daba 28.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 moze macie jakies pomysły co do rozplanowania łazienek, które mam nadzieję, widoczne są ponizej... łazienki są dwie. jedna malutka -zaprojektowana jest tam co prawda kabina prysznicowa, ale chyba dla krasnali i to szczupłych:) planuje tam tylko ubikację i umywalkę. problem jest tylko taki, ze jest tam skos (biegna nad nią schody) - w tej pustej części gdzie kabina... wyrażam sie jasno? bo juz nie wiem druga i o nia głównie pytam - niby wieksza, ale chyba wstawie tylko wannę, no bo czy kabina w tym miejscu, tak przy drzwiach.. hmm. wydaje mi sie to niefortunne... poza tym ubikacja minimalnie w strone sciany.. co jeszcze?? moze wasze eksperckie oko cos wypatrzy... http://img526.imageshack.us/img526/5332/322azienki9za.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts