daggulka 19.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witajcie. Ja też Zebrzydowice..... Bogna wie . Ludziska...macie jakies namiary na tania betoniarnię? własnie krzyknęli mi za kubik betonu B20 .... taram...220 zeta ..... wiem że wszystko podrożało, ale w sierpniu zeszłego roku było to ok. 150 zeta....więc ....norrrmalnie aż mnie zmroziło.....macie gdzies taniej? albo namiary....podzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 20.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dobrze, Dobrze!!!!.....budować i nie ociągać się!! ......szukać materiałów po wykopach i zapleczach markietów! .....ja sam osobiście wyrwałem bloczki z Castoramy bo twierdził sprzedawca ze ni ma, a ja podszedłem od zaplecza załadowczego i patrzę a tu 2 palety stoją!..... no to fru do kerownika no.....no i sprzedali ...hihii Barbara_Andrzej!......nie zaczęliście jeszcze?....a papiery już załatwione? pozdrawiam Nie zaczęliśmy...A papiery gotowe od czerwca 2006... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golewo 20.03.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witajcie. Ja też Zebrzydowice..... Bogna wie . Ludziska...macie jakies namiary na tania betoniarnię? własnie krzyknęli mi za kubik betonu B20 .... taram...220 zeta ..... wiem że wszystko podrożało, ale w sierpniu zeszłego roku było to ok. 150 zeta....więc ....norrrmalnie aż mnie zmroziło.....macie gdzies taniej? albo namiary....podzwonię. no niestety w okolicy Zebrzydowic nie znam. A może lookniesz tu? http://www.inzbud.com.pl/beton/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 03.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wszystkie papierki i mapki złożone u architekta teraz tylko czekać na pozwolenie(podobno około 2 miesięcy).Czy potwierdzacie,że w cieszyńskim tak szybko?Byłem przekonany,że zajmie to minimum 3 miesiące ale "pożyjemy,zobaczymy";zresztą tak nie ma z czego budować W przyszłym tygodnu przejadę się na drugą stonę granicy zorientować się co do cen(mam już 2 składy upatrzone-w prostej lini będzie z 15 km).Ze stron internetowych raczej wynika,że materiały nie są tansze (ale są dostępne) no i czy nie trzeba płacić jakiego myta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pol_Paweł 03.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 My czekaliśmy w Cieszynie na pozwolenie na budowę (delikatnie naciskając) dokładnie 24 dni. Można więc sprawę załatwić szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 04.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A my jeszcze krócej - bez żadnych ponaglań - czerwiec 2006. I co z tego, kiedy teraz strach się budować. Jestem bardzo zła, że nie zaczęliśmy na jesień, a mogliśmy... Kto by się spodziewał, że się to wszystko tak "pięknie" ułoży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BognaM 05.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja dopiero jestem na początku swojej drogi budowlanej i mam nadzieję,że kiedy zacznę na dobre...czyli sierpień 2007,to na rynku ustabilizuje się sytuacja z materiałami. O ile dobrze pamietam w ubiegłym roku jesienią,wszyscy rzucili się na kredyty...kolejka się wydłużała...więc nic dziwnego,że teraz na wiosnę wszyscy chcą zacząć budować....a w przyszłym roku rzucą się na rurki i grzejniki...bo przecież te domki trzeba jakoś wykończyć. Z tego co ja wiem , to w bankach troszkę sie uspokoiło,więc z czasem unormuje się z materialami. OBY ...trzeba być optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludziska...poratujcie.... macie jakies namiary na koparkowego który dysponuje maszyną i czasem??? .... na 17 kwietnia musze znaleźć do wykopu fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 11.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wystarczy,że przejrzysz ogłoszenia w Głosie Ziemi Cieszyńskiej-jest kilka ogłoszeń z koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 16.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hey Udało mi sie wyskoczyć w sobotę do jednego składu budowlanego za granicą oczywiście szukałem pustaków.Cena jaką usłyszałem była dosyć zachęcająca-nawet dwa razy pytałem czy się nie przesłyszałem (oczywiście przy kursie dzisiejszym i pod warunkiem ,że ceny nie pójdą w górę).Oczywiście trzeba doliczyć własny transport około 30 km.Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że jeżeli biorę więcej czyli ze 2000 to jest rabat,który się uzgadnia się z panią ,która pracuje w ciągu tygodnia.narazie pytałem sie o porotherm 30 lub 25.Może ktos jest też z okolicy zainteresowany może wspólnie można by zorganizować jakiś transport i obniżyć jeszcze koszty.Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 10.05.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hey Udało mi sie wyskoczyć w sobotę do jednego składu budowlanego za granicą oczywiście szukałem pustaków.Cena jaką usłyszałem była dosyć zachęcająca-nawet dwa razy pytałem czy się nie przesłyszałem (oczywiście przy kursie dzisiejszym i pod warunkiem ,że ceny nie pójdą w górę).Oczywiście trzeba doliczyć własny transport około 30 km.Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że jeżeli biorę więcej czyli ze 2000 to jest rabat,który się uzgadnia się z panią ,która pracuje w ciągu tygodnia.narazie pytałem sie o porotherm 30 lub 25.Może ktos jest też z okolicy zainteresowany może wspólnie można by zorganizować jakiś transport i obniżyć jeszcze koszty.Czekam na info Witam!!!! Mogłbym dostac jakies namiary na skald budowlany w okolicach Czeskiego CIeszyna? Ja szukam dachówek ceramicznych ruppceramiki? Lub jakiegos odpowiednika. Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 24.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 W Czeskim Cieszynie jest skład na ul. towarowej -kierunek Trzyniec.Nie byłem ale kupel coś tam kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam my budujemy pod Skoczowem mamy już cieśli na budowie pozdrowienia dla budujących i rozpoczynających budowe na Śląsku Cieszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 24.05.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 W Czeskim Cieszynie jest skład na ul. towarowej -kierunek Trzyniec.Nie byłem ale kupel coś tam kupował Dzieki !! W sobote bede w okolicy to tam wdepne i zobacze co maja. Pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 To ja bardzo poproszę o namiar fachowców do położenia dachu(cieśla,dekarz). u nas pracuje pan Darek,firma dobra ,co zdążyłem zauważyć pracują dokładnie i dość szybko to tel do szefa 502204300 ,tylko nie wiem jak u niego z czasem. a to tel do firmy dekarskiej p.Andrzej 504206495 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zitka 03.06.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców budujacych z Ytonga, okolice Cieszyna, Pszczyny, Jastrzębia, Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas już kończymy ścianki działowe na piętrze http://images12.fotosik.pl/67/00d841628c106329med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ale cisza http://images12.fotosik.pl/93/9030ff2b42b16b7cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 wszyscy na budowachu nas obijanie dachu deskamihttp://images25.fotosik.pl/2/13e2b0e14dc301c0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 wszyscy na budowachhttp://images23.fotosik.pl/4/da77aa8494b399fam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts