copec 03.06.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 WitamProjekt juz mamy, czekamy włąsnie na pozwolenie;Prośba Poszukuję ekip sprawdzonych wykonawców poszczególnych etapów - lub generalnego wykonawcy,na początek oczywiście stan zerowy potem resztaProszę o namiary - budowa w Zebrzydowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 08.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam po dłuuuugiej przerwie!Mam pytanie. Czy ktoś z Was ma do sprzedania stemple albo znacie kogoś kto ma? Potrzebuję 110 sztuk 2,70m i 30 szt. 2,20m.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buddha2009 03.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 witam jeśli szukacie dobrej ekipy z bielska do wykończeń wnetrz to zapraszam budujemy także kominki pozdrawiam. e mail - [email protected] lub tel- 511922654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 21.08.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Szukam fachowców od podłogówki, generalnie CO.Może wiecie kto robi w Cieszynie plany do ogrzewania podłogowego.Troche sie tego naczytałem i mam pewne obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 21.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nam robiła wszystkie instalacje z podłogówką włącznie firma z Cieszyna. mogę polecic bo są fachowi, terminowi i solidni. Szef zawsze odbiera telefon, reaguje natychmiast na uwagi, poprawek póki co nie ma (nie było jeszcze sezonu grzewczego ). Montowali nam: podłogówkę, solary, co, wentylacje mechaniczną. teraz montują wanne,umywalki i inne badziewa kosztotwórcze...Mogę polecić ich z czystym sumieniem.Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 23.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witajcie, witajcie. Jak ja wam ludziska zazdroszczę tego budowania w dwa lata My zaczęliśmy w 2001 roku Uwierzycie??? Jesteśmy obecnie na etapie "stanu deweloperskiego" (z porażającą ilością fuszerek i niedoróbek - ale ja chyba za pedantyczna na budowanie jestem) a ja urządzam dom "wirtualnie". W rzeczywistości to nie wiem co będzie Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim pięknych domków Będę zaglądać co się ciekawego u przyszłych/niedoszłych sąsiadów dzieje. Aha - moje "cudo" w Górkach Wielkich stoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita260 18.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witajcie sąsiedzi, bądźcie dobrymi ludźmi i dajcie namiary na wykonawców od tynków wew cementowo-wap, wylewek i poddasza. Boję się brać firmy z łapanki, o obecna zaśpiewała kosmiczne ceny za wykończeniówkę pozdrawiam budownicznych A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 19.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Powiem tylko, że dobrzy fachowcy od wykończeń cenią się niesamowicie. Malarze, kafelkarze z renomą są w cenie, trzeba na nich czekać i nie za bardzo chcą negocjować, niestety. My płaczemy i płacimy, ale efekty są. Poza tym jest jedna bardzo ważna rzecz: dobry fachowiec zawsze myśli za Ciebie. Nasza łazienka jest piękna tylko dlatego że kafelkarz miał wyobraźnię, doświadczenie i wiedział już na początku że to co jest w projekcie, nie jest możliwe w realizacji, bo liczyły się centymetry róznicy, które w kafelkach i fugach mają ogromne znaczenie. Dla nas laików nie miało. on jednak mordował nas pytaniami i propozycjami zmiany układu dekorów (żeby docinków nie było za dużo, żeby symetria była itd.). Efekt jest. Dzięki niemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 25.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wlasnie odbywaja sie targii. Czy ktos z was juz byl? http://www.cieszyn.pl/?p=eventsShow&iEvent=13367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita260 26.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ahoj Babo , My też budujemy w Czechach. Byliśmy dzisiaj na targach budowlanych w Cieszynie, ale nic ciekawego nie było. Mało stoisk i zwiedzających. A propos poszukiwania ekipy na 2010 rok to chętnie pomogę. Nasz dom w Czeskim Cieszynie Mistrovicach ma już dach w ścianki działowe. Mamy firmę z Bestwiny. Są solidni i niedrodzy. Nawet nie trzeba biegać za materiałami na budowę. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni. Jeśli chcesz, więcej napiszę na priva. Jak coś, to mamy też solidnego i niedrogiego geodetę, kierownika budowy i osobę do załatwienia wszystkich formalności w czeskich urzędach. Jeśli macie ochotę, to zapraszamy na naszą budowę po umówieniu terminu. My za to teraz szukamy ekipy do wykończeniówki. pozdr Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 30.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ahoj My tez na targach bylismy w niedziele i mamy takie same odczucie. Chetnie Was poznamy My tez szukalismy dzialki w Mistrovicach, ale wyladowalismy w Chotebuzie. Poki co u nas mozna ogladac tylko trawe i skrzynke z pradem ale chetnie zwiedzimy Wasza budowe i ewentualnie "przejmiemy" ekipe. Niestety nie znam żadnych ekip do wykończenówek, tez bedziemy szukac w przyszlosci. Znamy za to firmy od ocieplen i elewacji (tynki). To sa Polacy z Cieszyna, którzy działalnosc prowadza na czeskim rynku. W sumie ciekawe ilu Polakow buduje sie w Czechach pozdrawiam sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jaga_2 daj proszę namiar na tego kafelkarza - może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 24.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Anulek, mogę podać, ale facet jest zajęty na najbliższe pół roku. Pracuje u mojego szwagra, nam robił łazienki, bo szwagier "wypożyczył" go nam na dwa miesiące(zrobiły się trzy i jeszcze nie skończył). Teraz się mordujemy trochę, bo jak nie ma pogody to jest u nas, jak jest, to siedzi na elewacji u siostry (poprawia po paprokach z firmy BikBud). U nas kończy drugą łazienkę, ma zrobić kafelki w garażu i wytapetować hol (pięknie tapetuje) Jeżeli jesteś zainteresowana, wyślę numer.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.10.2009 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Anulek, mogę podać, ale facet jest zajęty na najbliższe pół roku. Pracuje u mojego szwagra, nam robił łazienki, bo szwagier "wypożyczył" go nam na dwa miesiące(zrobiły się trzy i jeszcze nie skończył). Teraz się mordujemy trochę, bo jak nie ma pogody to jest u nas, jak jest, to siedzi na elewacji u siostry (poprawia po paprokach z firmy BikBud). U nas kończy drugą łazienkę, ma zrobić kafelki w garażu i wytapetować hol (pięknie tapetuje) Jeżeli jesteś zainteresowana, wyślę numer. Pozdrawiam Nie ma pośpiechu - za pół roku mnie urządza Bardzo proszę o namiar ... Bo u mnie też trzy łazienki, hol i kuchnia (chyba, że koszty mnie zatrzymają w zapędach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 27.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pochwalę się Ruszamy z budową. Start 2-3 listopada. Stan zero jeszcze w tym roku, reszta w górę od marcaPOzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 13.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Szukam fachowców od wylewek, może polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 11.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Gdzie kupowaliście w cieszyńskim bramy garażowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 21.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Podciągam temat i pytam "zabudowa poddasza użytkowego płytami gk" polecacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 21.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Gdzie kupowaliście w cieszyńskim bramy garażowe? Ja kupiłam w Aldo http://www.okna-aldo.com.pl/ ale to było dobrych parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 21.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Gdzie kupowaliście w cieszyńskim bramy garażowe? Ja kupowalem tutaj http://www.artokna.pl/kontakt.html choc to nie cieszynskie. Jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts