Gość 06.02.2003 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Posadzka wykonana została za wysoko i w tej chwili wymiar ościeży zamiast wymaganych (wg projektu) np.2055mm mam 2030mm. Czy jedyną radą jest przycinanie futryn i drzwi? Dodam, że u góry otworu drzwiowego nadproże mam z wylanego w szalunku betonu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 06.02.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Nie ruszaj nadproża. Większość drzwi można przyciąć o 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Dzięki. Macie jakiś pomysł jak przyciąć drzwi żeby wyglądało to estetycznie tzn. równo i nie postrzępiła się okleina drzwi, piłka ręczna raczej chyba odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 07.02.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Ja używałem wyrzynarki z brzeszczotem do metalu. Krawędzie lekko zfazowałem papierem ściernym. Zabezpieczyłem caponem.Wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts