siwy z gosławic 28.02.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Objawy.Iskrownik podaje iskrę i palnik zapala się ale iskrownik dalej podaje iskrę i po 5 sekundach kocioł blokuje się. Palnik gaśnie i wyświetla mi kod A-o1 Macie może jakieś sugestie co nawaliło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 01.03.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 We wszystkich kotłach z zapłonem iskrowym zamiana biegunowości kończy się tak jak w twoim przypadku ( włóż wtyczkę do gniazdka tam gdzie była przed awarią i nie przekładaj jej do innych gniazdek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 01.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mogła walnąć elektroda jonizacyjna. Komputer nie widzi płomienia i rozłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 01.03.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Co do wtyczki to nic nie zmienialem bo mam na stałe. Przyjechał serwisant sprawidził elektrodę, sprawdził (bios) taki mały chip. Wymienił płytę główną i popłynołem 610 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 i po co go bylo wzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 01.03.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 też tak myślę przynajmien nie miał bym nerwów a palił bym sobie kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a tak z ciekawosci zapytam, stara plyte zabral ze soba czy Ci zostawil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 02.03.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Pamiętałem o tym żeby mu tej starej płyty nie dać ale wtedy chciał 760 za wymianę. I tak niby zapłaciłem tylko za płytę.Chociaż mam wrażenie że zostałem naciągnięty. Moim zdaniem powinien tą płytę podłączyć do komputera i sprawdzić a tego nie zrobił bo nie miał komputera. A pretekstem do wymiany było że już więcej nic nie można wymienić bo reszta części jest na stałe w płycie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 02.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 takiego to od razu ubic wzial ta plyte, naprawi ja sam albo da jakiemus zdolnemu elektronikowi i nastepnemu wcisnie ja za nastepne 600zl ... i tak w kolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 02.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Tak z ciekawości jaki to kocioł, bo np. płyta głowan do Junkersa to koszt "tylko" 1000zł. Swoją drogą to płyta główna PC-ta jest 100 razy bardziej skomplikowana i kosztuje tylko 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 02.03.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Nie oddałbym mu tej płyty ale 150 zł. piechotą nie chodzi.Kocioł to ariston mikrogenus 24 miftp://ftp.mtsgroup.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts