zbyszekm2001 28.02.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam. Szukam solidnej ekipy do wybudowania domu w stanie surowym z Ytong-a 36,5cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-nowak 05.03.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam!!! Mnie buduje dom gość z Racławic.... Jednym słowem fachowiec. Nic mnie nie interesuje... /dostawy/ facet przyjeżdźa i robi swoje. Sam załatwia materiały i to bardzo tanio /sprawdzałem/ Wybudował już jakieś 50 budynków w okolicach Dąbrowy Górniczej. Polecam gorąco. Jeśli będziecie chcieli namiary to wyśle na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekm2001 05.03.2006 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nadal szukamy, więc będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwg 22.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam!!! Mnie buduje dom gość z Racławic.... Jednym słowem fachowiec. Nic mnie nie interesuje... /dostawy/ facet przyjeżdźa i robi swoje. Sam załatwia materiały i to bardzo tanio /sprawdzałem/ Wybudował już jakieś 50 budynków w okolicach Dąbrowy Górniczej. Polecam gorąco. Jeśli będziecie chcieli namiary to wyśle na priva. Witam! Bardzo proszę o namiar na tego Pana. Zaczynam budowę (też w Psarach) w okolicy kwietnia i szukam solidnego i taniego wykonawcy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekxp 25.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam chce zacząć budowę w czerwcu. Prosze o namiar na tego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.04.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam chce zacząć budowę w czerwcu. Prosze o namiar na tego klienta. Omijaj ekipy z Piekar Śląskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts