Milka11 28.02.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mnie również bardzo podoba się ten projekt. Czy jest tu ktoś kto go relizuje i podzieli się swoimi doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.03.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 I jeszcze link: http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=222&nazwa_projektu=AR-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 02.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Prosty ale jednocześnie ładny dom parterowy. Na pewno tani w budowie. Szkoda,że nie ma garażu. Jeżeli Ci się podoba buduj. Mi się podobają parterowe, proste domy, ale moje dzieci marzą o schodkach i pokojach na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 w srodku - exstra natomias z zewnatrz...hmm no coż nie obraz sie ja mialam skojarzenia z metalową trumna moze to wina kolorystyki nie wiem bo sama elewacja w sumie niby ok - prosta, minimalistyczna , taka"nowoczesna" ale cos mi zgrzyta aha - szkoda ze nie ma wc takiego blizej drzwi ogolniedostepnego (ew goscie beda wchodzic w "strefe prywatną" zeby skozystac - ale to ...taka drobna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A mnie tam sie bardzo podoba Z zewnątrz jak i wewnątrz Prosty, tani i funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mi sie tez podba, no mysle ze wrazenie jest spowodowane szaro-smutna wizualizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareklange 03.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie!wszystko fajnie,jednym sie podoba innym natomiast nie "wpadl w oko" a ja nadal poszukuje kogos kto zrealizowal ten projekt!!!i niestety brak odzewu!szkoda.zastanawiam sie czy na wybudowanie tego domku pod klucz wystarczy 180 tys?wiadomo ze marmuru w nim nie bedzie co wy o tym myslicie?dodam iz nie mieszkam w wawie!bo tam koszta sa zdecydowanie wieksze.zamieszkuje w woj.warm-maz.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
everyday 03.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 bardzo ładny, jeden z najładniejszych, jakie spotkałam wród gotowców, uffff wewnštrz - nie mam uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts