Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna i drzwi - WIKTORCZYK

Recommended Posts

NIE POLECAM - nie domykają się, problem zwłaszcza z uchyłem. doprosić się aby uwzględnili reklamację to sukces. pan t właściciel firmy to ładnie nazywając arogant jakich mało. Problem z serwisem, od dwóch lat tłumaczą mi /a zwłaszcza pan zbyszek montazysta/, że same się wyregulują i będzie OK. kwestia drzwi wejściowych albo s... coś podczas produkcji albo montaż do d... w zimie dzieją się dziwne rzeczy i drzwi trzeba regulować.

kwestia bramy garażowej to już totalna pomyłka. nie domyka się. szczeliny po obwodzie bramy aby mogła dotknąć posadzki około 1 cm, wypatrzone panele w zimie okolo 1 cm. jestem na etapie reklamacji. rozmowa w tej sprawie z panem t. to męka jakich mało. aha jescze jedno - pani beata z obsługi to osoba która obiecuje gruszki na wierzbie. jak wam obieca że załatwi sprawę, to możecie być pewni że ''tak będzie''. JEDNA WIELKA POMYŁKA(!)

sorki za chaos, ale ...

Miałeś montowane okna z ABA Wiktorczyk z Czarkowa czy z Pszczyny ???

• 2 years później...

Firma Wiktorczyk z Pszczyny jest NIERZETELNA a właściciel arogancki i niekompetętny.

Dostarczono mi okna

nie w terminie - 3 tygodnie opóźnienia ( bez słowa przepraszamy )

rama porysowana w wielu miejscach

rama jednego okna pęknięta,

szyba popękana,

wykonano usługę niezgodnie z zamówieniem.

Można do nich pisać, prosić, dzwonić o usunięcie wad. Nie odpowiadają na korespondencję, nie naprawiają uszkodzeń. Właściciel pełna arogancja i lekceważenie Klientów.

Odradzam korzystanie z ich usług bo to strata czasu, nerwów i pieniędzy - usługa to totalny bubel.

Dawno nie miałem do czynienia z taką obsługą - mam nadzieję że szybko znikną z RYNKU.

• 4 weeks później...
Niestety nie można doprosić się aby uwzględnili reklamację. Właściciel firmy Tomek Wiktorczyk to kompletny arogant, niezainteresowany klientem, problemy z serwisem. Ich montażysta Zbyszek Badźmierowski to totalny schizofrenik, mylą mu się pomiary. Tomek & Zbyszek super kumple bo trzymają się razem przy grillu i przy piwie. W pracy ale konieczna jest precyzja i kontrola, a nie tego typu braterstwo.