos wywalczyla a przychodzi lupiezca i sniadanka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 04.02.2002 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Wiem, jestem sadystka, ale spróbujcie wytrzymać w jednym pokoju z konsumującą roślinką to pogadamy.Wietrzenie nie pomaga.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.02.2002 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Moze sproboj wg prawa Hammurabiego. Smrod za smrod. A swoja droga to jak Ci ona przezywa skoro ja uparcie trzymasz na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts